Slipsknut

Då har man dragit fast slipsen runt skjortan då igen =) Nya skjortan och slipsen fick det bli idag =) Bilder på detta kommer senare under kvällen =)
Nu får ni en bild på hur man knyter slipsknut

Nyårs Middag

Idag ska vi laga kalkon här hemma som nyårs middag =) Vi har en kalkon på 6 kilo stående här som ska göras i ordning och nått till den sen.. Sen ska jag självklart korka upp vin flaskan jag och Jenny fick i julklapp av våra grannar =)

Och nu är det sista dagen på 2010 då = )Hoppas ni haft ett bra år. Det har jag, delvis iaf..

Om någon tänker lägga nårra nyårslöften får ni gärna dela med er av dom så får jag se om jag får lite motivation att lägga av med någon gammal vana jag har ..

God jul och gott nytt år på er där ute =)



Trött

Idag gick jag upp samtidigt som Jenny när hon gick till jobbet. Sen lånade jag hennes dator med mig upp i sängen istället =) Nu väntar jag på att Iza ska vakna så det blir lite liv i stugan =)

Idag ska vi göra Nyårsmiddag då iaf. Får se om det kommer någon och äter..


Vägarbetare?

Igår när jag och Jenny var ute i bilen hela dagen och körde så satt jag och funderade på va vägarbetare har betalt för? Vägarna är som en polerad is yta. Har dom glömt bort hur salt och grus läggs på?
Eller ska det behöva hända en olycka med människor innan dom fattar nått? Jag körde med hästtransport och två hästar i, och i backarna var det precis det gick vägen alltså för det slirade på 4.an.  Då är det iaf fruktansvärt glint om denna svaga bilen vi har gör det.
Har bara negativt att säga om vägarbetet den här vintern. INte ett dugg underhåll av vägarna finns det..

Lååånng

Idag har det varitt en väldigt lång dag.. Åkte ut till lennartfors imorse och bar en satans massa höbalar för att tömma en box som Ritz skulle stå i. Sen på med transporten och iväg med Jennys häst till Broman, sen vidare därifrån till Arvika och hämta lite saker jag skulle ha. Sen därifrån och till koppom efter min häst som skulle flytta till lennartsfors idag =) Å nu är jag tillbaka hemma i Årjäng igen =) Uuuhhhjjj
Mat med Älskling nu =)

Äntligen

Nu äntligen ska min Ritz flytta hem till mig igen <3 Nu ska vi få ordning på alla problem som dragit över oss under vintern =) Ja är så glad att jag äntligen ska få vara med dig nästan varje dag och vi ska träna på nu så vi får börja tävla igen <3<3
Kommer och hämtar dig så fort jag kan =))

Skönt

Jag var bort till min älskling när hon hade rast! Hon hade bokat massagestolen där, jag fick testa ett program =) Rätt skönt var det faktiskt men kulorna gjorde rätt ont längst ner i ryggslutet =) Men en sådan stol skulle man ha hemma vid tv:n det =)



Pärlor

Här sitter Iza och försöker sätta sina pärlor på den där pärlplattan? Någon som vet hur detta slutade???
Precis! Pappa Dohan fick va så vänlig och plocka upp efter lillen när hon tappat ut nästan allt =)
Trevligt värre det att springa på knä å leta pärlor =)

Barnvakt

Idag sitter jag barnis åt min styvdotter Izabella då =) Jenny är och jobbar så vi är hemma o hittar på rackartyg =)
Izabella ser på Emil nu och jag ska ringa runt lite på jobb =)
Hon fick nya sängkläder i julklapp som Jenny bäddade i åt henne förut =) Vart jätte snyggt =)

Tajm

Precis duschat o satt på mig mys kläder =) Nu blire ryggläge på soffan och slänga på en film som börjar klockan 21.00.
Undrar om jag får med älskling till soffan idag då eller om hon ska sitta bort hela filmen vid datorn som vanligt =S

Samlade

Ja här sitter vi samlade hela familjen utom mormor då för hon tar kortet =) Det var rätt hett att sitta så =)
Här var alla förväntans fulla och väntade på att tomten skulle komma =) Hon kom med så =) Mkt fina paket vart det-.

Jobb

Söker jobb så jag blir galen snart.. Finns det någon runt omkring Årjäng som möjligen har ett jobb åt mig eller iaf lite extra jobb? Släng gärna en kommentar med nummer så ringer jag upp dig =)

L-Fors

Vi har även hunnit med lite hästräning under julen.. Jenny är ute och sliter ut Kinesen =)

Sen var vi !!

Sen var vi på karlsson en tur på Centret i Töcksfors =) Där hittade Jenny ersättaren till mustads sko verktyg =)
Dessa fina grejjer gav hon endast 10 kr styck för =)

Älskling

Såhär såg min älskling ut när hon var på sin skolavslutning =) Jätte fin är du =)

Julen

Nu är julen alldeles strax slut då igen. Dagarna har gått så fruktansvärt fort tycker jag..
Jag har iaf fått jätte fina paket av alla =) Skjorta, slips, väggklocka, förlovningsring, kalsonger mm.. Tusen tack alla =)
I två dagar nu har vi varit och ätit hos svärmor, kanon god mat båda dagarna. Tackar för det =)
Uppdaterar med bilder så fort jag får nått kul att lägga upp då =)

Förlovning

Idag när jag vaknade så fick jag julklappen av min älskling =) Det var en förlovningsring =))) Och jag hade köpt samma till henne =) Vilken underbar dag =) Jag älskar min flickvän så satans mycket <3 Hoppas jag får leva mitt jord liv ihop med henne =) Izabella verkar stolt över sina klappar hon med =) Hon har så mkt paket så hon hinnner knappt öppna alla mellan hon leker =))

SNART

Har dåligt med bilder att uppdatera men det kommer ikväll =)
Nu är det en dag kvar sen är det äntligen slut på den eviga väntan =) Imorgon när vi vaknar är det Julafton =) Och då ska alla vara på bra humör och umgås med sina nära och kära =)
Uppdatering med bilder kommer ikväll =)

Mystiskt

Jag sitter och funderar på denna stackars prästen som försvunnit. Hon är 75 år och var på väg ut med julgåvor till dom behövande. Men på vägen så har hon på något konstigt vis försvunnit där ute i snön? Polis har letat och helikopter har letat. Men dom tycker det är så mkt snö så svårt att se om hon åkt av vägen eller något liknande.. Så nu har jag kommit fram till att jag ska ge mig ut och hjälpa till att söka efter denna människan så hon får en chans att bli hittad.
Rätt vad det är så sitter hon där ute fast någonstans och fryser och inte tar sig någonstans.. Bara tanken på att någon blir borta före jul och i dessa minus grader är fruktansvärd. Hon behöver folks hjälp för att bli hittad och komma hem igen till värmen..
Alla som kanske sett nått eller vet nått får gärna tala om detta för någon så kvinnan kommer till reda igen.

Kvällsmat

Idag slängde jag ner 2 majskolvar i grytan o kokade =) Sen kleta ja in dom i smör och strödde salt på och mumsade i mig = )Härligt..
Nu blire film på kanal 6 =)

New York

Gud vilken fin stad. Önskar jag fick bo där =) En vacker dag ska jag köpa en resa och ta med min älskling Jenny ner dit =) Men allra helst skulle jag vilja bo där =)

Dan för dan före dan doppardan

Ja idag bär det av mot centret då för att jul handla lite =) Det ska bli roligt det.. Vi tar såklart med kameran så uppdateras det här under kvällen när vi kommer hem =)
Lite väl kallt idag =( -20 grader visar mätaren utanför köksfönstret =)

SNYGGT

Alltså vilket imponerande fall.. Satt och läste om detta i en bok i skolan som låg på ett bord = )Var jätte fina bilder i boken på fallet.. Och nu när det är mörkt där och det lixom lyser upp såhär mysigt så var det ännu snyggare =) Skulle gärna vilja åka dit och se detta i verkligheten =)

Prov

Då drar jag iväg då och gör ett prov i Svenska B. Prov på kapitel 2 nu =) Känner mig inte direkt redo för detta men jag får göra mitt bästa =) Väldigt många svåra ord som jag har en aning om att man ska kunna som jag såklart inte kan =)

Kommentera

Det finns en knapp under varje inlägg där det står KOMMENTERA =) Ni får jätte gärna gå in o lägga kommentarer samt lämna eran egen blogg adress så att jag kan kolla på eran sida =) Kommentera gärna mera =))

Riktigt dyr gran

Idag på aftonbladets hemsida hittade jag iaf den dyraste Granen jag någonsin sett =) Detta vackra pyntade träd är visst värt 74 mille =) Tänk om man skulle ha en sådan stående i vardagsrummet över jul =)
Men då gör nog en annan som hotellet i detta fallet gör =) ÅNGRAR sig =) Lite väl kanske men att julen är ju julen =)

Segt

Det var en hel del snö på vägen igår när vi åkte ut till lennartfosr faktiskt =) Och så hamna vi bakom den där mini bussen där som körde i 30 och snön yrde kring han =) Det är allt mysigt med vintern =))
Nu ska jag iaf gör mig frukost så jag får lite energi nu när jag kört Iza till dagis och Jenny till ''sista'' skoldagen =)

Tränar dag

Här kommer lite bilder från dagens häst träning =) Detta är Jennys häst jag är ute med då =)

Jobb

Nu pratade jag med en i Töcksfors i Fredags om jobb.. som vaktmästare.. Nu har jag skickat iväg min cv så ska jag ringa igen på tisdag och höra hur det ser ut =) Låt bra på gubben iaf när jag prata med han =) Hoppas verkligen att jag får detta nu =) Vore så jävla gott =)

9 månader

Idag firar jag och Jenny 9 månader ihop =) Helt otroligt va fort tiden går :P Men tiden går väl fort när man har roligt antar jag =)

Nu hoppas jag såklart att dessa 9 månader till slut är 9 år med, och efter där 90 år =))
Men man får väl vara glad för varje dag det håller och man får vara med varann =)

Älskar dig Jenny Ryman =)))

Ett måste

Nu närmar det sig. -.Vad jag nu har i uppgift är naturligtvis att gå ut i skogen och få mig en fin julgran =) Johan Jonsson firar ingen jul utan en riktig gran i huset som utger värme, julstämning och mkt fint pynt o ljus i den =) En gran är så fantastiskt fint klädd på julen och det ligger paket under och allt är bara underbart =) Jag älskar julen =)

Frukosten

Såhär såg det ut idag när vi tände advents ljusen då =)
Izabella fick tända ljusen idag och det gjorde hon galant =)
En fin toffs hade hon i håret med så inte håret skulle ligga i maten eller bli på tänt när hon tände ljusen =)
Tända ljusen är alltid roligt =) Och idag visste hon att vi tände sista ljuset och då ska snart tomten komma =) Ändå är hon ju rädd för tomten =)


4.de

Hej alla tomtar =) Nu äntligen är det 4.de advent och vi tänder nu det sista ljuset i advents staken =) Underbart nu dagarna före jul. Nu någon dag måste vi iväg och handa klappar och jul mat.. Jag längtar så efter att få julskinka =)
Jag älskar julskinka =)

Mums

HÄr kommer vårt kvällsgodis då =) En härlig omelett som älskling har gjort just nu =))
Den kommer sitta fint i magen den när det kurrar o man är hungrig =)

Får ta en tur

Nu får jag ta en tur te en brev låda så jag får min CV skickad =) Kanske har fått jobb nu så jag får väl gå och skicka iväg min CV till dom när dom bad mig om det =)

Gårdagens film

HAHAHAHA ja jag vet inte vad jag ska säga.. Men den här filmen är helt klockren alltså =) Stackars oskyldige tomte =) Den får iaf stryk så det heter duga haha =) Å sen den jul festen, alla kanon fulla och springer runt o viskar om varandra =) Helt otroligt rolig film iaf =) 10/ 10 får den i betyg av mig =)

Allday

Idag verkar det som att det bestämt sig för att snöa =) Är ju såklart meningen med snö på jul =) Vad skulle en jul utan snö vara =)

Jag får väl gå ut och sopa av bilen sen för jag ska hämta Jenny på jobbet när hon slutar så viska åka och handla =)

Hittade en artikel

Jag läste på Aftonbladets hemsida idag. Hittade en Artikel där som jag läst.  Enligt min åsikt är det inte konstigt att det förekommer olyckor, varje gång vi är ute på vägen och åker så möter man ett par stycken som tror det är sommar, dom kommer fort så inni norden och på fel sida vägen ofta. Tycker det är att visa fruktansvärt dålig hänsyn sånnt där. Så roligt kan det inte vara när det smäller med andra bilar så man måste utmana ödet.. 

Eller vad tycker ni andra ?

God morgon

Tidig morgon idag =) Älskling går och jobbar snart och jag hamnade här. Jag ska nog lägga mig o läsa lite läxor snart tror jag istället och vila lite =)

Och så måste jag lägga ut nått som har med Julen att göra =)

Stämning <3

Här är den härligaste jul låten som finns tycker jag =) Lyssnar man på denna låten så känner man jämt hur känslorna strömmar igenom kroppen och man får lust att bara sjunga och skrika rakt ut =)


Dagens mys

Vi ha tagit ett par kort på oss här =) Står o myser lite =) Min lilla älskling det där =)

Många år sedan

Här är jag i lite yngre format.. Detta kortet är taget någon gång mellan 89-90. Dvs att jag är inte äldre än 2-3 år då =)
Där var livet en aning lättare än det är idag =) Men där ville man garanterat bli stor =)

Jultomten

Detta var en snygg tomte =) hehe.  Såhär ser jag ut då när det närmar sig jul och jag sitter hemma och lyssnar på julmusik =)

Idag är det Fredag och 2 dagar kvar till 4.de advent.
Och så är det ju bara 7 dagar kvar tills tomten tar sina renar och åker iväg ut bland husen med alla klappar =) Ska bli så härligt med julmat och jul stämning och såklart kalle anka kl 15.00 på Tv 1

Läsande

Idag har jag ett stort tjockt häfte att läsa igenom om Medeltiden i sex punkter =) Är en uppgift som ingår i svenska B. Har iaf läst 2 sidor nu.. Texten är liten och mkt text på varje sida så här har jag nog att göra hela dagen =(
Och det är ett måste med för på Måndag är det prov =(

Så ja

Nu har vi suttit och kollat på en skräck film då jag och älskling =) Handlade om en tjej som blivit mördad och sen levde i en spegel för att hämnas sin mördare =) Mirrors 2 hette filmen iaf.. =) Nu är älskling rädd så jag får ta reda på henne nu =)

Så underbar tid


Julen är ju en helt underbar tid. Alla ljusen som lyser under dom mörka December kvällarna och alla människor som springer runt i stan och handlar sin jul mat och sina jul klappar. Alla är vi ute pga en och samma anledning allihopa.. Nämligen att fixa å dona så vi får fira jul ihop med familjen och vänner och även dom som finns i våra tankar men tyvärr inte längre på jorden =) Jul musiken är ett bra vis att skapa jul stämning i huset. Ta reda på era nära och lära under julen och visa dom va mycket ni håller av dom =)

Samtidigt vill jag lägga ut en varning för det som kommer på bilden nedanför =)  SLÄCK LJUSEN EFTER ER!!! Så ingen olycka inträffar under jul =)



Mmmmm

Sitter och avnjuter en iskall glass =) Har gjort en hel del läxor idag och klockan 21.00 ska jag se på film på kanal 6 =) Då slappar ja med glass nu =)

Svårt

Jag har dragit på mig en jobbig uppgift =) Försöker läsa upp gamla betyg som jag inte klarade under min gymnasietid =) Här är tre ämnen som jag håller på med nu =) Matte A, Religion A, Och Svenska B.
Jag trodde att det skulle vara lite enklare nu när man blivit äldre och kanske man var lite smartare, men ack så fel jag hade =) Det är exakt lika svårt idag som det var under den skol tiden alltså  =)

Pynt

Igår kväll satte jag upp två jul stjärnor i fönstren som Jenny fått efter sin mormor =) Jätte snygga stjärnor =) Och sen tycker jag det är så satans mysigt med jul pynt och allt det där =)

Love

Står o myser med min käresta =) Hon är så go och social mot mig =) Längtar så tills jag får ha henne hemma hos mig så vi får en lika fin sommar som vi haft i år =) Underbart kul har vi haft Ritz =) Ända till nårra dårar försökte sätta dit oss och gjorde dig hemlös och jag fick slita för din skull =) Men nu är vi snart igenom den tragedin o då kommer vi tillbaka starkare än någonsin sen <3<3

Mitt hjärta =)

Jag var hos min lilla älskling Ritz idag =) Hon vart så glad när hon såg mig där så hon kom travande så fint igenom hagen och kom fram och hälsade =)

Mys pys

Här har vi gjort oss i ordning för att gå på Lucia tåg =) Också passar vi på å myser lite och rår om varandra =) haha.. ¨

Luciatåg

Här kommer lite bilder på Izabellas lucia tåg =) Vi var upp till dagis o kollade när dom lussade för föräldrarna =)

Trevlig Lucia

Hej. Idag är det den 13.de December och Lucia är här =) Jag har kört Älskling till skolan och Iza till dagis. Nu ska jag själv göra mig lite frukost och läsa lite läxor, sen blir det att göra sig iordning för att åka till dagis o titta på Luciatåg =)

Säffle??

Alltså Säffle ? Hur orkar man bo där? Alla vägar går runt, runt i ett enda orm bo. Vi va där i Fredags och det hoppas jag var sista gången. Det går inte att hitta fram där, viadukterna är inte högre än 2,5 meter så man tar sig inte under med en häst transport heller. Järnvägs bommarna som syns på bilden nedom går ner 15 minuter innan tåget ens är i rörelse. Helt otroligt dåligt ställe

Lång dag

Idag när vi vakna och satt och åt fukost så bestämde vi oss för att sticka iväg till köpcentret en svän =) Så vi slängde oss i bilen och drog iväg till Ch-Berg då =)
Jag fick ny tröjja och Jenny köpte sig lite kläder =) Iza fick vantar också =)
Bilder från detta kommer nu =)
Här är tröjjan jag fick =))
Samt kläderna Jenny köpte åt sig själv =)

3.e advent

Idag är det söndag och 3.de Advent =) DÅ tänder vi näst sista ljuset i staken =) UNder helgen har det varit full fart. På fredagen var jag hos min svärfar och drack några öl o glömde helt bort tid o rum tror jag =) Lördag var jag däremot väldigt dålig samt att vi var iväg på provlopp =)
I fredags fick vi äntligen köpa en bil då =) Jeny fick låna pengar av sin käre pappa =) SÅ nu har vi bil och kan ta oss iväg när vi vill =)

Natt

Nu blir det natta för mig =) Imorgon ska jag iväg på möte och hoppas på bra respons därifrån så det löser lite problem för mig =) God natt Sverige

Mitt enda hjärta

Den här tjejen är det underbaraste som finns på Jorden =) Det är min käre flickvän Jenny. Hon är så liten o mysig min älskling =) Älskar henne mer än jag med ord kan beskriva =) Och vi ska få ett barn ihop och det gör mig så fruktansvärt lycklig, känner mig så varm i kroppen när jag är med dig Jenny så det är konstigt att inte snön smälter när jag går ut =)) <3<3

Middag

Såhär ser min middag ut idag.. Sallad och jorgubbs shake :)) Nyttigt ska det vara. Under kvällen blir det godis :P Senare majskolvar med Jenny <3



Trött

Idag är jag trött.. Ser ut att kunna bli en solig dag iaf =) Kommer lite bilder och grejjer bara ja hittar nått kul att lägga ut =)

Något vi alla behöver!

Uppskattning!!!
Uppskattning är något som varje individ behöver. Alla behöver någongång få höra att dom gör/ eller gjort nått bra, och inte alltid bara höra tråkiga klagomål eller människor som inte säger nått alls. Så när ni går omkring där ute och kanske har ett syskon, någon familje medlem, pojkvän, flickvän som kanske gör nått för er eller nått som gynnar er båda eller hela familjen, visa då uppskattning för det och kolla sen vad glad den personen garanterat blir i det ögonblicket och stämnningen runt omkring blir mycket bättre..

Ett litet ord av uppskattning är en nyckel som passar i alla lås


Kyligt

Idag har jag varit iväg till Arvika o flyttat min häst =) Imorse när jag passerade vännacka vid halv 9 så visade temp mätaren i bilen 23 minus =) Fy fasen va kallt det blir tidigt i år :D

.....

Då har man duschat och rakat sig :) Nu ska jag gå in te Årjäng en sväng å leta reda på ett skatteverk =) Sen blir det ner till skolan och göra ett prov samt fixa fram en gradskiva =)

Nu så

Då har vi äntligen fått låna en bil då =) Men nu är frågan? Hur tar vi oss efter bilen vi fått låna ?

2.a Advent

God morgon. Idag är det meningen att vi ska tända det 2.a ljuset i staken då.. Men eftersom jag är ensam hemma så väntar jag med det tills middagen sen då alla är hemma =) Ha en trevlig 2.a advent nu alla =)

Love

Jag har verkligen världens underbaraste älskling =) Du betyder så fruktansvärt mkt för mig Jenny så det anar du inte själv =) Trivs super gott ihop med dig och kunde jag bestämma så skulle det vara du och jag resten av min tid på jorden =) Men det hoppas jag det är iaf =) Du är mitt hjärta och jag älskar dig =) <3 <3 <3

Provlopp idag

Idag har jag och Jenny varit iväg på provlopp =) Kul som bara den =) Vi kom 2.a =) GÅr alltid bra för oss när vi åker iväg ihop =))) Lägger upp lite bilder från dagen här =)

2 stön

Här har vi två små mysiga stön =) Frillisen och Kinesen =) Kinesen är så snäll o mysig när vi är där ute o tränar dom =) Hon ser så liten o lurvig ut nu =) Å alltid när jag kör framför henne å kollar bakåt så har hon en min som ser hur rolig som helst ut =) Ser verkligen ut som att hon verkligen koncentrerar sig för att orka springa =) Kinesen  är den som kollar in i kameran =) Frillisen hatar att va med på kort så hon tittar bort =)

Ut en tur

Nu ska ja ta å gå några ärende =) Se om jag hittar en vinter jacka någonstans och kanske en ny tröjja =) Vore kul =)

Klippa

Nu äntligen ska jag få klippa mig =) Är säkert 6 månader sen ja klippte mig sists så ser ju ut som en björn mus på huvve =) Uhj va gött å bli av med håre =))

Mysigt

Här har vi satt upp en fin mini gran Jenny hade =) Måste dock justera ljusen lite på den men det går fort om man börjar =) Blir en riktig gran inne här med bara julen är lite närmare =))

Kyligt

brrrr idag har jag och Jenny varit ute o kört två hästar.. Kändes verkligen att det var 14 minus :) Det vore ju en förutsättning att ha vinter kläder och INTE sommar skor och vindjacka som jag har =)  Här följer lite bilder nu efter dagen =)

Gott

Har precis ätit diskat efter maten =) Kyckling och ris åt vi idag =) 
Har även dammsugat nu =)  Jenny söker febrilt efter en bil att köpa sig och jag letar efter jobb som en galning =) Sökt nårra idag igen nu då får vi se =) Hoppas nu på jobb =)

Morgon

Jaha idag vid frukosten kom jag och Iza fram till att hon inte ville till dagis idag. Så nu är hon hemma med mig idag o leker lite =)

RSS 2.0