Bilder från dopet

Här kommer bilder från dopet :)

Första bilden visar en ljusstake som vi fik tända ljus i för Sebastian :)





Här går vi fram till altaret och dopfunten. Det är Jenny med Sebastian. Sen är det jag med bibeln, emellan oss ser vi Izabella, bakom sen ser vi Stefan Jonsson, min broder. Sist men inte minst har vi Malin , våran präst :)



Väl framme vid dopfunten stå ställde vi upp oss i en halvcirkel.
Från vänster: Stefan, Jenny med Sebastian, Jag, Mickael Ryman och Prästen
Stefan oc Micke var med fram för att dom ska vara faddrar



Här skulle alla som var med där fram lägga höger hand över Sebastians huvud :) Bella förstod inte det direkt men kort efter så höll hon sin hand där hon med :)



Som solist hade jag ringt efter ännu en broder :) Jerry Jonsson fick den äran att gå fram och ställa sig och sjunga :) Han sjöng en låt med Sonja Alden- Du är allt. Kantorn spelade piano i bakgrunden åt han :) Duktigt sjunget säger jag bara :D



Izabellas uppgift där framme i kyrkan var att hjälpa prästen att hälla upp dopvattnet :) Hon sparade inte på kraften utan vräkte i med en väldigg fart så vattnet for som i en rusch kana och rätt över på andra sidan och skvätte ner hela bibeln :)



Sen var det dags för själva dopet då :) Då hade Sebastian såklart orkat somna lite tidigare under akten, jag tänkte att nu blir det nog ett väldigt liv på han men han brydde sig inte så värst mkt om det :) Han var jätte snäll hela dopet och inga problem med någonting :)



Sedan lyfte prästen upp han mot ljuset och sa något :)



Här är det ett kort på oss alla då :)



Och här är bara familjen :D

Finns många mer kort men orkar inte lägga upp alla nu :) Har båda ungarna nu när Jenny jobbar så tiden att sitta här just nu är liten, Bella är klar i badet och Sebastian har varit vaken hela eftermiddagen så han är dunder trött och grinig nu :) Men det är bra för då sover han skönt inatt iaf :)

Kommentarer
Postat av: jenny

var inte ljusen för dom i norge? man tänder väl inte för en som lever....?

sen stavar han michael :) och det du håller i din hand är ingen bibel utan en psalmbok!!! hahaha älsklingen då

2011-07-24 @ 18:58:09
Postat av: jenny

jättefina bilder :)

2011-07-24 @ 19:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0