ÖB

Jag och Sebastian drog upp till Öb en tur för att handla :) Till att börja med var han med och kikade i hyllorna men efter ett varv där inne låg han i en sånn där stol som är fastmonterat på kundvagnen under sitt lilla täcke vi tog med och sov som aldrig förr :) Men det var nog inget han ville för när jag gick ut och åkte hem så är han klar vaken igen och har inga planer på att sova =)) haha..

Detta handlade vi iaf :)



* Ny fräsch olja till 965
* Tvättmedel
* Dricka
* Godis jag ska ha tills Jenny kommer
* Godis som Jenny ska få av mig när hon kommer hem
* 3-pack strumpor
* Raklödder ( Sebbe tycker farsan är skäggig)
* Nudlar ( Min middag )
*Batteri till min data mus
* Rakhyvlar

Så nu har jag så jag klarar mig någon dag =)

Pappas lilla gullekorn =)

Denna lilla herren har varit med och härjat lite med under dagarna i L-Fors när jag varit ledig =) Han skitade ner sina kläder så vi fick ta fram en body som han aldrig använt tidigare. Och att döma av ansiktsuttrycket så gillade han den =)






Skönt att ligga ute i skuggan :)

en liten test tur för nya bilder

Jag och Jenny tog oss en liten tur till ett snyggare ställe så vi kunde få lite fina bilder på bilen :) Bilderna vart kanon fina men det dök istället upp andra saker som jag direkt vart jävligt irriterad över :)) Nu jäller det att fixa detta så fort som möjligt :P Jag hade ju planerat en besiktning snart för att se hur det går :)

Såhär vart bilderna iaf =) Kollar man bilderna noga så vet ni snart vad jag upptäckte :(







Den senaste bilden är för snygg bara :) Älskar min Jenny hur mycket som helst :)


Namn

Jag och Jenny satt häromdagen och fyllde i det sista angående Sebastians namn och så på lappen som skulle skickas in till Skatteverket. Så nu har han ett fullständigt namn..
Men det är ingen ide att någon frågar om namnen för dom kommer ni få veta först på dopet :))
Inge kul heller om vi avslöjjar allt :P Lite spänning ska det väl vara i sakerna :))

Jag tror att det blir fint med dom 3 namnen som lillen fick :))


Prinse baus


Idag är jag och lilla prinsebaus ensamna hemma :) Han vaknade vid kvart i 8 och tyckte att pappsen hade sovit klart :) Så då gick jag upp och värmde lite mat till han sen satte vi oss i soffan och myste :) Nu har vi båda ätit och han sitter i baby sittern och kikar :P Ska alldeles strax dra ut i Årjäng för jag måste fixa lite ärende mitt i allt. Förklyd är jag med =(

Söndag 26 Juni

Nu är vi vakna i huset då allihopa :) Idag ska jag jobba 10.15-16.45. Sen efter det tror jag vi ska gå till svärfar och fira Jenny bror Micke som fyller 21 år idag :D

Stort grattis till Micke och hoppas du får en bra dag :)



GRATTIS FRÅN JOHAN, SEBASTIAN OCH JENNY

Bilder från midsommarfirandet

Här kommer bilderna som blev tagna under fredagen när vi firade midsommar =)












Hemma

Då var äntligen hela familjen hemma igen :D Idag kom Jenny med hem från L-Fors efter att varit borta nästan en vecka :) Skönt att ha henne hemma :P Fredagen bestod av lite midsommar firande där ute då så svärfar kom dit så vi satt och drack lite öl och tjatade :) Jag kunde inte festa något vidare då som skulle upp och jobba imorse :P Men det var iaf riktigt trevligt under fredag kvällen :) BIlder kommer senare angående detta :)

Midsommarveckan

Ja då var vi snart framme vid midsommar då igen. Denna vecka jobbar jag en hel del. har jobb Mån, Tis, Ons, Tors, Lör och sön. Är en hel del kunder nu undet veckan som handlar på sig inför midsommar firandet och allt vad det är. Full speed på jobbet :)

Sill är iaf en vara som verkar vara populär, går en hel del matjess sill nu :) Färskpotatisen är också något som går åt, men det är inte konstigt så gott som det är. Sen är det ju ett väldigt bra pris just på den. Folk kommer med påsvis och behöver endast betala ett par kronor =) Sill, färskpotatis , dill och en iskall bira det är vad jag kallar midsommarmat iaf, supergott :)) Sen på kvällskvisten får det gärna vara ett inslag av grillat också =)

Så nu önskar jag alla mina läsare och även mina icke läsare en riktigt glad och trevlig midsommar.
Umgås nu med era nära och kära, det tänker jag gör :)


<3

Mitt lilla hjärta växer och växer :) I Tisdags var han på läkarkontroll på BVC igen, jag jobbade så kunde tyvärr inte delta. Men Jenny berätta sen att dom skulle lägga han på mage och se om han orkade lyfta upp huvudet, och det är han ju jätte duktig på för så gör han alltid hemma :) Iaf så tog han upp huvudet och låg där i godan ro och kikade så dom trodde nästan inte att han bara var 8 veckor :D

Kläderna vi köpte börjar sakta men säkert att se sin sista tid för han, han växer ju ur jämt allt han äger och har ser det ut som :) Och fort går det med. Snart är han väl lika lång som mig haha :)


Onsdag morgon

Inatt sov vi i Lennartfors. Så jag gick och la mig vid 22.00 ca igår kväll. Imorse när jag vaknade var det bara jag och Sebbe i sängen. Då hade Jenny gett sig av mot "Viktigare" grejjer. Så jag fick ta hand om Sebbe samt försöka få upp izabella som skulle göras i ordning för att hon ska åka på semester med sin farmor nu över helgen.. Men men det gick bra allt ihopa :P Sen satte jag av mot Årjäng och Jenny stannade kvar för dom ska te örebro och betäcka en häst. Själv ska jag dra till jobbet nu i skrivande stund :) 9-16.30 jobbar jag idag :) Skönt att timmarna rullar in nu :)


Ruskväder

Idag har det inte varit någon fin dag utanför jobbet iaf. Piskat ner regn hela dagen och åskat oc haft sig. har gått och väntat på att det skulle bli strömavbrott i flera timmar idag nästan. Men klarade oss ganska länge. kvart i 3 small det till och hela butiken slocknade. Hörde massa liv direkt och skrik från små barn som vart liv rädda där inne. gick iaf iväg efter ficklampor osv och gick runt och hjälpte kunderna ut ur butiken så vi fick stänga igen affären =) Kassorna går bara 15 min efter avbrott just för att få ut kunderna :P Sen var det stopp för ingång då ända tills strömmen kom tillbaka :) Jag fick gå hem 15.15 istället för 16 men då får jag börja 08.00 till morgon istället för 08.45 :))

Klart :)

Då har man varit i L-Fors under helgen och skruvat på bilen :) Nu har jag bytt de flesta packningarna som finns i sotningssatsen.. Gjorde en provstart igår ( Lördag) kväll, men då fick jag den inte att gå riktigt rent. Så idag när jag vaknade så nollade jag motorn ännu en gång och kollade markeringarna och fick se att kammen flyttat sig lite igår när jag släppte spänningen på den,  så det var av med kammremmen igen och justera om den och tillbaka med allt. Sen fick Tony se att jag glömt tempgivaren så bilen starta inte när den var varm :P Men efter dessa justeringar så gick den kanon fint. Jämt och fint i motorn :))

Nästa projekt nu är att byta värmepaketet på den :) Men det får jag ta någon fin helg framöver när jag är ledig från jobbet och kan ta några öl =) Ska även kika efter besiktningstid till den:) Ska bli kul att se vad det pappret säger :)



Onsdagens provlopp

I onsdags efter jobbet fick jag sätta iväg ut mot lennartfors, eller jag och Tony samåkte den dagen så jag hade väl inget val :)) Men iaf så dit och äta lite mat och raskt in i bilen igen och hänga på transporten och lasta in 2 hästar och dra på provlopp :)
Vi körde i lopp 4 och 6 :)
Frilla började värma, hon var stenhård i mun och drog som bara den så jag orkade bara köra 2 varv så åkte vi av sen så jag skulle få ha armarna i vanlig längd ;)

sen var det rickas tur, där brukar det inte vara så mkt kraft i tömmarna minsann och det var det inte denna gången heller :)

Väl i loppen sen..
Frilla körde jag fram till dödens för jag skulle köra ihop med Ulrika Axelsson som hade spets. Hon travade kanon fint hela vägen men av okänd anledning så slängde hon sig i galopp på bortre långsidan så hon vart ju en bit efter då :) Men förövrigt fin :)

Ricka gjorde väl en bra start på loppet iaf och låg 2.A. Men som vanligt så ska hon ställa till allt så hon kommer sist som vanligt..

Bilder uppdaterar jag med senare när jag får lugn och ro.








Tisdag

Då har man avverkat en dag till då på jobbet :) Känns som det varit mkt folk idag för hyllorna i mejeri vart tomma hela tiden så det var bara att springa och fylla på hela tiden :P Men men det är fint att ha något att göra med för då går tiden lite fortare :))

Lite solbränd :)

Skulle börja skruva på 965:a i helgas :) Var rätt så fint väder då så jag tog av mig tröjjan och tänkte inte mer på detta eftersom det kom några vindar rätt vad det var så det kändes inte så varmt :) Sen när vi drog in till årjäng för att handla grillmat och grilla så kände jag att det brände rätt mycket på ryggen :) Så när jag kom hem frågade jag Jenny om jag var solbränd :) Såhär ser det ut :)




Renovering

Här sitter jag med toppen till bilen :) Håller på och rengör den från allt smuts och olja som sitter på den :) Jag har ringt till en industri nu som tar emot toppen imorgon 09.30 och planar den åt mig :) Sen hämtar jag den på min lunch kl 12.00 :) Så nu ska jag bara köpa sotningsatsen och sätta i packningarna så är bilen fit for fight igen =)






Nu är den ren som ett steriliserat sjukhus verktyg =) hahaha

Skruvande på blivande nyförvärv =)

Har i planerna att köpa en bil utav min flickväns broder Tony :) Så under helgen började vi skruva isär motorn på den för jag måste plana toppen och byta topp packningen =) Vi rev den nog på 1.5 timmar =) Så nu återstår en massa rengöring och inlämning av toppen så jag får den planad =) Har redan ett ställe som ska göra det åt mig =) Sen ska jag dra till Autodelar och köpa en sotningssats till den :) Sen är det dags att slänga ihop den så det tar väl kanske 2 timmar sen då efter att jag köpt allt så är den klar =)








På tur då igen

Ja då var det dags att sela på blackie igen då :) gick kanon idag. Snäll ut igenom stalldörren med vagn och hela köret =) Hon var lite uppstressad när hon kom ut för att vagnen slog i dörrkarmen men det var inte hästens fel så det gick bra ändå =) Förövrigt har jag inget dåligt att säga angående denna turen iaf. Hästen är fruktansvärt nervös och rädd för allt. Men det är inte konstigt med tanke på hur hon haft det tidigare i sitt liv, då menar jag att hon lyckas råka ut för allt som ingen annan lyckas med :) Sen har hon blivit omkullkörd 2 gånger och slagit sig lös i vagn någon gång. Så jag är nöjd att jag får köra henne eftersom jag klarar det relativt bra :) Lugna turer nu och allt går bra så ska jag sikta fram ett kval på den där om några månader =))




Här bär det av =)



Här travar hon på för fullt den lille surstompen =)

Nu ska hon ut igen nästa gång jag kommer dit =)

Lördag

Idag är det bara jag och Sebastian hemma <3 Bella är hos sin farmor hela helgen och Jenny jobbar till 12 idag. När hon slutar packar vi och drar ut till landet under helgen. Skönt på ett vis att slippa denna ledsamma skit lägenheten en stund =) Hur som helst så sov jag och Sebbe till halv 9 idag :) Han vaknade en gång vid 5 men då gick jag o bytte blöjja så somnade han om ett litet tag igen :) Sen vaknade vi ensamma i sängen kl 8.34 :) Då gick vi o värmde lite mat åt honom som han åt och fick sina vitaminer :) Nu sitter han snällt i sin babysitter och pratar om nått jag inte förstår :))


Då var det över

Imorgon kl 16.00 är min praktik på Ica över, då har jag gjort 4 veckors praktik där :)
Jag har tydligen skött mig bra för jag fick som sagt sommarjobb :) Imorgon när min praktik slutar kl 16.00 är det bara att gå och stämpla in och fortsätta jobba till kl 18.00 fullt betalt =) Ska bli riktigt skönt faktiskt =)

Sen V.24 drar det igång hela veckorna fullspäckat med jobb så nu ska det bli löner framöver så jag och min älskade Jenny äntligen kan hitta på något roligt framöver =))


Sebbe

En dag när vi var ute i L-Fors så tog vi ett kort på Sebastian som jag tyckte vart så fint =)

Kommentera gärna vad ni tycker om kortet =)


Wwwääääcckkk

När vi flyttade in här så rann vattnet i badrumms handfatet så satans sakta så man kunde ju inte ha kranen på minsta hastighet utan att det fyllde handfatet i vatten och sedan tog en timme för att det skulle rinna ut igen. Idag tröttnade jag på detta och bestämde mig för att assistera vaktmästaren här och skröv isär där för att göra rent röret.

Och när jag fick isär där möttes jag av en odör som nästintill fick mig att spy. Det hängde alltså gammalt lång mörkt hår och massa klet där nere i krokarna så jag trodde inte det var sant.. Jag trodde först att det var en död råtta eller nått jag hittade där. Alltså sånnt där borde man ju göra rent någon gång men det har nog inte hänt här sen lägenheterna byggdes..

Men nu när jag satte ihop igen så rinner vattnet på som bara den :) Snabbt och fint blir handfatet tomt på vatten igen :)

Bilderna vi tog på detta har tyvärr av någon konstig anledning blivit förstörda så kan inte visa dom..

Hej.

Jag hade tänkt lägga ut inlägg om lite olika saker som jag varit med om  nu dom senaste dagarna men jag känner här nu att jag är för trött .. Upp 6 varje morgon och iväg till jobbet sen när jag kommer hem så är det varje dag nått jag måste iväg på så jag inte kommer hem förän det är dags att lägga sig så jag skriver om detta imorgon kväll :)

Föressten ni som läser kan sprida min länk vidare så jag får lite mer besökare här inne :) Har blivit lite dåligt med läsare tycker jag nu :))

Onsdagen 8.de

Full fart på jobbet :P Jag står i spelet nu och lär mig :) Lärde mig själva spelet förra veckan men nu är det posten jag tar itu med =) Snart kan jag det mesta inne på jobbet :) Skönt.

Men nu är det bara denna veckan kvar på praktiken så är det över sen :) Fredag kl 16.00 avslutas min praktik :)

Däremot så jobbar jag vidare till kl 18.00 men då får jag betalt vanligt sen dom sista timmarna =) V.24 är jobbandet i gång på allvar :) Då har jag normal lön sen :)

SKÖNT!!!


Fest hos tony

Vi hade en lite fest hemma hos Tony. Var en riktigt rolig kväll vi hade där faktiskt =) Massa trevliga folk och vi grillade och drack öl så det räcker :) Här kommer iaf lite bilder från detta då =)



Där är då tony iaf =) Jävligt rolig kille att umgås med :P Håller farten



Min älskling var också med ut då :) Det var riktigt kul att ha dig med älskling =)



Jennys bror Micke var där med :) Tvungen att göra rolighetern på bilden =)



Kingen him self står o poserar :)) hahaha



Öl och en jäger grogg har jag i händerna där som jag gick och drack på =)
Jag och Micke skulle testa en cyckel han bygde en gång :) Det var ett bildäck som bakdäck på den =)



Skjutsen in till Årjäng var det fränaste :) En hel stor buss hade vi beställt för att alla skulle få plats =) Riktigt häftigt med den stora bussen inne på lilla skabbiga trane vägen =)


Helgens bravader

Nu tänker jag ta och uppdatera er lite ifrån helgen som varit här då :) Orkar inte göra flera olika saker om varje ting vi gjort så jag tar och bakar in allt i ett istället :)

Igår morse drog vi ut mot L-Fors istället för att sitta hemma i Årjäng och torka när Bella ändå var borta. Jenny var med sina hästar och jag tog hand om lite allt i allo under tiden.. Jag började med att laga i ordning Jennys moped som inte gått på flera år :) Tankade i lite bensa och satte i batteriet som jag testade att ladda i en vanlig laddare först, men det gav ingen positiv verkan iaf :D Då kom startkablarna fram så kopplade jag ihop mopeden med Tonys bil :) Då var det ström så den starta sen =) Nu går den fint :)





Sen var det dags att veva igång motorsågen och kapa upp lite ved då så inte människorna som ska bo där ute fryser ihjäl :) Tur jag och Tony finns så det blir lite nytta gjort ;)





Senare på kvällen vart vi sugna på grill mat :) Så det slängdes ihop en potatisgratäng och så tog vi den samt lite vin och drog iväg över till Tony som hade startat grillen och lagt på kött :) Satans gott är det med grillat =)



Här står iaf grill kungen =) Jävligt gott kött vart det :)





Drycken till maten såg ut på detta viset då :=) Rosé vin är det =)


Min älskling <3

Måste lägga ut lite bilder på mitt hjärta här med :) Vad vore en dag utan dig Jenny :) Älskar dig otroligt mycket :)





Sista bilden vart visst liggande men det är skit samma :) Älskar iaf dig älskling :) Ser fram emot ett långt och lyckligt liv ihop med dig :))) <3<3

Helgen

Jag vart hemma från praktiken på fredag för jag kände mig förkyld och ville inte gå in på en livsmedelsaffär och riskera och smitta ner människor. Så vi höll till ute L-Fors istället då ute i friska luften där och det gjorde gott. Vi grillade lite samt tog någon skvätt alkohol som alltid är nyttigt mot bakterier i halsen =)



Här har vi iaf en lite kille som trivdes fint liggandes på sin filt ute i skuggan på gräset och mysa :D



Och min älskling är alltid där jag är <3 Och det är jag väldigt, väldigt glad för :) Du är det bästa mitt lilla älskade hjärta :) Älskar dig <3<3



Bella var också med :) Och som alltid så måste det grinas så ingen glömmer bort hur det låter när hon grinar :D


Förbannad

Sista dagarna nu så har jag börjat köra Blackie åt Jenny och Ingalill för dom har inte klarat av att köra henne i vagnen för att hon stegrar och slår åt dom. Så jag tog mig an detta då. Var ut en tur i förrgår med henne. Selandet och allt gick kanon med henne, sen när vi släpper lös henne så börjar hon att hoppa och försöka bestämma över mig. Det kunde hon glömma så jag vann den fighten. Får henne iaf att skritta iväg ner på vägen och hon sköter sig kanon. Lite ivrig och så men inget farligt alls.

Så då tänkte jag ta en tur idag med och se hur hon var idag. Selade på allt och släppte lös henne, inget krångel alls i vagnen idag när vi gick ut. Men sen längre fram efter vägen ick jag se en traktor som stod och lastade av sina rajjor efter vägen. Vi kom närmare och närmare och jag tänkte att han stänger väl av och låter oss gå förbi ifall Blackie skulle bli rädd för traktorn.. När jag kommer upp jämsides med traktorn så har han inte stängt av än och kör fortfarande med kranen bredvid hästen.. Hästen börjar stegra och hoppa ut i skogen och vart livrädd, som tur är så orka jag hålla mig i vagnen och hålla kvar hästen. När jag i hastigheten tittar mot traktorn så sitter gubben och bara tittar på en galen häst som fortsatt höll på att bråka och stegrade högt i skyn och försökte slå mot mig. Hon börjar backa och trycker in vagnen i traktorns kärra.. Fortsatt hör jag motorljudet från traktorn som han vägrade stänga av. Det var roligare att sitta och kolla på allt detta. Till sist stegrar hon igen och går omkull mitt på grusvägen så jag fick en häst liggande bredvid traktorn, inte ens då kunde det där fucktardet stänga av motorn. Jag och Jenny skriker i kör åt gubben att han får stänga av motorn, först när jag lyckats styra bort hoppande och stegrande häst lite längre bort så jag orkar få henne lite lugn igen, ja då jävlar stänger han av.. Hur som helst fick vi gå hem med Blackie igen. Selen gick sönder och hon fick massa små sår här och där men absolut inget allvarligt..

Senare ska Jenny och hennes faster som var här på besök från stockholm ut på en liten ridtur. Här kommer beviset för hur satans korkade vissa är. Traktorn lyckades stå vid vägen igen.. Samma sak nu med alltså han stängde inte av. Ingalill hoppar av sin häst och går fram och ber att han stänger av så dom får passera, då öppnar han dörren och är sur och otrevlig och påstår att inte vi fick befinna oss på vägen med hästarna för han jobbade påstod han. Han menade på att istället för att han kunde trycka av traktorn i 30 sekunder när vi gick förbi så var det lika bra att inte vi fick träna hästarna. Va satans dum får man vara egentligen??


Men men jag ska åka ut någon mer dag och gå ut med Blackie igen. Jag ska få henne att funka nu har jag bestämt mig för så att hon snart kan komma ut på banan och kvala :)




Där är ett av såren iaf. Hon har väl liknande någon mer stans men orkar inte lägga upp alla. Kommer däremot att åka och köpa ny utrustning och fakturera honom det kan han vara sten säker på..

RSS 2.0