Höll datumet på prick

Idag är det den 28.de april och beräknat datum att vår bebis skulle komma ut.. Imorse vaknade Jenny runt 5 och kände något i magen.. Hon väckte liv i mig vid halv 7, då var verkarna igång för full med ca 6 minuters mellanrum.. Jenny duscha och jag fixade Bella som skulle te sin farmor.. Men dessa 6 minuter vart väldigt fort 4 minuter så vi packa in oss i bilen och slängde oss iväg till BB i full kareta.. Vägen ner till karlstad var allt annat än lustig.. Kan ju säga så att hade det varit kontroll hade jag nog kunnat kasta ut körkortet i farten iaf.. Men hur som helst, vattnet gick i bilen när vi rullade in i Slottsbron, då steg stressen inom mig lite och gaspedalen sjönk ytterligare mot golvet ;) Fullt spett in mot förlossningen och därmed ända fram till porten på baksidan, ur bilen och in fort som synden. Då drar verkarna igång igen och Jenny blir sittande på golvet i korridoren så dom får hämta henne utanför :D Vi var väl inne i salen 8.45. INgen bedövning han dom sätta talade dom om för oss.. Kl 09.05 kikade våran lilla stjärna ut i dagsljuset för första gången. Och nu ligger han så sött på soffan mellan oss och vilar på maten eller va man ska säga =))) Min lyckligaste dag i hela livet detta här :))

Här följer lite bilder från dagen =)




Lägg märke till texten på byxorna =)








Här ligger han i nya bilstolen som jag gick och hyrde åt honom :)




Sen kom hans morfar Freddy och hälsade på honom och hade med fina presenter till honom.. Ett jättefint kort och en startbudjet att handla sig kläder eller något roligt för :)
Sebastian säger tack till morfar :))

Dagens Provlopp

Imorse gjorde vi oss i ordning och drog iväg på provlopp med linde ricka. Hon har gått från klarhet till klarhet senaste tiden. Efter varje provlopp har hon känts bättre och stabilare.. Först körde jag henne på 1,48 och idag klockade jag henne på 1,46 ca. Jag har alltså idag kört henne snabbare än någon annan tidigare gjort :) Kul att det går framåt med henne :)






Nedläggning

Nu har jag bestämt mig för att inte skriva mer här. Detta var bloggen för mitt stall, men nu har jag ingen häst för tillfället för jag körde hem henne. Så jag kommer inte lägga ut så mycket mer nu. Kanske kommer något inlägg då och då.. Drar igång igen när jag får en ny häst..
Ha det gött alla läsare :)

Ensamt

Det är väldigt tyst och ensamt här när inte Jenny är hemma.. Hon är i L-Fors nu så jag är här ensam

Grillkväll

Igår drog vi ut till Tony i L-Fors och grillade lite med Tony och carro och Jonathan. Tog ett par lättöl och gjorde kanon god mat :) Tack för trevligt sällskap där ute och god mat :)

Biltvätten

Igår var vi in på statoil och tvättade bilen. Alla satt kvar i bilen och kollade när tvätten gjorde sitt jobb..
Här kommer lite bilder

!!!!

Bilder och uppdatering från kalaset i koppom kommer. Bilderna vart borttagna ur kameran så måste ta dom på ett usb minne från Jennys dator =)

Dagens provlopp med Linde

Efter att Bella ätit sin påskmat på dagis så hämtade hennes riktiga pappa henne och skulle ha henne under eftermiddagen när jag och Jenny drog på provlopp.. Linde skötte sig riktigt bra. Sprang på bra, rent, och nästan rak i vagnen hela vägen =) Hon går från klarhet till klarhet, duktig tjej :)
Här följer lite bilder från detta =)

Redo för påsklunch

Idag mellan 10.40 och 13.00 var Izabella bjuden till dagis på påsklunch :) Normalt är hon ju inte på dagis på onsdagar utan bara Mån, Tis och fre. Så vi gick extra dit så hon skulle få äta med sina kompisar och sånnt :) Kl 1 hämtade vi hem henne igen :))
Här kommer lite bilder på hur hon såg ut iaf :)

Kalas

Min minsta lillebror Liam fyller 5 år på Torsdag. Grattis på dig.
Då är jag och min familj bjudna ner till Koppom på födelsedags kalas. Så om vi är hemma och inte ligger på BB så ska vi ta och dra ner dit och fira honom lite har vi tänkt =)

Misstänker att det inte kommer allt för många och gör det så jag vill åka dit och fira iaf :))



Som sagt stort GRATTIS till dig och hoppas även din tårta är lika fin som denna =)

Tisdag

Idag har vi använt golfen ut till L-Fors till Jennys hästar :) Hon mockade stallet åt sin mamma och jag bytte under tiden från vinterdäck till sommardäck :) Sen drog vi vidare till kallbloden och mockade där och bar vatten, Kinesen var kel sjuk såklart :))
Inga bilder togs tyvärr under dagen =)

Dagens bilder

Här kommer lite bilder från dagen ihop med Ricka =)

Kanon väder

Idag är det verkligen fint väder ute. Vi lämnade Bella på dagis och drog iväg till Jennys hästar. Det var Ricka vi gick ut med idag. Jag försökte även fixa jordfelet på transporten men är osäker på om jag lyckades med det =) Men hur som helst så är det helt underbart att vistas ute :) Öl och en grill vore grejjer nu =)

Söndag

Idag är det söndag igen. Verkar bli riktigt fint väder idag ser det ut som. Nu ska jag äta frukost sen ska jag åka upp till banan och kolla på travet =)
Uppdaterar bättre när jag kommer hem =)

<3<3

Idag har min älskling fyllt 24 år :) Vi har varit ute och ätit pizza och kikat runt lite i Årjäng =) Sen köpte hon sig en glass som hon smaskade i sig =)
Nu på kvällen har vi varit hos Freddy en tur och pratat lite :))
Stort Grattis till dig min lilla prinsessa :) Älskar dig super mycket =)

Olympiatravet

Idag äntligen är det dags för Olympiatravet :) Ska bli väldigt spännande att se, är väldigt många bra hästar :)
Men jag har min favorit i loppet och jag tror verkligen att han vinner :)
Spår 3 startar han ifrån:


Jag tror inte att någon i detta fältet klarar att snuva detta ekipaget på segern. Åke har spår 3 han kan få loppet precis dit han vill därifrån :)

Hejja Hejja Åke och Torvald =)

Bilder från Åmål 15 April

Var ju som sagt i Åmål med Frilla. Hon travade 36,2 full väg med 2 gallopper och inte full fart. Men vi närmar oss felet och vi arbetar på för att lösa detta fortast möjligt..
Hur som helst så vill jag börja med att rikta ett stort tack till kusken vi hade Torbjörn Jansson som var super trevlig, han tog sig verkligen tid att prata och ge goda råd och visa sig intresserad.. + att han körde kanon bra..
Och här under följer resten av bilderna före loppet och så :)

Guldet

När Sm-Guldet drogs hem till sin rätta stad i Torsdags så sov en av deras supportrar :) Men när hon vaknade på Fredagmorgon så hade hon den här tröjjan på sig =)

Kvällen

Jag är lite för trött för att sätta mig och uppdatera dagen med bilder så jag tar det till morgonen istället..
Nu blir det godis och film och bara slappa i soffan :)

Åmål

Idag tar vi med oss Jennys häst Frilla och 2 tanter och drar till Åmål :) Hoppas hon gör ett bra lopp nu idag så man slipper kvala om henne och massa krångel.. Bilder från detta kommer senare ikväll :P

Mästare för 9.de gången nu =)

Läs denna underbara ARTIKEL här som jag tagit från VF. Det är en fantastisk känsla vi hade igår alla som hejja på Fbk och såg hur dom totalt krossade sitt motstånd hemma i LLA.
SAIK kom dit med ett tungt utgångsläge, dom låg under med 3-1 i matcher. Inte nog med det så tog Färjestad ledningen med 1-0 och 2-0 redan i första period :) Man kan lugnt säga att SAIK spelarna såg bedrövade ut under period pauserna =)

SM-GULD f*n va gött =)

Guld-Chans

Ikväll är det ett kanon läge för Färjestad att plocka hem Sm-Guldet ännu en gång..
Inledningen av matchen ser kanon ut, hemma match samt att dom leder med 3-1 i matcher. Christopher Nilstorpet gjorde en kanon match senast borta i Skellefteå, arbetar han lika bra idag så kan jag inbilla mig att guldhjälmarna sitter på när slutsignalen blåser av =)

Hejja hejja FBK :))

Sökt jobb

Jag ringde till Ica imorse och sökte jobb. Chefen där som heter Hans var verkligen trevlig och till mötesgående så jag fick komma på besök direkt och lämna cv och prata.. Så nu får man vänta och se om man blir inringd på något extra jobb. Vore det absolut bästa för min del just nu att få lite extra jobb :))

Inbjudan

Sen var jag ju även med i Amatör matchen i Jarlsberg ifjol :) Då körde jag J.R.Silver och slutade 2.a där :) Riktigt rolig häst att köra som var fint i ordning och hade bra form:P Hans tränare Roar Arnessen har jag för mig att han hette, hur som helst han var också en kanon trevlig person, han var iaf jätte glad när jag körde av hästen av banan med en 2.a plats samt ett nytt rekord på tiden 1,15,8 A :)
Nu med posten idag så kom det inbjudan eller vad man ska kalla det till Amatörmatchen på Jarlsberg =) Det går av stapeln den 6.de maj :)) Får ta och fundera på om jag ska delta eller inte :)

Lite bilder från gårdagen med bilarna

Igår under dagen var vi ute och fixade lite med bilarna :) Bytte stereo i båda och Jenny städade volvon :)
Jag skulle byta till sommardäck på Golfen men det vart aldrig så eftersom det var punktering på ett av dom =)
Bella var med hon också och sprang emellan bilarna och letade uppdrag :P
Pärlorna =)
Så vart det i golfen :)

Vore kul att gå på

Stora Torget i karlstad är redan bokat för Guldfest. Det är något jag skulle vilja åka på, måste vara ett väldigt drag där nere. Men men man tar sig väl aldrig iväg på något roligt inte. Nu är det ju inte säkert att det blir Sm-Guld ikväll men det hoppas man ju såklart på att det blir :)
Kl 19.00 är det nedsläpp hemma i Löfbergslila Arena. Utgångsläget är 3-1 i matcher för Färjestad och kvällens match får dom hemma =) Spelar dom på bra så är guldet redan säkrat =)
HEJJA HEJJA FBK :))

Uppdatering från Rittbring

Vivianne Rittbring skrev till mig idag på sms att dom testat Ritzan :) Dom har rakat henne nu så hon är kort och fin i pälsen och så :)
Ritzan hade sprungit 17,6 full väg :) Va roligt att hon skriver till mig och berättar om Ritz Afrodite :) Min träning har iaf då gett henne en del nu på slutet om hon springer såpass bra :)
Nu skulle hon få tuppkamm för hon hade något bak som inte var riktigt bra så då hoppas jag få se henne på banan snart och att det går jätte bra för lilla Ritz =)

Ny heather

Jag sitter och funderar på lite ny design på min blogg här, men kommer inte riktigt på något bra. Så är det någon som har en bra ide så skicka gärna in den som kommentar så jag får lite nya ideer

Text och Bild lånad från min släkting Ellinor Nyberg

Nu har vi haft några soliga dagar och det minskar på snön för varje dag som solen och värmen får göra sitt till. Måtte det också få vara sol och värme i våra hjärtan så vi inte blir hårda och kalla och ser på varandra med klagomål i blicken. Alla har ju sitt fina på insidan, liksom vi alla har sidor som vi är mindre stolta över. Men kärleken förvandlar mycket, kärlek smälter agg och ilska, bryter ner det aggressiva bit för bit, hjälper det spända att slappna av, lockar fram leendet, öppnar våra sinnen så vi lägger bättre märke till fågelsången, solen, den blåa himlen, blommorna, färgerna, sånt som man inte märker när man är arg och nedstämd. Så visst vill jag ställa mig på kärlekens sida, det är ett mål att sträva efter, för utan den – så har vi ingenting av värde! Det säger Guds ord och det är sanning om vi tänker efter…

Onsdag

Ja det vart iaf en seger för Fbk igår kväll :) Nu sitter vi på guldläge på torsdag kväll :) Hoppas på seger, men spelar SAIK lika hårt som igår så kan dom säkerligen ge Fbk en hård mach. Matchen igår ska vi tacka "Torpet" för. Vilken kanon match han gjorde åt sitt lag alltså :))
Idag ska jag se om jag orkar byta däck till sommardäck på Golfen samt byta stereo i volvon :) Men ser ut som att det börjar regna nu så det blir väl inget =)

FBK mot Sm-Guld


Regnig dag

Idag tog vi golfen och drog iväg ut till Jennys hästar när vi lämnat ungen på dagis..
Började med att bära ut 33 balar hö som stod och väntade på mig =) Sen iväg ut i regnet med Ricka och Frilla på en tur :)

Säffle

Var en riktigt trevlig tur vi tog oss ner till Säffle idag ihop med Tony och Carro :) Tony fick sig en ny bil och vi fick kolla runt lite :P Sen vart vi bjudna på mat på Mc Donalds av Tony. Tusen tack =)

Mekaniker

Idag när jag vakna och lova Tony att hänga med till Mariestad som i slutet vart säffle så fick jag sticka ut till L-Fors och byta till sommardäck samt att byta bromsbelägg för dom var dåliga =) Det skrapa lite när jag bromsa :)

Finväder =)

Idag vart det väldigt fint väder :) Innan jag vakna så skickade Tony Ryman mess till mig och undrade om jag ville hänga med till Mariestad och kolla på en bil han skulle köpa, så då fick jag först dra ut till L-Fors och byta däck och bromsar på bilen så det skulle funka =) Nu är det gjort och då skrev han igen att vi bara ska till säffle =) hahaha
Uppdatering kommer senare :D

Surunge

Här får jag bära omkring på en ordentlig surunge. Igår började hon grina vid 8 när hon gick upp och fortsatte hålla på så ända tills kl 19 när hon gick och la sig =) Usch va sliten man blir i öronen, men men bara att härda i och hoppas åren går fort så hon blir stor snart ;) Snart kommer ännu en liten som ska för väsen så tur man är förberedd :))

Mys pys <3

Imorse innan vi gick var vi tvugna att ta lite bilder på oss själva med =)
Älskar dig Jenny <3

Årjängs premiären

Här kommer lite bilder från dagens V65 på Årjäng :)
Åke Svanstedt och Royson :)
Åke Svanstedt efter segern med All of me
Sen knep Dagfinn Aarum en seger :)
I monte loppet vart det Silje Hogner som segrade med hästen Eld Lynet

Kväll

Nu var man hemma från travet då igen :) Dags för middag. På spisen står en kastrull med vatten till mina stuvade mackaroner som är på gång =) Underbart god mat det =) Bilder från trav dagen kommer om en liten stund =)

Tider


Saknar denna sommaren .. Då jag hade Ritz i skapligt fin form och hon sprang på och skötte sig bra. Nya rekord samt att hon tog sina första pengar i karriären. Men nu har hon åkt hem till Halmstad igen och jag har ingen egen häst för tillfället :( Men har jag tur så hittar jag en vettig människa som hyr ut stallplats så jag kanske kan fixa mig en ny häst och fortsätta med travet som jag tycker är kul :) MEn som det ser ut nu så får jag hjälpa Jenny med hennes hästar bara..
Funderar dagligen på häst som jag vill ha och var det kan finnas stallplats, samt behövs tid också nu när barnet kommer så vi får se hur det blir med allt :)

Söndag

Då var man vaken då. Vädret verkar bli kanon idag. Tur det för jag ska äta frukost nu och duscha sen ska jag upp till travet och kolla på Årjängs årsdebut :)
Och jag håller såklart på Goop och Svanstedt =) Hoppas ni tar många segrar nu :D

Lergryta


Här är min lergryta som jag fick av mamma :) Den ska jag allt inviga så fort det ges möjlighet =) Älskar kycklingfile som  är tillagad i lergryta =) Mumms

!!!!!!!!

Då var man hemma tillbaka då från koppom. Har burit alla tunga möbler och sånnt nu så nu är det klart..
Nu ska jag slappa och läsa lite Religion tror jag, sen ska jag försöka komma på nått enkelt,billigt och gott att äta till V75 som går på tv sen från Solvalla.

Segt

Har väldigt dåligt att blogga om för tilllfället. Men lägger upp om snabbjobben igår när jag kommer hem sen.
Ha en bra dag

8 April

Nu sitter jag och väntar på att Bella ska gå på dagis så vi kan lasta oss i bilen och åka efter Frilla och kinesen som ska gå snabbjobb på banan idag.
Sen kl 14.00 ska jag dra iväg mot koppom igen för att hjälpa min mamma att bära alla möbler så hon kommer in i sin nya lägenhet. Finns visst dom som lovar att hjälpa och sen skiter i det, då får Johan rycka in och hjälpa till :))

Dagen

Idag fick jag för mig att jag skulle åka till mamma och hälsa på och hjälpa henne lite med hennes flytt.. SÅ vi åt lite lunch här så drog vi iväg ner till koppom..
Så vi pratade lite och bar lite möbler, sen gick vi ner till macken och köpte oss lite fika i form utav mos och korv.. Vissa av oss åt lite godis istället.
Sen drog vi iväg och köpte middagsmat, det var någon slags potatiskrokett fast ändå inte och till dessa vart det kycklingfile som hon tillagade i lergryta :) Kanon god mat :)

Sen drog vi hemåt igen. Jag fick mig även en helt nu lergryta av mamma.. Tack för den =) Här kommer bilderna från dagen då =)









Tråkig dag

Idag körde jag hem min älskade Afrodite till Halmstad igen :( Var verkligen inge kul att lämna henne där nere när vi åkte hem, kändes väldigt tomt och det kommer det göra länge nu utan henne.. Det bästa med allt detta är att hon kom hem till sin riktiga ägare Vivianne Rittbring.. Hon tycker om Afrodite så jag vet att hon har det bra där.. Lite tråkigt att det vart på detta viset nu men jag hade tyvärr inget annat val som det såg ut.. Men hoppas i framtiden att jag kan fortsätta att eventuellt ha ihop med Rittbring och Stall Ritz när jag kommer igång och börjar på nytt på eget ställe..
Här kommer lite bilder vi tagit från dagen
Då drar vi då med kartan i högsta hugg!
Stannade i Trollhättan för en enklare fika :) KAffe och dubbelmackor som min älskling gjorde tidigt imorse.
Nästa rast vart i Falkenberg. Däg köpte vi en godis påse och rastade oss på toaletten!
Sen fick jag kolla till hjärtat så hon fick påfyllt mer hö :)
Och nu var vi framme vid det värsta på hela dagen..
Ett farväl av min älskade :((
Och då var jag tvungen åka :( Känns inte kul men som sagt, hon får det bra..
Love You Ritz Afrodite <3

Usch

Då är man uppe då och kaffebryggaren går för fullt. Nu är det dags att samla sig och dra iväg mot halmstad. Uppdate senare ikväll

=)

Idag tog jag mig en tur ner till min mamma i Arvika. Hjälpte henne att flytta lite saker till hennes nya lägenhet.
Sen åkte vi och skulle handla middag och då fick jag samtidigt prata med polisen :D
Fick med mig massa fina baby kläder hem som mitt barn ska få använda bara han kommer ut till världen =) Kommer bli kanon snygg

Sjukling

Idag vart det inget dagis för Bella. Hon klagade på magont när hon kom upp sen spydde hon vid frukostbordet.. Stackars liten då.. Men men hon får vara hemma och ta igen sig lite så är hon nog som ett brandlarm snart igen :D

Det var det

Nu äntligen idag fick jag iordning på det sista med golfen :) Fixade ju avgassystemet under vintern så den går tyst och fint nu sen lyckades ja på nått vis att fixa bränsle relä med så inte den rycker och stannar :) Idag när jag starta den så var det även värme i den =) Nu har jag egen bil med :)

Såhär

Och här kommer lite bilder som vi tagit under inflyttningen då :)
Sen har jag inte tagit fler bilder för det är väl ännu inte klart =) Fler bilder kommer när det är klart =)

Bilder från Åmål 1.a April

Här kommer lite bilder från travet 1.a April

Helgen över

Då var det söndag igen och vi har hämtat hem Izabella.. Hon kikade runt lite i nya hemmet och gick sen på sitt rum och lekte lite med sitt Lego.. Sen tog hon en macka och en choklad kopp och gick o sov sen :)

Åmål loppet

Jag var ju iväg med Ritz till åmål i Fredags.
Gick inte så bra som jag hade väntat. Kändes jätte fin i värmning och hon hade bra spring i benen genom upploppskurvan samt upploppet när jag testa henne 50 min innan start..
Väl ute för start så hade vi spår 2 vilket jag tyckte var ett bra spår.. 
MEN? Proffs på båda mina sidor resulterade i att jag inte kom fram till vingen som jag skulle, när starten gick så kunde jag inte släppa på henne för det fanns dom som gillade att köra halvspår och trängas..

Efter allt detta gick allt som jag anade att det skulle göra när inte hon kom fram till spets eller dödens. Hon ville inte springa, hon tycker inte om när det sprätter grus eller nått på henne så hon valde att inte gå upp i ryggar.. Vi kom 1.a utan pengar då tyvärr.

Nya lägenheten

Det har blivit lite dåligt uppdaterat här nu pga flytt.. Vi har fått våran nya lägenhet så nu är vi tillbaka i Årjäng igen =) Det är väldigt rörigt här för tillfället men vi jobbar på så det ska bli klart =)

Uppdaterar med bilder om hur det blir här imorgon eventuellt så håll utkik här =)

Ha det bra

Åmål 1.a April

Då var det dags för trav då idag för mig och Ritz. Hon står för tillfället ute i en ensam hage med sitt hö och vatten, hoppas hon laddar sig själv till att göra en bra prestation idag nu..
Tyvärr så vart hennes res kamrat struken ur sitt lopp pga anledning ;))
Uppdatering om Ritz kommer ikväll när jag kommer hem :)
Ha en bra dag

RSS 2.0