Dagens snabbjobb!

4 hästar på banan idag. Redovisar häst för häst här under hur det gick..

                                                               Blackie!









Hon sprang och skötte sig riktigt bra.. Hon var nere på en tid av 1,33 ca. Total tiden vart 39,5. Bra för hennes del. Kör ett jobb med henne igen nästa vecka..

Donnie!









Här är Donnie ute då. Och här gick det varken fort, rakt, stabilt eller nått annat. men det hade jag heller inte förväntat mig av en två åring som aldrig varit på banan och endast varit i vagn 7 ggr.. Men vissa människor trodde visst att hon skulle springa elitfarter eller något sådant. Bara klagomål på vad dålig och ful hästen är så det var riktigt kul att höra :)

Engsättra!







Den här lilla krabaten gjorde det väldigt bra. Hon har endast gått premie på 1,58 ca. Och den tiden ska vara mellan 1,55 och 2,10 så hon har en helt okey premietid. Idag sprang hon en totaltid på 2.02 men det var inte allt hon kunde för det fanns mycket kvar. Vårat program vi använder oss utav visade att hon sprang 1,50 tid över upploppet iaf så att hon har fart med sig ändå denna lilla 2-åring.. Kvalet är inte långt borta.
Vi försöker att kvala fortast möjligt för då får uppfödaren Rickard Berglund en uppfödarbonus på 10 000 och Jenny får en bonus på 5 000 kr.

G.G.Frilla









Denna kommenterar jag inget om. Säger bara INTE bra. Hoppas på att Jenny har rätt om att det är jag som inte kan köra så det går bättre nästa gång. då ska hon få köra själv så ska vi se vad vi får att uppdatera om då :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0