Runaway Rick!

Min älskade ögonsten! Du kom hit till oss efter att andra inte ville hålla på med dig längre, du presterade inte åt dom då du skulle starta, de var tvugna att rensa bland hästarna. Rickard ringde mig på kvällen och frågade om jag var intresserad av att ta hit dig. 
Jag svarade ja direkt och hämtade hem dig veckan efter. 
Den lilla resan jag gjorde för att hämta dig har gett mig så otroligt mycket glädje och lycka så det anar du inte. Vi har gjort en del starter nu och du fungerade inte så jättebra till att börja med. Men vi kämpade på och fick dig fräsch igen samt plockade fram din vilja tillbaka. Första loppet som du fungerade för mig var på Åmål den 16 Juni 2013, du kom till ledning och bara brakade iväg och verkligen visade vad du kan. Jag stod vid staketet när du kom och svängde in i stor ledning in på upploppet och jag kände gråten satt i halsen på mig av lycka för din prestation. 
Efter det loppet har du fortsatt att göra oerhörda prestationer, Momarken gick du i 3.e spår sista 1200 m och bara går undan till en säker seger, även där kom tårarna.. Sen har vi det senaste på Örebro. 
Det var många som inte trodde på dig, men det fanns även vi som trodde och som verkligen vet vilken otrolig krigare du är och vilken osannolik vilja du har, jag trodde på dig till fullo och du gav mig en uppvisning jag aldrig glömmer. dödens hela vägen nästan och fightas ända fram till mållinjen öga mot öga med storfavoriten och till sist är det du som drar det längsta stråt.
All den lycka och glädje som du har gett mig kan jag nog aldrig återgälda dig hur jag än gör, men jag ska ta hand om dig så länge jag bara kan och jag ska se till att du alltid har det bra och får vad du förjänar! 
Den dagen du inte vill tävla mer så hoppas jag du talar om det för mig så ska jag ge dig semester direkt från allt slit så du bara får njuta och må gott och leva livet i hagen med massa fina kompisar!
 
Älskar dig så otroligt mycket Runaway Rick <3<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carmen Lill

Carmen sköter sig kanon !


Tisdag!

Idag har jag varit ut med Runaway en tur, kanon fin får jag säga! Hon känns som en tickande bomb som är redo att explodera :)

Efter det drog vi till banan med Engsättra och Ruby! Ruby gick 1.26,4 ensam idag, lite ofräsch tyvärr så vi får köra en veterinär koll på henne!
Engsättra är jag riktigt nöjd med. Hon gick 1.42 ensam och jag brukar inte kunna köra henne fortare än 45 ca :) men idag var hon fin och körbar faktiskt :) snart start för henne så får vi se :)

Nu blir det sängen. Upp och kolla anmälningarna till Årjäng imorgon!


Arvika

Idag var det lunch trav på Arvika. Svarten startade i V4-2 från bricka 11. 
Vet inte riktigt vad jag ska säga om loppet, jag är lite besviken på hans prestation idag tyvärr, jag tyckte inte han följde ryggarna bra, han öppnade sämre än han gjort tidigare starter nu, samt det var inte det trycket i han till slut som det brukar vara. 
Jenny tror det är för att det är 3 veckor sedan han starta, så kan det mycket väl vara, avsaknande jobb helt enkelt, han kommer nog in i sin rätta kostym till nästa lopp... 
 
Förövrigt idag så var travdagen ganska enformig och tråkig faktiskt. Blir så uttråkat när man ser en och samma proffskusk komma på lunchtrav på småbanorna och  sopa hem i stort sett alla loppen.. 
 
Efter travet idag var Inga-Lill med hit, hon ville komma och kolla sin häst samt se hur hästen bor här. Hon var även med och kollade när vi tömkörde henne idag. 
Carmen skötte sig kanon idag och hon verkar lära sig fort, inte det minsta struligt och allt flöt på bra.. 
 
Sen var jag ute med Ruby på ett par varv på slingan, pigg och framåt, ser ut att bli banan för henne imorgon så får vi se vad hon går, jag själv som ska köra henne imorgon så får vi se om hon bryter ut och krånglar för mig också som hon gjort för stackars Jenny nu dom senaste gångerna..
Nu blir det film och slappa här. Ha en trevlig kväll!

Carmen Lill

Idag när vi kom hem från High Chaparall så stack Jenny ut med Svarten på en lugn ridtur, det tyckte dom nog var skönt båda två =)
 
Efter det så stack jag på en tur med Runaway, hon känns jättefin fortfarande, hon blev dock lite uppskruvad efter vägen då någon hade ställt upp en takplåt efter en husvägg =) Den plåten stod inte där senast Runa var där så den plåten var livsfarlig =) 
 
Sist och minst så var det Carmens tur att göra sitt dagliga arbete. Hon tömkördes idag igen och det är ju en lustig liten häst detta :P Lite ivrig när vi selar på henne och svårt att stå still under tiden, hon är inte elak på något vis utan bara lite livlig, hon vänjer sig såklart med tiden.. 
När vi kom iväg så skötte hon sig jättebra, går snällt och kikar sig runt, vände bättre denna gången än senast tycker jag, sen vart det lite dröl när vi gick hem igen och alla andra hästar sprang i sina hagar bredvid vägen när Carmen gick där =) Inga större bekymmer direkt =)
 
Idag var det Jenny som gick med tömmarna så tog jag grimskaftet denna gången :)
 
Suddiga bilder men det syns vad det är iaf =)
 
 
 
 
 
 

High Chaparall

På Lördag morgon laddade vi bilen mot High Chaparall. Vi åkte mellan 05.30 och 06.00 ca. Vi hade bokat campingplats där nere så vi fick låna en husvagn av min kusin Roger. Jättefin husvagn och härlig känsla att sova i husvagn.. 
Väl där nere så mötte vi Jennys föräldrar Inga-Lill och Freddy och Izabella  =) Det visste vi ju om då att vi skulle göra men Sebastian visste inte det så han vart nog rätt förvånad! Vi gick alla tillsammans där inne under dagen och jag får nog lov att säga att jag tyckte det var jättetrevligt, fint väder och trevlig stämning hela tiden :) 
Jenny köpte en varsin hatt till barnen, Seb fick en svart och Bella fick en röd.
 
Sebastian i sin hatt:
 
 
Vi hade ju tänkt hyra oss en stuga där nere från början men alla var upptagna så det  var därför vi tog campingen istället, på kvällen sen när Freddy och Inga-Lill skulle åka hem så gick för för säkerhets skull in i receptionen och kollade ifall dom hade något run, då hade dom 1 stuga i Guldbyn med 4 bäddar i så dom hyrde den och sov över även dom då, när vi kom till stugan så hade dom dusch, toalett och tv, var jättefina stugor. Kan ju tala om att Jenny vart NÅGOT avundsjuk på stugan och jag höll på att förlora min sängkamrat där en sväng =) Barnen fick dock sova i stugan så tog jag och Jenny husvagnen ändå :) 
 
Senare på kvällen när barnen och Inga-Lill lagt sig så gick vi ner till Saloon Cheyenne som fanns på området, vi beställde oss en varsin öl och satte oss vid ett av uteborden och drack den i lugn och ro :) Sen gick vi hem och sov..
 
Jenny och Freddy i baren :
 
 
Väldigt mysigt ställe.. 
 
Stort tack vill jag ge till våran suveräna hästvakt som vi hade här hemma under tiden vi var borta. Katarina tog hand om allt så våra hästar hade det kanon bra här hemma, allt vart klockrent fixat och det märktes inte att vi varit borta, väldigt roligt att hon är så duktig och var så snäll och hjälpte oss med det :) Hästarna var så nöjda och glada i sina hagar när vi kom hem igen =) En present ska det bli till henne som tack för detta ! 
 

Semester!

Nu håller vi på och packar och gör oss klara för en liten husvagns semester på High Chaparall.
Tanken först var att ta in på hotell men allt var fullbokat så det gick inte!
Som tur är så har jag en snäll kusin som lånade ut sin husvagn :) så det blir husvagn att sova i istället :)

Är i valet och kvalet om vi ska dra neröver inatt istället så vi slipper sitta i bilen i värsta värmen !
Kanske behöver sova 1 timma innan vi drar så jag orkar köra hela vägen under natten!
Bilder och uppdatering kommer allt eftersom under resans gång!

Ha det gött!


Nytt i stallet!

Igår kom det in en häst i träning här. Ett litet sto på 1 år om vi ska köra in och sikta mot nästa års premie med.. 
Hon heter Carmen Lill och är efter St Göran. 
Väldigt fin och trevlig häst att kolla på, lättsam och snäll i hanteringen. Tidigare har hon hela tiden gått med sin mamma. Men nu när hon kom hit så gick dom skilda vägar direkt, mamman fick en hage och Carmen hamnade i en annan, gick kanon bra direkt.. Caspadia får vi se hur länge hon blir kvar här, det är väl bara tillfälligt om inget annat dyker upp då..
 
Hur som helst så tog vi första turen med Carmen idag, tömkörning då. Gick jättebra tycker jag för att vara första gången ute bland andra saker, lite tveksam om inte någon gick fram med henne då ville hon gärna vända sig om och gå mot mig istället =) Men väldigt snäll att ha att göra med och allt sånnt. 
Ska bli väldigt intressant att se hur det går framöver för henne :)
 
Bilder på Carmen:
 
 
 
 
 
 
 

Måndag kväll!

Idag med posten kom en laminerad bild på Runaway som dom satt ihop på Örebro Travet.
Jättefin bild och roligt att ha, denna kommer dock att hänga ute i stallet då jag redan köpt vinnar tavlan från ALN!
Fick även dvd från loppet idag och där måste jag tyvärr dissa dessa filmerna!
Åmåls dvd jag fick var kanon, allt var med. Interjuv, segerdefilering.
Momarkens va skit för mitt i segerdefileringen så börjar dom filma något led med ponnysar i min film. Jag vill betala för att se min egen häst och inte massa ponny mitt i segerdefileringen.
Örebro likaså, interjuv med paw var allt där, interjuven med mig själv var inte med, dom avbröt filmen direkt hästen vände upp för segerdefilering. Jag vill ha med allt när jag betalar för något....

Tavlan såg ut såhär:


Måndag!

Vilken kanon sommar vi haft än så länge. Oerhört varma och fina dagar hela tiden nu. Vi har haft lite regndagar också men det måste vi ha för att naturen mm ska få sitt, men förövrigt väldigt bra tycker jag.. 
 
Igår var vi hos min mormor och firade hennes 70 års dag. 
Vi hade köpt en 42" platt tv åt henne i present och den var glädjande för henne. Hon vart så oerhört glad över den presenten så tårarna kom. Det var en härlig känsla inombords att se någon som uppskattar sina presenter på ett sånnt sätt =) Jättekul! 
Hon hade bakat så goda kakor och tårtor som vi åt utav och allt var jättebra =) Mycket trevligt kalas får jag nog lov att säga =) 
Nu har hon tv i många år till!
 
Idag har jag och Sebastian hämtat hem mera hö. Passade på att beställa 500 kg havre också som jag hämtar hem imorgon bitti. Bra priser och bra kvalite får man ifrån detta stället =)
 
Nu ska jag ut och brotta ut dessa balarna ur transporten också.
 Skulle behöva en traktor med frontlastare på här men det är inte billigt det, skulle finnas så man kan hyra men vet inte om det finns det någonstans. Någon som vet?? 

Söndag Morgon!

Idag är det Söndag och ännu en helg är snart över. En ganska tråkig helg faktiskt om jag får säga så :) Inget kul alls har hänt.

Om ett par timmar nu ska Runaway skos i ordning och på med träningsskorna igen, alltid lika härligt när hästen är nyskodd :)

Vid 12.20 ska vi lasta in 2 hästar i kärran och dra in till banan med dom, Engsättra och Ruby är det som åker..

Efter det så ska vi på kalas kl 17.00. Det är min kära Mormor som fyller 70 år =) Hon fyllde den 19.de Juli men vi tar kalaset idag då hela släkten kunde komma =)

Fredag

Fredagkväll och vi har nästan nyligen kommit hem, jag har jobbat på Ica i Årjäng idag, hoppade in på en extra tur. 
Jenny har varit hos sin mamma under dagen och plockat och fixat lite, kul att hon kan vara med sin mamma och att dom är sams. Trots allt så är bråk och tjaffs väldigt tråkigt. 
 
Nu har vi nattat våra kära hästar så dom är nöjda. 
Nu ska vi ta och sätta oss i soffan och ta lite skumpa. Stod en fin flaska i stallet idag med en lapp på ( Grattis till ännu en vinst, här har ni något att gotta er med ) stod det på lappen =) 
Tusen tack till våra fina grannar för den =)
 
 

3.de raka segern

Idag var det Örebro som gällde med Runaway. 
Strulade lite för oss i värmningen och var dum, så då trodde jag att nu är det kört. 
Justerade lite saker och väl ut för lopp så skötte hon sig kanon. Första start försöket gick om och det var tur för Runaway galoppera i det. Andra gick hon iväg och efter en lugn start så hamnade hon i dödens med favoriten i ledning. 
Goop försökte hålla tempot nere men Paw och Runaway gick på varvet kvar och synade favoriten i sömmarna. 150m kvar så var det en slagen favorit vi fick se, Runaway stegade in en knapp men säker seger på nya rekordet 15.2m. 
Segern gav henne 25 000 kr och en hel del poäng extra. 
Var hon startar nästa gång vet jag inte ännu och det kommer jag vänta lite med att bestämma, först och främst ska jag se så att hästen fungerar bra efter detta loppet och att allt flyter på.
 
Vill passa på här att lyfta fram min trogne kusk Paw Mahony som gör ett kanonjobb i sulkyn bakom Runaway, oerhört skicklig kusk som vet hur han ska köra henne för att vara först i mål. Och han är duktig i sulkyn alla andra gånger också så jag rekommenderar att sätta upp honom bakom era hästar, ni blir inte besvikna det kan jag gå i god för. Även en mycket trevlig kille som alltid lättar upp stämningen och ser till så att det är roligt =)
 
Bilder från Aln.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Örebro!!

Imorgon var vi framme vid dagen ännu en gång, Runaway ska ut och tävla igen. Denna gången gästar vi Örebro Travet. 
Hon har sin egen lilla fanclub som följer efter henne till tävlingarna hon gör, dock en liten sådan som består av min Pappa och Ewa =) Imorgon ska även Ewa syster som är från Örebro komma och titta när Runaway tävlar, hoppas och tror att även Rickard Berglund från Sättrans Stuteri som är uppfödare till Runaway finns på plats för att titta :) 
 
Var iaf ute på en lätt runda med henne idag för att göra mig säker på att hon inte är halt, stel eller något annat som skulle hindra henne från att prestera imorgon. Och jag har aldrig någonsin känt henne så fin och smidig någon gång tidigare. 
Hon har ett tråkigt 5.e spår imorgon och vi får hoppas att hon kommer runt och iväg utan att strula till det, senast hon hade spår 5 så kom hon ca 20 meter så hoppade hon.. Nu är hon mycket lugnare och säker med sig själv så jag tror faktiskt att hon löser det denna gången och då bör hon vara med på pallen imorgon!
 
Startlistan:
 
 
 

Tisdag kväll

Då var det kvällen igen! Jag har precis tagit en dusch efter en svettig dag med slipmaskinen. Men nu är iaf verandan färdig slipad och det är dags för att måla den ( ÄNTLIGEN) När det är klart kommer den lysa kritvitt från vägen när man kommer och åker förbi här :) 
 
Jenny och Katarina har varit ute på en ridtur med Engsättra och Ruby, verkade som det vart en lång tur för de var borta ett tag =) Kul för både dom och hästarna det :D
 
Imorgon ska jag ringa en elektriker som ska få komma hit och fixa lite med elen ute i stallet och selkammaren, nya lampor måste upp och lite annat ska fixas med. Måste ha bättre ljus så man ser vad man gör...
Började även att fixa med en äldre stor frysbox idag som jag ska tvätta rent så den blir klinisk ren inuti och sen ska det bli havre i den, tunnorna havren är i nu är för små så dom räcker bara några dagar så måste jag fylla dom från havresäcken igen, tråkigt och onödigt arbete att hålla på med =)

Arvika V64

Igår var det V64 på Arvikatravet! Härligt väder fick vi med oss dit och det var en del fina hästar till start!
 
Vi hade inte någon häst till start där utan vi kollade endast på alla andras hästar, NÄSTAN lika roligt =) 
Jag spelade ingenting heller igår, finner ingen anledning att spela när Goop alltid är nerspelad till 1,3 ggr pengarna eller något sådant och för det mesta tar han även hem de loppen. Skulle man spela emot så förlorar man pengarna direkt eller så spelar man på han och vinner 2 kronor på 100 kr. Ingen ide tycker jag. Och spela plats på någon annan finner jag inget intresse i så då kollar jag hellre och njuter av loppen =)
 
Förövrigt så tycker jag ändå att högtalarsystemet borde varit överkollat samt fixat så att ljudet hörs även på stallbacken, inte ett ord hörde jag när jag stod där och kollade, många som klagade och protesterade över detta och det kan jag förstå. V64 tävlingarna är den största dagen vi har på arvika och då är det inte för mycket begärt om systemen fungerar korrekt! 
Det är min åsikt och jag lovar att det finns andra som tycker och tänker annorlunda och det är helt okey =)
 
Idag har jag satt på en tappsko på Ruby, fixat klart stallet samt varit in till stan och handlat lite material vi behövde. Nu ska jag ta tag i slipmaskinen igen och se till att slipa klart verandan så jag får måla någon gång =)
 
HA en fortsatt solig Tisdag =)

Måndag

Fint väder. Sebastian har varit hos sin farfar på förmiddagen.
Jag och Jenny passade på att köra lite hästar.
Första turen var det Svarten och Runaway. Jag körde svarten och Jenny red Runaway.
Svarten var fin efter Åmålsloppet iaf.
Runaway såg strålande ut och allt verka bra med henne.
Ingen av dom hade någon puls att prata på heller så formen håller sig.

Nu är det snart dags för trav på Arvika banan. Vi har ingen till start där så blir endast ner och titta på och njuta i vädret !

Lycka till alla som är där


Mariebergskogen!

Idag har vi tagit en familjetur till Mariebergskogen!
Vi inledde allt med att åka rundtur i ett tåg runt hela parken. Jättetrevligt.
Det var väldigt mycket fina saker och många djur att kolla på.
Sebastian var väl inte så road ändå kanske men kul att hitta på något tycker jag!
Nästa tur nu har vi planerat High Chaparall faktiskt. Får se när det blir av.

Efter Mariebergskogen var vi ju på Ikea också och köpte ny säng åt Sebastian, jättefin.


Lördag kväll!

Det har varit oerhört fina hästar man har sett på Årjäng idag!
Sprinterloppet plockade såklart Sebastian K / Åke Svanstedt hem.

Nu är vi hemma och städar/putsar upp bilen lite invändigt, ser förskräckligt ut i den!
Ikväll blir det kyckling att äta och kolla igenom V75 loppen i lugn och ro!

Ha en fortsatt trevlig kväll


V75 Årjäng

Idag är det dags för Årjängs V75. Vi ska snart packa oss in i bilen och åka dit och titta!
Hoppas nu att vädret håller i sig så att banan är fin och bra när tävlingarna ska köras.

Sebastian ska också följa med och titta :) han kommer säkert bli uttråkad till slut men så får det va idag :)


Torsdag

Idag har det varit ett strålande väder! 
3 hästar har varit ute på tur idag. Jag började med Runaway som fick gå en långtur idag, hon känns fortsatt väldigt fin och fokuserad i träningen, hon har blivit mycket smidigare också nu tycker jag än vad hon varit tidigare.
 
Sen drog Jenny ut med Ruby, vart längre tur där också och hon var nöjd med henne idag, jättefin i träningen idag och skötte sig kanon hela rundan. Närmar sig kval dags nu !
 
Svarten tog hon endast ut på en liten motionsrunda efter gårdagens lopp så han skulle få röra på sig lite.. 
 
Förövrigt så har vi varit in till stan och handlat lite kläder till barnen och lite till oss själva också..
 
Nu är det lite lugn och ro som gäller faktiskt.
 
Ha en trevlig kväll !

Åmål!

Äntligen hemma i sängen!
Har haft en mycket trevlig dag på Åmålstravet idag tillsammans med Jenny, min pappa och båda barnen!

Svarten tog enkelt hand om ledningen och såg kanonfin ut, tyvärr kom även en galopp senare i loppet som sabbade mkt. Han kämpade iaf ikapp och kom 7.a och tjänade några kronor!

Sebastian var med och gungade också!


Tisdag kväll

Nu var denna dagen till ända. Har gått hårt för mig idag så det ska bli skönt att sova nu!
Imorgon drar vi till Åmål med Black Illusion!
På förhand tycker jag det ser perfekt ut och gör han sitt bästa så är inte segern långt bort!
Är som sagt ett par hästar som kan bli tuffa ( 3 och 4 ). Resten tycker inte jag har imponerat något värre iaf.

Nu på kvällen har jag badat barnen, sen gick Sebastian och la sig och sov och jag och Bella kollade på en film!

Nu ska jag sova :)

God natt nu :)


Måndag!

Idag har jag hämtat hem lite mer hö under dagen när Jenny har jobbat 08.00 till 16.30. 
När vi hade hämtat hem henne så tog jag och Runaway en träningsrunda, hon känns kanon efter Momarkenloppet, tränar på så oerhört bra så det är en dröm att vara ute med henne.. 
 
Jenny har varit ute med Ruby och Engsättra nu och verkar väl nöjd med dom såvitt jag förstått iaf :)
Nu blir det snart soffan och lite Solsidan Säsong 3 som vi lånat av min svärfar =)
 
Bilder på Runaway när hon kom hem från träningen:
 
 
 
 

Grävning

Under helgen hade vi Allan här med grävaren!
Vattenledningen här har läckt i många många år, nu började vi gräva upp den för att eventuellt hitta felet.
En bit ovanför ena hagen, in i skogskanten hittades felet, en skarv på ledningen där var dålig så det rann vatten rakt ut, min pappa bytte kopplingen där och drog ihop det på nytt så nu är vattensystemet som nytt igen!

När Allan ändå var här så passades det på att reparera vägen upp till gården, den har varit väldigt stenig och dålig. Men nu är stenen borta och vägen är rak och fin :)
Tack till alla inblandade under helgen så detta vart fixat!

Bilder:


Söndag

Varm dag!
Satte på skorna tillbaka på Runaway idag och det var ingen enkel match i värmen inte :) Svetten rann och alla vidriga insekter härjade med hästen så hon ville inte stå stilla =)
Lite bökigt men jag fick dit dom till slut och Runa fick springa ifrån insekterna till sist :)

Imorgon ska jag ta ut henne på en träningsrunda och se hur hon känns efter Momarken loppet.. Verkar inte vara några större problem med henne iaf, hon springer omkring i hagen som en tokig om dagarna så hon är nöjd med livet :)
Efter 2 raka vinster så känner hon sig som en Kung =)

Torsdag

Idag har har Runaway genomgått böjprov hos veterinären för att kolla upp nu efter dessa loppen hon gjort så att allt är okey. 
Han tyckte det var helt fantastiskt, inte ett enda klagomål hade han att ge på det böjprovet. Hon är alltså fortfarande fit or fight. 
Avmaskade henne igår då vi tyckt att hon sett lite tråkig ut i pälsen och magrat ur lite på senare tid.. Men nu märks det direkt att glansen i pälsen är på väg tillbaka och då är jag nöjd! 
Kommande lopp för henne är ännu inte spikat helt och hållet, jag har sikte på ett lopp men det beror på om hon tränar på bra fortsatt samt att allt annat fungerar bra. Förövrigt verkar hon pigg och glad efter loppet på Momarken så det är inga problem så långt iaf.. 
 
Imorgon är det dags för banjobb med Engsättra och Ruby, jag packar och lastar dom och kör ner dom i samma tur som jag hämtar Jenny på jobbet imorgon bitti! Hoppas Ruby visar sig från sin bästa sida nu och gör vad hon kan. Det brukar hon göra så det gör hon säkert imorgon också.. Jenny siktar på kval med henne så vi får väl se när hon kommer ut där då =)
 
Engsättra har ju skärpt till sig senast då hon gick på banan.. Travade då 1.39 full väg och var då ruskigt trött sista biten. Saknas en del jobb i henne och vi får fortsätta köra på och se var hon landar, förövrigt verkar det som rätta balansen för henne är hittad!
 
Här följer lite olika bilder från Momarken !
 
 
Där är priserna hon fick för vinsten =) Ett vinnartäcke och en rosett =)
 
 
Där är priserna till oss andra.. Blommor samt 2 sådana vasar som vi ser på bilden, ena vasen fick Paw med sig hem =) Den är han mycket väl värd som hela tiden gör ett kanon jobb i loppen med Runaway!
 
 
Segerdefileringen =) Paw visar upp hästen inför publiken =)  
 
 
Sist här kommer ett utlåtande från Morgan Fredvi som sitter på Årjängs Travet. Den har jag nog lagt ut tidigare kom jag på men den tål att läsas igen =)
 
Nu får ni ha en mycket trevlig kväll alla :))
 
 
 
 

Trevlig läsning!

 
 
Ett utlåtande från Morgan Fredvi på Årjängstravet! 
Mycket trevlig läsning om Runaway. 
Enda drivningen som var på henne var en gång i ingången till upploppet sen skötte hon resten själv :)
 
Någon V75 på hemmaplanen kommer hon tyvärr inte ut i denna gången, för dåligt med poäng ännu samt att jag väntar något lopp till innan jag tar ut henne i hetluften på allvar.. 

2.a raka tränarsegern

Runaway visade återigen sin kapacitet när hon vann V65-6 på momarken ikväll :) hon är inte så startsnabb av sig så hon togs lugnt från start och fick 4.e utvändigt.
1200m från mål så styrdes det på i 3.e och där vart hon sen hängande eftersom han i dödens inte ville släppa ner henne. 500 m kvar kommer hon ner i dödens och väl in på upploppet kopplar hon enkelt grepp och går undan till en säker seger på nya rekordet 15.6am.
Hon fick ett fint vinnartäcke och rosett, jag och Paw fick fina vaser i pris :)
Samt blommorna som står i vasen :)
Bilder:


Måndag

Idag har vi varit på lunchtrav på Arvika travet! Svarten startade i 9.de och sista loppet för dagen. Öppnade bra och fick 3.e ytter i en vansinnig öppning. Kom till första 500 på 1.10. 
Han gick kanon hela vägen och spurtade sedan bra till 3.e platsen. Hade det inte varit för en smygkörd så hade han fått ett 2.a pris =) 
Han sänkte även sitt rekord idag också så vi är kanon nöjda, stallformen hänger i fortfarande och då är vi nöjda :)
 
Imorgon laddar vi om väskorna och packar in Runaway så drar vi mot momarken :) Hoppas för allt i världen att hon fungerar detta loppet också och inte drölar sig.. 
 
Bild: Jenny och Svarten på travet idag
 
 

RSS 2.0