Lördag!

Idag är det Lördag och solen skiner och varmt ute, kan det bli skönare? 
Jag och Sebastian har gjort klart allt i stallet, hästarna springer omkring som galna ute i hagen.. Dom längtar väl efter flytten =)
 
Idag är det V75 på Åby kryddat med Åbys Stora pris. Alla minns väl fjolåret då fransoserna kom med flygbiljetter bokade efter att Rapide Lebel skulle vinna båda heaten och dom snabbt skulle kunna åka hem, så vart det med, han mosade sitt motstånd i båda heaten =)
 
I år ser startfälten ut såhär:
 
Heat 1
 
 
Känns väl nästan som att det enbart står mellan 2 hästar här! Commander Crowe och Sebastian K. I första heatet skulle jag inte våga spika Commader, Sebastian har bättre spår, han är otroligt snabb ut och kommer ta spets därifrån, släpper sedan till Commander som får leda runt om, förmodligen knäcker Sebastian Commander via open strech över upploppet.. 
 
Heat 2
 
 
Här är det väl istort sett bara att spika nummer 2 Commander Crowe.Samma här är det någon som tar ner honom så är det Sebastian och Åke Svanstedt.  Sebastian gick bra senast som 2.a bakom Commander och då var han färsk i Åkes träning. Nu kommer han ut och kan nästan lova att han är bättre nu än då så jag tror nog att Commander kan få det svettigt för att hänga av Sebastian K. Ska bli en intressant duell.. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0