Nonchalant eller inte??

Vaktmästarna som är på banan och har underhåll? Borde inte dom kunna utföra detta arbetet efter kl 15.00 när banan stängs? NEJ det verkar onekligen inte så för idag när vi var in och skulle köra på banan så är det korstrafik på banan med traktorer, kärror och skopor. Ena traktorn stod rakt över körfälten på bortre lång när Jenny kom med Frilla (som normalt är rädd för saker) så hon knappt tog sig förbi, utan fick istället vända runt hästen och köra åt andra hållet. Jag trodde att banan var öppen för träning dom timmarna som den nu är öppen och inte att traktorerna och snöskyfflande hade företräde..
Hörde flera som hade anmärkningar runt deras arbetssätt.
Jag personligen tycker det är tragiskt att inte detta kan fixas då banan är stängd och inte det förekommer någon hästträning på banan.. Sen att vissa av traktor förarna sitter i telefon och kollar på allt annat medans denne kör traktorn över stallbacken? Har dom överhuvudtaget körkort på traktorerna eller sitter det vilka låtsasförare som helst bakom ratten? På stallbacken där det förekommer massa hästar och tränare och man inte ens kollar var man kör. då bör man nog inte sitta bakom ratten i ett såpass stort fordon..

Nej ni i ledningen där se till att få lite bättre ordning på vaktmästarna så folk på banan kan träna sina hästar utan att behöva möta en hel maskinpark i spåren.. Detta arbete bör kunna utföras då banan är stängd


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0