Snabbjobb

Imorse tog vi Serena och Frilla och drog in till banan.. Ryckte även med långvagnen in idag så vi körde 2 hästar tillsammans.
Serena stampade iväg bra idag och fortsatte i bra stil tills hon märkte att hon låg först och inte Frilla sprang med henne längre, då slänger hon sig i galopp så jag förlorar en del tid. Då är Frilla tillbaka igen och Serena springer iväg på nytt ända tills samma sak inträffar galopp igen till Frilla är ikapp sen fullt trav. Sista tusen gick hon felfritt och pigg och bra. 1.31 gick sista tusen då och första tusen hamnade på 1.36 med dessa två påhitt..
Serena har gått framåt en del nu på slutet.. Vi bytte hö så nu äter hon som hon aldrig gjort annat. Hö gjorde susen på den punkten, Sen började hon gå upp i vikt och därmed så har hon även blivit bättre i träning och på banan.
Jag tror faktiskt den hästen kommer bli bra bara hon får den tid hon behöver, hon är sen i utvecklingen och det är väl mkt därför det varit strul med henne.. Men här blir hon inte stressad utan vi tar det i hennes takt helt enkelt och hon har fått gått igenom många kontroller för att vi ska veta att allt är okey med henne hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0