Schema

Idag när jag satt i kassan strax innan jag skulle gå hem för dagen så kom min chef med papper till mig. det var mitt schema för veckorna 25-28. Härligt att se att timmarna nu finns schemalagda så man vet att pengarna äntligen börjar komma igång :))

Härligt härligt

Denna vecka jobbar jag 7-16 hela veckan :P det känns mycket bättre tycker jag. Tycker mer om att gå upp och åka och jobba tidigt på morgon och få komma hem i tid på eftermiddagen sen :) Inge vidare att börja senare och jobba till 7,8,9 eller vad det nu kan bli då :)

Det bästa på hela dagen kom precis innan jag slutade jobbet idag :) Då kom min ena chef Hans och pratade om att det var ändrade planer inför morgondagen. Var ju tänkt att jag skulle hoppa över till frukten och lära mig det. Men istället ska jag först sköta baket fram tills kl 11.00. Sen ska jag få gå till spelet och lära mig det :)

Efter detta fick jag veta att jag får sommarjobb med :) Har jag tur så börjar jag redan V.24. Det är veckan efter att praktiken tar slut :) Känns väldigt skönt att veta att dom är nöjda med mig och att ag kommer få jobba och få lön under sommaren :) Ska bli mkt kul under sommaren nu iaf :)



Mors dag!

Idag är det även mors dag :) ag köpte en present till Jenny iaf som jag gav henne för att hon är en underbar sambo och för att jag älskar henne så mkt och samtidigt från Sebastian för att hon är hans mamma :)

Såhär såg dom ut iaf :) Skrev även ett gulligt kort som låg i :)





Sen var vi ut till L-Fors med då idag och där bjöd Inga Lill på tårta och kaffe och mat :)


Elitloppet!!!

Idag gick elitloppet av stapeln på Solvalla. Vi hade väldigt fina startfält i försöken tycker jag :)

I första försöket var delvis Rapid Lebel med, jag visste på förhand att han skulle vinna :) Och det gjorde han:P Sen hade jag Inga Lill oc´h Jenny bredvid mig då som trodde dom visste mer än mig och sa att jag hade fel :) Jag hade rätt :) 2.a försöket visste jag att Arch madness skulle vinna :) Även där protestera dom och det visade sig att jag hade rätt där med :)

Däremot så trillade jag lite i Finalen. Jag förstod ju att antingen Rapide eller Arch skulle segerstrida.. Rapide var ju med ända fram och vart slagen på mål linjen då iaf trots att han hade en del strul i starten :) Hade han kommit iväg hade han vunnit med längden direkt :)

Nu får vi ju va nöjda att det vart svensk seger å iaf men det var inte vad jag väntat mig iaf :D

=)

Såhär ser det ut när min son ler mot mig :) Idag hände det igen när jag satt och lekte med honom under tiden jag kollade på trav på tv.n :)




Vilken otrolig kväll.

Idag när Jenny började jobba så tog jag med mig min käre son och gick till svärfar :) där vart jag bjuden på otroligt god kyckling gryta med thai stuk på.. Verkligen jätte gott.. Sen satt vi och pratade och kollade på solsidan på film :P Vi har haft jätte trevligt under kvällen.. Tack Freddy för det :)

Sen det roligaste av allt var när jag satt och lekte med Sebastian så kollade han mig djupt in i ögonen och jag kollade tillbaka och då gav han mig världens finaste leende, det var så brett så jag trodde nästan han skulle börja skratta :D Det var en underbar syn och känsla att se min son kolla mig i ögonen och le :) Är jätte glad för det. Var ju även första kvällen jag och han var ensamma sen han föddes och det har gått jätte bra :) Han har varit kanon snäll :P

Han fyller även 1 månad idag :P Grattis Sebbe lilla :) 

Morgon

Jaha då är det morgon då :P Vädret idag ser inte så lovande ut men man måste väl överleva det med antar jag =) Idag ser det ut som att det blir L-Fors en tur då.
Ikväll ska Jenny jobba några timmar så jag och Sebbe ska  vara ensamma hemma :)


Sliten

Då har man gjort sista dagen för veckan då på jobbet. Har varit full fart hela dagen på jobbet. fredag och löningshelg betyder mkt folk på Ica :) Började dagen lite i kassan då. Var ganska lugnt till att börja med, men sen ökar det succesivt :) Var i kassan fram till lunch sen var jag på golvet och plockade upp lite varor.. Sorterade även 5 vagnar med bröd inne i frysen :P -22 grader är det där inne :) Hade sandaler och tunna strumpor bara bbbrrrr va kallt :P Jobbade till 17.30 då sen drog jag iväg till svärfar där min käre sambo och son befann sig :) vart även bjuden på potatis gratäng och lax när vi va där :)


Ny i karriären

Izabella tog sin första milstolpe i karriären i Måndags när vi skulle gå och kolla på trav :) Hon fick syn på lite ponnysar som hon satte bestämd kurs emot och prompt skulle köra runt med :) Visst fick hon det :P Såhär såg det ut :)




Lite nya bilder på min lille =)

Här kommer lite nya och upp piggande bilder på min lille son då :) Han växer och växer här så det brakar om han =)













Älskar dig Sebastian <3




Hej och hå

Ni får ursäkta om det är dåligt med inlägg men jag är väldigt trött om dagarna när jag börjat jobba och slutar 17.30 varenda dag. Sen är det mkt annat som cirkulerar i huvudet just nu som jag måste komma underfund med så .. Men jag ska bättra mig lite med detta snart =)

Diplom :)

Idag fick jag börja sitta i kassan då på jobbet :P Det var riktigt kul faktiskt :) Men alla viktbaserade varor om jag så säger då tex citron, paprika, äpple, kiwi mfl är det ju PLU koder på. 4 siffriga koder, olika på alla. Dom är ju inte lätta nu i början då men att det finns en lite förteckning i kassan då så jag kan tjuvkika :D Men jag trivs fortsatt väldigt bra iaf. Så jag satt väl där till kl 14.00 ca. Sen var det avbyte och då gick jag på lite utbildning resten av dagen på en av datorerna vi har :)) Intressant och kul att lära sig :)

Här kommer lite bilder på hur mina diplom jag fick ser ut :)


Dagens Roadtrip

Idag vart det lite olika aktiviteter.. Lägger upp bilder med förklaring under.



Vi började med att åka till mangskog och hälsa på min farmor :P Väldigt roligt att se henne för det var väldigt längesen. Dom här fåren gick i en hage nedanför hennes hus :) Tyvärr togs inga bilder därifrån då men det tar jag nästa gång ja åker dit :P Hon verkade glad för att träffa Sebbe :) Hon bar runt på honom en sväng när han vart arg på sitt magont :P



Efter farmor vart det en tur till McDonalds och åt :P Köpte en hel del mat men ändå är jag vrålhungig nu igen och inte har nått direkt mättande att äta :(
När vi hade ätit allt så undrade Jenny om vi kunde åka till min mormor och hälsa på så hon fick se Sebastian.
det tyckte hon var roligt och hon satt och höll han så snällt och han sov som en prins mot henne där :) Hon ville ha han kvar där tror jag =) Ska ta en tur ner någon mer dag har vi tänkt och umgås lite :) Hon är snäll min mormor :))



Se så mysiga då :) Sebastian verkade verkligen tycka om mormor :))


Senaste L-Fors turen

Här kommer lite olika bilder från senast när vi var ut till Lennartfors. Jenny fixade med hästar och jag klippte gräsmattan åt Margaretha :)








Seegt

har inte orkat blogga så mkt nu på slutet.. Har inte varit hemma så mkt heller sista tiden. Ska försöka få upp lite inlägg ikväll när jag kommer hem. Idag ska vi ta och hälsa på min farmor :)

My<3

Åkte ut till L-Fors efter jobbet igår och träffade mina två älsklingar :) Sov även där med min kära Jenny. Så jag åkte därifrån till jobbet imorse. Nu är jag hemma på lunch iaf och ska precis i detta nu åka tillbaka till jobbet :)


Lunch

Ja då sitter man hemma då och tar sig lite lunch :) Skulle egentligen haft sen lunch idag ( 12.45) men det vart ändringar i arbetet så jag fick ta tidig istället. Och det gör mig ingenting :P

Sen när jag slutar kl 17.00 så ska jag göra mig i ordning och dra ut till L-Fors där mitt barn och min älskling befinner sig :) Dom åkte härifrån igår innan jag han hem från jobbet så måste iväg och mysa med älskling lite ikväll :))

1 dag kvar till helg nu iaf :)

Rundtur

Fick några bilder från utlandet idag när jag kom hem och kollade mailen :) Dom är så imonerade av mig där så jag finns över hela staden ;) Här kommer lite av bilderna då :)

PS Bli inte avundsjuka ni som inte fått nårra bilder nu :))







Är ni upprörda över mitt självförtroende nu? ;)


Jenny <3

Min älskling Jenny är den bästa som finns för mig. Är så glad att jag hittade dig en gång i mitt liv. Du är så underbar och snäll och mysig <3

Nu är hon tyvärr borta i L-Fors så jag har knappt träffat henne idag :( Är ju på jobb nu nästan hela dagarna så det blir inte att man umgås så mkt, men skönt ändå att göra nått under dagarna med faktiskt =)

Är så förälskad i dig så kan inte förklara med ord :)






Är jag i närheten av dig så känns allt bara bra och jagkan känna mig lugn och harmonisk :P Är vi inte på samma ställe så blir jag bara ivrig och nervös och vill hem till dig sessan =)


                                                                   ÄLSKAR DIG JENNY <3<3

Tisdag

Jaha då var man hemma från jobbet då igen =) Flyter på bra faktiskt och arbetskollegorna är jätte bra och trevliga :)
Plockar varor hela dagarna och det finns massa att göra hela dagen, hinner knappt tänka på klockan :P På lunchen åker jag hem och äter med Jenny istället :)

Idag började jag 7 och slutade 4. Enda dagen denna vecka jag börjar så tidigt :P


Lite skillnad

Idag efter jobbet vart det ny dator då =) En hp vart det i slutändan. Gjorde ett inlägg om den för ett par dagar sedan så lägger inte ut nått om den nu. Men skön dator iaf. Snabb och härligt tyst går den =) Den andra är nu under nedmontering för där ska Sebastians säng stå nu :P

Älskling <3

Jenny har varit och umgåtts lite med sina hästar från Lördag förmiddag tills på Söndag förmiddag. Hon har ridit och tränat på lite nu iaf :) Någon dag under veckan kommer det hovslagare och skor om 4 hästar där ute :P Blir bra det så hovarna blir korta och fina och tiderna på banan blir finare :)

Praktik

Imorgon bitti drar min 4-veckor långa praktik igång då :) 08:00 börjar jag och jobbar ända till 17:00. Ska bli väldigt intressant och roligt, och underbart att inte sitta hemma hela dagarna och kolla i väggarna..

Går praktiken bra dessa 4.a veckorna så fanns det fortfarande sommarplatser kvar som jag ev skulle få då om allt gick bra för mig :))

Nu gäller det att ställa klockan och se till att komma upp bara så jag är där i tid och inte försover mig. Men det är nog inga större problem :)




Framgår ganska tydligt av bilderna var jag har min praktik antar jag :D
Uppdaterar mer angående hur det var efter första arbetsdagen imorgon kväll :)

Helgen

Har haft en riktigt trevlig helg med Tony Ryman och Tony Liljedahl. Vi tog oss en roadtrip och festade lite :) Liljedal körde tyvärr då så han drack inte något :)
Busväder ser det ut att vara mestadels av helgen iaf men det spelar ingen större roll när man är inne =) Mer uppdatering kommer under kvällen när jag lagt in lite nya bilder och sånnt :=)

Funderar

Sitter i tankarna om att köpa ny dator nu så fort som möjligt. Hittade fina priser i Expert bladet och vart sugen som bara tusan :) Min nuvarande är så satans seg och dålig nu för tiden så det är väl dags att byta.. Samt att lägenheten är så liten så den får inte plats heller :) Har den just nu på Jennys smink bord :( INte så värst kul då :)
Enda nu är att jag väntar på ett svar från en viss person så ska jag dra iväg direkt sen och fixa detta :))
Såhär ser den ut iaf :)
HP  Pavilion DV6-3133EO

15,6" bärbar med en AMD Turion II Dual-Core-processor, 4GB DDR3 RAM, 1GB grafik och 500GB hårddisk.

Stilsäker bärbar PC med en 15,6" HD-ready LED-skärm, AMD Turion II Dual-Core-processor på 2,4GHz, 4GB DDR3 RAM och 1GB dedikerat grafikminne som ger dig kraft att spela spel och njuta av multimediafiler, var du än befinner dig. En snabb hårddisk på 500GB ger dig dessutom snabb åtkomst till dina filer.

Datorn är förberedd för blixtsnabb Internet-access via WLAN-N och Gigabit LAN. Den är även utrustad med webkamera, 5-i-1 kortläsare, 4xUSB 2.0, HDMI-utgång samt fingeravtrycksläsare som skyddar din dator från obehöriga.

 




Onsdagens provlopp

Igår ( ONsdag) var vi iväg till banan på provlopp med Linde Ricka. Springspår igen. Hon sprang iväg bra från start denna gången och hamnade rygg ledaren, dom bakom var snabbt ikapp henne och utvändigt henne. Då började hon krångla för mig in i första sväng, väldigt ivrig och var på väg att skena och sparka. Men med lite trix och fix med tömmar så fick jag henne igenom svängen och ut på bortre så dom gick om henne, då lugna hon ner sig lite och travade sen på kanon.
Hon gick 1,41,7 ca sista tusen och totalt då så landar hon på 1,45 ca. Det är snabbare än hon någonsin har gått tidigare så jag är nöjd :)
När vi skulle åka hem sen var det värre, då ville hon inte gå på :) Efter ca 30 min krångel så kommer några äldre karlar dit med ett rep som vi drog runt häcken på henne och framåt som vi drog i så hästen gick på till slut :)) Tack till alla er :))

Lite idiotiska proppar..

Fakse och Jan-Olov Persson får jaga på bra på Romme på måndag om de ska undvika distansering. 
Foto: MARTIN LANGELS/ALN



"Ingen tar ansvar för helheten"
Jan-Olov Persson gör på måndag en form av "Tarzan-kupp" - det vill säga använder ett lopp för att göra en demonstrativ protest mot som han upplever feltänk i lopputskrivningen. Han har därför startanmält sin snabbloppare Fakse med 780 meters tillägg på Romme!



- Jag får väl erkänna att jag fått inspirationen till detta av det Stefan Melander gjorde i söndags i Eskilstuna, säger Jan-Olov.

Då fyllde Melander, med hjälp av företrädesregeln, på egen hand ett lopp med ostartade unghästar avsett för i princip kategorin bronsdivisionshästar. Detta som en demonstration mot att nollopp inte delats ens när det blivit 25-30 hästar anmälda.

Jan-Olov Perssons protest rör sig i andra änden av hästsystemet. Han använder Fakse som exempel på att det i praktiken inte finns en enda startmöjlighet i Sverige under maj, förutom Elitkampen på Solvalla, för kallblodshästar som tjänat över 2,5 miljoner kronor.

Fakse har 2.537.000 kronor på sig.

- I dubbelcupens final, på Solänget på lördag, fanns det ett försök, på Bergsåker, som hästar som tjänat upp till 2,5 miljoner fick vara med i. När det kördes hade Fakse redan passerat den gränsen, så han fick inte chansen att ta sig till den här finalen. Den enda startmöjlighet som då finns till buds är Gullsprinten Oslo Grand Prix-helgen och Elitkampen Elitloppshelgen. Fakses startpoäng räckte inte för att komma med i det loppet för det knivskarpa elitkallblodsgänget på Bjerke, berättar Jan-Olov Persson.

Den enda teoretiska startmöjlighet Jan-Olov kunde finns till Fakse var på måndag på Romme. Ett lopp öppet för "alla" kallblod, med tillägg vid varje vunna 65.000 kronor. 

Fakse får där ofattbara antalet 39 stycken 20-meterstillägg - 780 meter. Närmast framför i 15-hästarsfältet står Algot Ålj med 60 meters tillägg. Fram till den närmaste ryggen har alltså Fakse 720 meter...

- Vi får starta på 2.920, 20 meter från 100-metersstolpen i kurvan efter mål. "Hedda" (Rommes sportchef Jan Hedrén, reds.anm.) får väl skicka ut en startfunktionär med flagga till oss så jag inte råkar tjuva några meter, skrattar Jan-Olov Persson.

Han poängterar att han fått Fakses ägares (Stall Hantverkar'n i Hudiksvall) välsignelse att göra denna "markering".

- Det är för mitt företags, mina kunders räkning jag gjort detta. Jag vill visa på problemet att travförbundet numera inte har någon samordning av hur kallblodsloppen skrivs ut, det finns heller ingen tanke, ingen röd tråd, som genomsyrar lopputskrivningen. Alla bansportchefer sitter var och en ute på sina banor och skriver sina proppar, ingen tar längre ansvar för helheten. Förr fungerade det här! poängterar Jan-Olov Persson.

Fakse kommer att försämra de startpoäng som inte räckte för att vara med på Bjerke ännu mer på måndag. Överst i resultatraden har han en andraplats. På måndag kan bara resultatet bli ett: distansering, vilket för kallblod innebär att komma i mål mer än 13 sekunder i "använd totaltid" efter vinnaren. 

Vinner exempelvis Algot Ålj på 1.29,0/2.200 meter måste Fakse trava 1.11,5/2.920 för att undgå distansering...




källa:travronden


L-Fors

Idag när vi var klara på Bvc så drog vi vidare mot Lennartfors till Jennys hästar.. Så jag tog tag i motorsågen och började kapa lite stockar som låg där som skulle göras till ved =) En stihl såg som ingalill har köpt använde jag :) Vevar igång denna manicken då och sätter den i första stocken och kände direkt att det var som att stå med en smörkniv :P Så jag fick ju sätta mig och fila sågen då istället.. Sen var det som att sätta den i smör istället så lätt och fint gick det :) Kappade upp alla nästan på bara någon timme :))  Nu hoppas jag på att det blir fint väder på lördag för då har jag eventuellt tänkt att dra ut till Tony och dricka lite öl om han är sugen på det såklart =)


MÄTTTTTTT!!!!

Idag tog jag och min familj och åkte till koppom en tur och hälsade på min mamma :) Fick låna lite pengar också fick jag med mig allergitabletter hem som jag tänkte ta.. Tro på den att jag tappade bort dom innan jag ens han prova dom :( Men men. Handlade lite mat och åkte hem och lagade. Mackaroner och ungsstekt falukorv :P Åt så mkt så nu har jag ont i magen och mår lite dåligt :S
Sebastian och Bella sover skönt i sina sängar och jag och Jenny ska se på en Twilight film nu :))
God natt alla =)

Gårdagens alltiallo

Igår hade vi inte direkt något vettigt att göra så det vart mycket olika saker =) Lägger ut lite olika bilder från gårdagen med förklaring under :))
Vissa låg i sin säng och mest degade hela dagen :) Ser så fridfullt ut när han ligger där :)
Och vissa roade sig med att lorta ner sig så mycket som möjligt under kladdkake bakandet =)
Såhär blev iaf kladdkakan till slut =) Fin så =) Och jätte god var den med =)
Sen ville pappa och Sebbe mysa lite i sängen, eller detta är väl på morgonen då =)
Sen var det storasysters tur att mysa lite med :P
Sen en tur te lekparken med mammsen då :)

Godingen

Lille Sebastian =) Min lilla prins som kom till världen den 28.de April i År :) Så lite och go och snäll.. Snäll för det mesta iaf :) Han har väl sina dåliga stunder han med men vem har inte det :P
Älskar min familj :)) Speciellt mycket vill jag rikta till Jenny :)) Dig älskar jag mer än du förstår och kan ana, är så glad för att jag träffade dig och att vi har haft ett jätte trevligt förhållande och många roliga upplevelser ihop i över 1 år nu :) Hoppas så klart att kommande 1000 år också är tillsammans med dig om jag nu skulle få leva så länge :)) Älskar dig super mycket :) Ingen eller inget ska någonsin få komma emellan oss så länge jag orkar stå på benen :) Puss puss älskling =)

Testat arbetskläder då

Idag kl 10.30 hade jag tid jag skulle vara på Ica och få lite kläder, passerbricka och nycklar och sånnt så det mesta skulle vara klart inför praktiken (Ev sommarjobb).. Så jag hämtade kläderna och fick med hem för att testa om dom passade annars skulle jag komma in och byta.. Byxor hade han tyvärr inte min storlek hemma så det får jag senare när jag börjar då, likaså västen =)
Men resten har jag och här kommer lite bilder med hur kläderna satt =)

Söndag 8 maj 2011

Idag har Bella varit hos sin farmor ett litet tag :) Under tiden drog jag och Jenny och Sebastian ut till L-Fors :) Jenny fixade med hästarna och jag och Sebastian var ute på en promenad.. Vi hälsade även på Tony, Carro och Jonathan en sväng och kollade på när dom byggde sandlåda åt honom :)

Efter detta åkte vi till svärfar på middag :P Potatis och korvstroganoff.. Jätte gott..
Jag fick även med ett usb minne hem med saker på som jag behövde till mitt film program här så nu funkar det jätte bra :) Tusen tack för hjälpen med det Freddy :))

Nu har Bella lagt sig och Sebastian sitter i babysittern och kollar på pappa när jag fixar med filmer :)
Blir godis,film och mys med älskling ikväll iaf =)




Bild : Pappa är i försöken och byta blöjja :))

Tacos

Igår bestämde vi oss för att köpa lite tacos och laga i ordning och bara njuta av tillvaron.. Under matlagningen satt Sebastian snällt i sin babysitter och kollade på när Jenny fixade med maten, Bella satt ute på asfalten och målade med stenkritor.
När maten väl var klar så ville inte Sebastian vara ensam utan skulle hela tiden äta, eller bäras så då var det värre, och såklart så hamnade vi mitt i tvätttiden så det vart inte mycket njut av den maten =)
Man ska göra sån mat på kvällen när inte det är massa annat men det var en viss som inte kunde förstå det =)

Promenad

Häromdagen när vi var ute i L-Fors så tog Jenny, Sebastian och Izabella en promenad upp till stallen undertiden som jag och Tony tonade rutor på bilen :) Jenny hade sebbe i en vagn och Bella tog sina dockor i en äldre vagn och så satte dom av sen längs vägen =)
Och det är ju i Bellas vagn som Sebastian ligger ;)

Toning

I Fredags var vi ute i L-Fors och skulle tona rutorna på vår bil :) Vi gjorde rent bakrutan och så, när vi skurit ut filmen och precis fått av skyddsplasten så blåser det till som bara den och viker ihop massa veck på den. Som tur var så fick vi isär detta och fick den på rutan :) Dock vart det många bubblor i som  vart lite bråkiga att få bort :P Men det löste sig fint med en varmluftpistol sen :D Tony var det föressten som hjälpte oss med detta =)

Nytt

Mitt lilla hjärta fick nya kläder och en jacka samt en mössa igår när vi var på tur :)) Får börja köpa stl 56 nu annars kommer han inte ha nått att använda snart för stl 50 växer han ju ur direkt :)

Bvc

Igår kl 14.30 hade vi tid på Bvc. Sebastian skulle dit och vägas. Han har iaf växt lite. 3900g ca vägde han igår. När vi vägde han på eftervården i Karlstad den 30.de April vägde han 3467g.
Sen frågade dom oss lite almänna frågor om under förlossning och våra nummer och uppgifter =)

Tog en sväng till T-Fors Center igår

Igårmorse när vi vaknade och hade lämnat Bella på dagis så bestämde vi oss för att dra iväg till Töcksfors en snabbis på morgonen..
Bella skulle hämtas kl 14.00 och köras till sin morfar för att vi skulle på bvc med Sebastian :) Han skulle vägas :)
Här kommer iaf lite bilder från centret :)





Sen hittade vi en liten "Nuttis" som han ville ha :) Den har han med sig överallt nu :)



Låsbyte

Idag plingade det på dörrklockan så stod vaktmästaren där med nya nycklar till oss :) Vi fick bara två när vi flyttade in så vi pratade med Årjängs Bostads och dom beslutade att byta låset =) Skönt att veta nu att alla nycklar är där dom hör hemma :))



Dagens schema

Idag har vi lite olika saker att ta oss för då =)
Först gick jag med Bella till dagis.. kl 14.30 ska vi på Bvc med lillen så han ska vägas och mätas =) Kul att se om det ändrat sig något =)
Sen är det ju även dags för Amatörmachen i Jarlsberg idag :) Jag deltog ifjol och kom 2.a. Men idag står jag över och tänker istället följa det svenska järngänget via datorn =) JAg hejjar på er :) Jag kommer delta i amatörmachen senare i sommar när Norskarna besöker oss hemma på Årjängsbanan.. Då kör vi :) Här nedan följer några bilder från amatörmachen förra året =)
Efter detta ska jag och Tony tona rutorna på bilen är det tänkt =) Bilder om det kommer senare ikväll alternativt imorgon =) Ha en bra dag alla :)

Vårblommorna tittar fram

Izabella passade på att ta med sin mormor ut i dikeskanterna hon och plocka lite vitsippor.. Fick ihop några iaf som hon hade med sig i bilen hem.
Men om inte jag mins fel så tyckte jag att jag såg blommorna i en hög på bilgolvet sen när Bella gick ur :) Dom hade nog hellre velat haft ett glas med vatten så dom hade trivits lite mer =) Nej bättre lycka nästa gång då vitsippor =)

=)

Bella ligger i sin säng och misshandlar nappflaskan och Sebastian pendlar mellan pappa och mamma.. INte alls roligt att vara ensam i sin babysitter eller i sin säng eller nått idag.. Men nu ska iaf pappa ta en tur in i duschen sen blir det nått annat :)
Är så mysigt när jag vaknar på morgon och Sebastian har blivit flyttad till vår säng kl 06.00 på morgon =) Då ligger han där och väntar på att pappa ska vakna så vi kan mysa och säga god morgon <3
Såhär trångt är det i våran bil när vi åker runt =) Så försöker någon lifta och vi åker förbi så vet ni varför haha :)
Minibuss på gång :)
Nya babysittern då :) Han förstår ännu inte riktigt vitsen i denna men att det kommer väl =) Och så är den väl inte riktigt ny men för honom är den det iaf =)

Hemma igen

Då var man äntligen hemma igen då.. Läringsrik dag får jag nog lov att säga. Sen har vi fått med en babysitter hem te Sebastian och vi har köpt en Pizza och ätit till middag =)
Nu drar sig klockan mot 7 och lite barn ska snart röra sig mot sina sängar :))
Sen ska jag spendera min kväll väldigt nära min Älskling Jenny och bara mysa framför en film =)

God Morgon

Idag bär det av ut mot L-Fors. Jag och Jenny ska iväg på ett litet äventyr och hoppas att det ger oss något bra :))
Gör det det så kommer det säkert att bli en rolig sommar, skulle det inte göra det så har man ännu mer att fundera på :) Men men sånnt är livet :)
Bilder kommer senare =)

Mina två sötisar

Här är mina två små sötisar =) Dessa personerna älskar jag super mkt, ni betyder allt för mig..
Min käre son Sebastian och min älskling Jenny <3

Sebbe är på väg mot ÅrjängsTravet i sin fina bilstol :))



Och Jenny verkar fota sig själv under matlagning =)



Stor puss till er båda mina älsklingar :)

Spotify

Spotify ändrade ju lite på sitt program nu FROM maj. Man får högst 10 timmar i månaden samt att man får endast lyssna på en och samma låt 5 gånger under en månad. Annars får man betala för att använda det?

Vad som händer här nu är att jag tar bort spotify från datorn istället. Många jag pratat med kommer göra samma sak så detta påhittet kommer dom nog att förlora en del användare på skulle jag tippa på.. Finns fortfarande många bra musikprogram som inte kostar något alls så självklart använder man sig av ett sådant istället :))

Morgon

Ny dag med nya möjligheter. Sovit gott inatt och det verkar Sebastian med gjort :P
Tog lilla sebbe till mig när jag vakna så jag fick mysa lite med han innan vi gick upp.. När ja hade gjort klart med blöjjbyte o matat han så var det dags för frukost :))

Idag ska jag ta en tur upp till travet och läsa programmet för Jarlsberg den 6.de maj =) Är ju amatörmachen där då :) Tyvärr så deltar jag inte själv detta året men jag tar och jagar poäng åt Sverige när dom kommer till Årjäng istället i Augusti :)

Ny Design

Ikväll har jag fått hjälp av min käre flickvän Jenny att fixa ny design här på min sida :P Jag personligen tyckte detta vart kanon bra :) Ni får gärna lämna era kommentarer så jag får veta vad ni tycker =)

Sebastians första bad

Idag tog vi och fyllde upp Sebbes första bad då :) Till att börja med lät det som att han tyckte det var skönt :P Men den tonen ändrades ganska snart till nått annat =) Men fin vart han iaf :P





Han var så ivrig så han sökte sin hjälp av badslangen :) Han insåg inte att mamma höll i honom :D

Sen köpte vi en nappflaska åt han så jag kan se till att han får mat i sig när inte Jenny är hemma =) Färgen på den flaskan valde pappa =)


Småfix

Under kvällen nu ska det bli lite småfix med min sida här.. Bara jag får min "Flickvän" får lite tid för mig så hon hjälper mig :)) Hon är lite mer haj på sådant än vad jag är =)

Mitt barn =)

Här kommer lite bilder från första dagarna med min son :) Har inte haft riktigt tid att sitta här och uppdatera :))



Här ligger han i sina föräldrars säng och myser i sin nya pyjamas =)







En morgon vart det in och väcka storasyster :) Hon vart glad över det iaf :)


Mkt olika erfarenheter har man fått redan efter några dagar :)) Såklart så är det väldigt stora förändringar nu för mig som fick mitt första barn och inte tidigare visst hur det är att ha ett eget såpass litet barn.. Mycket mer att tänka på och att det ska vara fred så han får sin sömn och det är blöj byte oftare än man från början kunde ana tror jag :))

Sen så är det ju även stora förändringar i familje livet samt förhållandet jag har :) Bella har kanske lite lätt för att bli avis när den lille är med och behöver vara nära oss och när han får mat och sånnt, men det är nog sånnt som lägger sig med tiden när hon fått vara med ett tag antar jag :)

Det mesta är så himla kul just nu med barnet och allt :) Så lycklig och stolt känner jag mig för min son :)


3 Maj 2011

Idag sov vi till halv 9 ca. Bella skulle vara på dagis kl 9. Sen låg jag och mös med min käre son tills 20 över 10 ungefär :) Då bytte vi blöjja och gjorde oss klara för frukost :)

Sen drog jag iväg till Ica. Skulle dit och disskutera praktik. Så nu ska jag börja praktik om någon vecka, sen efter det ser det bra ut för att jag skulle få sommarjobb där med =) Kul kul :P Bilder kommer senare från några dagar med Bebisen =))

Uppdate

Kommer om ett litet tag att ändra min design på bloggen och dra igång och skriva lite igen.

Min son ska bli en stor del av mitt skrivande här :)

RSS 2.0