Fredag

Vilket kanonväder hela dagen =) 
Jag har klippt gräset här och gjort rustat upp lite på gården =) Besök från Göteborg i helgen så då är det bäst att det är snygg och fräscht här.. 
 
Vi har varit iväg och köpt 60 nya stolpar, runda, vita fina stolpar :) Ska man slå upp hagar och vill ha en fin samt hållbar hage så är det dessa stolparna som gäller, de står kvar när tjälen kommer samt det ser mycket snyggare ut än andra stolpar.. Inom ett par dagar nu så står det en ny stor hage klar här som är full av grönbete som hästarna ska få komma ut på, gissa om dom kommer bli lyckliga!
 
Imorgon är det dags för en tur till Arvikabanan med Engsättra och Ruby, de ska gå provlopp.. Engis ska gå 40-45 tempo och Ruby ska gå 30 tempo. 
Ruby har tränat väldigt bra på slutet och vi tycker det ska bli riktigt intressant med henne imorgon, Engis är som vanligt, hon tränar bra men behöver sina jobb för att lära sig hålla ordning på benen när det går fort! 
 
Svarten går ut i tävling den 11.Juni på Arvika. Då är det monte som gäller och han startar från spår 3 på start. Endast 9 hästar i loppet och vi hoppas och tror att han bör vara bland dom 3 första om inte han får för sig att galoppera som han har gjort de senare gångerna när Jenny ridit honom.. Lycka till där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0