Bokslut!!

Sådär då var travåret 2014 över för stallet. Tänkte först visa siffrorna vi fått till och sedan lämna en reflektion på det. 
 
Totalt har det blivit 51 starter på våra hästar. Det har resulterat i 0 segrar, 4 st 2.a platser och 5 st 3.e platser. Har lite andra penga placeringar också men inte något jag orkar skriva upp. Dessa starterna har givit oss drygt 101000 kr till stallet! Utöver detta har vi ett godkänt premielopp med Carmen Lill värt 20.000. Vi sålde även Nordstjärna också under året! Så lite smått och gott har det blivit. 
 
Mina tankar runt detta är då att jag är inte nöjd med dessa siffror. Ska vi jämföra detta med fjolåret så stod vi då med 5 segrar, 2 st andra platser samt 3 st 3.e platser på 36 försök och körde då in över 220 000 kr hit. Anledningen till att det har blivit såpass mycket sämre i år är ju naturligtvis i första hand att det har varit mycket strul runt Runaway och att hon inte har fungerat med samma kaliber i år! 
Ruby har tjänat drygt 35 000 i år, känns ändå som att det är en häst som borde kunna bättra, innerst inne är det en bra häst som har mycket att ge bara hon mognar i huvudet samt att vi hittar rätt med henne! 
Svarten är ju på ålderns höst nu och han har inte tjänat så jättemycket i år. Tror det ligger runt 15 000 ca. Han har inte heller tjänat pengar som han gjorde ifjol, han var ganska stabil på att ta sina matlappar förra året. Närmar sig pension! 
Sen har vi Gländerville som inte bidragit med något egentligen, hon tjänade 1000 kr som hon fick gratis för att hon tog sig runt ett lopp på Momarken, 1000 kr till alla som inte var diskade eller distanserade! 
 
Vårat mål nästa år får ändå bli att förbättra årets siffror, försöka förbättra kvaliten på hästarna och förbättra kvaliten på starterna från stallet! Kämpa kämpa! 
 
Det var väl mina tankar runt året! Nu laddar vi batterierna för 2015 och hoppas på framgång. 
 
Ha nu en mycket trevlig nyårsfirande och tänk på era hästar och djur i raketskjutandet =) Kolla till dom en gång extra (Y) 
 
 

Resultat Bjerke!

Runaway avslutar året med en 3.e plats på Bjerke idag. 
Hon vart spelad till favorit! Från sitt 4.e spår bakom bilen så öppnade hon inte så jättebra, dom andra kom visserligen till första 500 på 1.13 så kan vara därför hon såg blek ut. Hon fick en lucka fram till dom andra men kom ikapp dom till slut. 1200m från mål så drar kristine ner norsken och kör framåt, tyvärr så var det inte det rätta trycket i henne idag och responsen på norsken var nästan 0, hon strävade och kämpade ändå storstilat in till en 3.e plats. 
Framsteget var lite sämre idag än vanligt, hon hade även skav på båda fram efter bootsen som hon hade, kan vara det som gjorde att hon inte var bättre än såhär idag. Men nu kommer en vila för henne på ett par veckor sen drar hon igång sin vinterträning i backen igen och återkommer till våren om allt känns bra och fungerar som det ska med henne! 
Jag är nöjd med henne idag trots att hon inte var på topp, Kristine gjorde det bra och jag måste säga att det är en otroligt trevlig och duktig tjej det där (Y) 
 
Här följer lite bilder från dagen!
 
 
 
 
 
 

Bjerke idag!

Då sitter vi i bilen påväg mot Bjerke med Runaway! 
Hon startar från spår 4 bakom bilen och Kristine Kvasnes rider! Vi har 3 strykningar i loppet och en av dom är storfavoriten sassy cosmos. Sassy var på förhand Runaways egentligen enda riktiga motståndare. Med den hästen borta ur fältet ser allt väldigt ljust ut. 
Det finns en enda motståndare kvar, det är Runaway själv. Gör hon bara sitt bästa och springer ända till mål så bör dom andra inte ha en chans! 
Ser ut nu som att Runaway även kommer bli loppets favorit så vi får hoppas hon gör spelarna nöjda idag nu <3 Sista starten för henne nu så blir det vinterträning sen och fullt fokus på sommaren för hennes del 
 
 

Resultat Färjestad!

Gländerville öppnade bra och tog enkelt hand om ledningen, fick öppna första 500m på 1.23,8 och varvet gick på 1.20. 6-700m kvar när utvändiga hästen började köra på så slängde hon in handduken totalt och slutar sist i mål. Tråkigt att hon håller på sådär. 
 
Svarten var med i samma lopp, han hade 40m tillägg och gjorde väl inte så mkt i loppet, kanade med bak i fältet och håller väl farten, når ikapp Gländerville på upploppet och han slutade näst sist så det var 2 dåliga prestationer tycker jag! Svarten var väl den av dom som får ses som bäst prestation av dom men jag är inte nöjd med någon av dom! 
 
Nu ska jag ta kvällen och glömma denna dagen! 
Ha en trevlig kväll alla =)

Annandag Jul!

Då var julhelgens sista dag här. 
Sammanfattningsvis så har julen varit absolut helt underbar, mycket god mat, mycket trevliga och glada människor har man fått umgåtts med, mycket fina julklappar har det blivit både för oss, andra och barnen! 
Båda barnen verkar nöjda med julen och då är det bra så långt iaf! 
Jag vill tacka alla som varit med och gjort julen till en bra, mysig och trevlig helg!
 
Idag har jag kört Runaway, är så nöjd med henne i träningen och har så varit en längre period. Hon startar på Bjerke den 30.e i monte med Kvasnes på ryggen igen. Kan redan nu säga att är hon på humör så kommer motståndarna få springa så mjölksyran sprutar ur öronen på dom, det finns 1 häst i det fältet som kanske har möjlighet att slå Runaway. Mer om detta närmare loppet. 
 
Imorgon är det Färjestad med Gländerville och Svarten i monteloppet. 
Jenny rider Svarten och Jenny Mahony rider Gländerville. Svarten står med 40 tillägg så det är inget att skriva om, han har inte startat på 3 månader och kommer behöva loppet. Matlapp där så får man va överlycklig. 
Gländerville har också haft paus från tävlingen, tränat bra under perioden, bytt foder på henne för att se om man kan få henne att prestera bättre på banan, kört en del tung träning nu så hoppas det faller väl ut, men samma där, en matlapp så får man vara överlycklig.
 
Startlistan:
 
 

God Jul 🎅

Då var äntligen julen framme vid dörren! 
Svärmor kom hit igår så vi alla satt och tittade på uppesittarkvällen med Oldsberg och trodde att det skulle samköras med travet, inte heller så travet missade vi såklart . 

06.00 var jag ute och fodrade idag, alla hästar har fått äpplen till sin frukost idag! 

Nu vill alla 2 och 4 benta på Stall Hawk önska er alla en riktigt God Jul 🎅
Måndag

Dan före dan före doppardan idag, tiden går och jul närmar sig med stormsteg. Nu har vi äntligen fått lite snö så våra träningsvägar är fina igen. 
3 hästar körda idag. 
Jag körde ett jobb med Gländerville inför hennes start på Färjestad, hon kändes stark och fin tycker jag, hoppas hon kan tänka sig springa i loppet den 27.e också. 
Jenny körde jobbet med Svarten och hon var nöjd med honom! 
Till sist tog jag en runda med Carmen som också tränade på bra idag, hoppas hon håller sig fin och fräsch nu och kan träna på kontinuerligt så hon kommer ut och får kvala! 
 
Härligt väder har vi haft, idag kunde man kört hur många hästar som helst i solskenet och snö som yrde lätt runt en när man körde =) Härligt! 
 
 

Söndag

Söndag idag och seg dag för min del, jag var hos en kompis igår, vi skulle dricka någon öl och ha trevligt =) 5 öl hade jag med mig och tänkte att det blir bra det då är jag pigg och fin dagen efter. I helsicke heller, skitdålig när jag vaknade trots att jag inte drack mer :) Åldern tar ut sin rätt, men nu lär det dröjja igen känns det som =)
 
Idag har vi varit till Ch-Berg igen på köpcentret och kollat runt lite. Trevlig kväll med familjen. 
 
Nu ska jag och Jenny se en film som Jenny köpte på Centret och äta lite godis och må gott bara =) 
Snart jul nu =)

Fredag

Fredagen har hitills varit alldeles underbar, fint väder och solen har lyst hela dagen. 
Under morgonen så var svärmor här, hon hjälpte till att mocka och fixa morgonarbetet i stallet. Kylaren på våran bil läcker vatten så när vi hade mockat så drog vi in till stan och köpte en ny kylare till den som jag ska försöka byta så fort jag bara hinner så det blir i ordning på detta! 
 
När jag kom hem så körde jag 2 hästar, Svarten fick en tur i backen, hade kunnat vara nöjdare med honom men det är väl inte mer att begära! 
Gländerville tränar på som vanligt, ingen glänsare direkt och heller inte direkt dålig. Hon tränar ju bättre än vad hon visar på tävlingsbanan tyvärr! Önskar att hon kunde prestera bättre i loppen då det är en väldigt snäll och trevlig häst att hålla på med! 
 
Alldeles snart ska jag dra iväg och hämta barnen på dagis och sen ska jag dra till stan och hämta Jenny, sen ska vi dra vidare till köpcentret i Ch-Berg och kika lite =))

Resultat Örebro

Örebro stod på schemat idag. Som väntat så öppnade Runaway inte alls bra bakom bilen, inte nog med det så vart det en galopperande häst framför henne på innerspåret som naturligtvis vart ivägen. Väl förbi den så satt hon där hon satt ända fram tills 500 kvar då Petter fick ut henne i andra spår, in mot sista sväng öppnar det sig så hon skulle få fritt, i samma veva Petter flyttar ut så galopperar hon och blir diskad. 
I det läget hade hon rubbet sparat och fick inte göra sig rättvis alls idag. Hon kommer av banan och drar inte en pust och pulsen visar låga 79 direkt selen var av och 60 efter duschen så det vart ett lättare snabbjobb för henne. Det var en pallplats som rök sa Petter! Tråkigt när det händer men samtidigt är det sådant som händer så inget att orda om! Hon kommer igen och då hoppas vi på felfritt! Formen sitter nu och det hoppas jag hon får visa kommande start! 
Hon kommer förövrigt att göra 1 start till nu så blir det vinterträning för henne sen så kommer hon ut till våren igen med nyladdade batterier! 
 
Nu är vi hemma och hästarna är klara, svärmor är här och har tagit hand om barnen undertiden! 

Runaway mot Örebro!

Imorgon ( Torsdag ) är det dags för Örebro med Runaway. Hon tränar fortfarande på bra efter Momarken loppet och verkar pigg och glad. 
Denna gången är det sulky som gäller och nu är det Petter Karlsson som kör henne denna gången. Vi kommer köra med jänkarvagn denna starten, det har hon gått med tidigare och hon fungerar bra i dom. Hon har fått ett tråkigt utgångsläge tyvärr, hon klarar inte försvara sitt innerspår tyvärr, OM är stort i frågan men OM hon på något som helst vis skulle få för sig att chockera och lyckas med det så ska hon köras i ledning. Nu får vi hoppas att Petter hittar ut med henne så hon slipper sura till sig i ryggar och sluta springa! Finns inget tecken på att hon skulle göra ett dåligt lopp imorgon, finns bra hästar emot men Runaway själv är en bra och en ytterst kapabel häst när hon är på det humöret! Men med läget får vi ligga lite lågt och hoppas hon gör ett bra lopp och tjänar en slant. Hon kommer med all säkerhet att gå med skor runt om imorgon, skulle banan vara i bra skick så att möjligheterna finns så ryker framskorna. 
 
Idag har vi haft distriktsveterinären här och kollat igenom Saint Ann så inte det är något konstigt med henne efter att hon kastade sitt föl, allt verkar vara helt okey och hon har fått lite medicin osv för att hindra eventuella infektioner. Nu har vi flyttat in henne så att hon ska få vara i lugn och ro och ta igen sig lite. Hon får heller inte komma tillbaka till fölstonas hage pga smittorisk om det skulle vara att hon bär något som skulle äventyra deras föl!
 
Startlistan till Örebro :
 
 

Tisdag

Kall dag och nederbörd mest hela dagen! 
Har även varit lite sorgens dag här idag, vi upptäckte nämligen vårat ena fölsto att hon har mist sin fölunge som hon skulle få till sommaren! Det är Saint Ann som är den drabbade. Naturligtvis väldigt tråkigt, samtidigt får man ha beaktning att det tyvärr är sådant som kan hända! 
 
Förövrigt idag så har vi kört 3 hästar, jag har kört Carmen och Gländerville, båda fick en tur i backen och dom kämpar på bra.
Jenny red svarten i backen också. 
 
Så nu ska vi varva ner i soffan till tv och lite godis och ladda om batterierna för en ny dag imorgon!
HA en bra kväll !
 
 
Notation på bild =)
 

Resultat Färjestad!

Rubys dag på Färjestad kunde ha slutat bättre. 
Jenny Mahony körde idag, hon fick en bra start tycker jag och satt till en början 2.a utvändigt som snart vart 3.e utvändigt. Mellantiderna är det ingen direkt kvalite på tycker jag, i slutskedet så såg vi det vi sett förut, Ruby får för sig att sluta springa och gör även så, hon kommer i mål på tiden 1.22,2 över 2140m. Är såklart otroligt missnöjd med detta och vi får nu fundera och gräva djupare för att hitta en lösning på detta! Veterinärt får vi iaf börja med för att återigen försäkra oss om att det står rätt till i ben osv. 
Ska passa på att tillägga att Jenny körde ett bra lopp med henne!
 
När vi kom hem så gick Jenny in och lagade mat och jag gick ut och gjorde färdigt det vi inte hann innan vi åkte idag, så nu står hästarna inne och käkar hö och myser, endast kvällsfodringen kvar och den tar jag senare =)
 
Nu ska det bli lite lugn och ro ett tag!
Ha en trevlig dag allesammans!

Färjestad idag

Sådär då rullar vi mot Färjestadtravet! Ruby ska starta idag.
Hon startar i lopp 9. Distansen är 2140m volt. Denna gången är det anmält till tillägg så inte hon ska sitta i ledning direkt, anledningen till det är att hon blir för pigg i ledning så hon slösar bort sina krafter istället och blir då istället trött till slut, nu får hon ryggar att gå i och då ligger hon inte på fullt så mycket! 
En annan ändring idag blir att vi tar bort det helstängda och istället kör med ett 3/4 Norskt. Hoppas med detta att det ska bli en positiv effekt! 
Tilläggshästarna i loppet är bra, hästarna på start är det någon enstaka tycker jag som är bra, sköter hon sig bra och inte slösar sin energi så tror jag hon tjänar pengar i loppet, hästen tränar på bra och är fin i travet. 
 
Startlistan: 
 
 

Söndag

3.e Advent idag. Hoppas ni haft en mysig dag med levande ljus och mycket gott att äta =) 
 
Här har vi kört på lite ute idag, Jag har kört Ruby, testade att rycka norsken på henne hemma idag och det fugerade precis som det ska, det kommer vi köra med på Färjestad imorgon och det tror jag kommer falla väl ut i loppet! Kändes fin förövrigt. 
 
Jenny har ridit svarten i backen så han fick jobba på lite där! 
VI har även fixat pakningen inför morgondagen så det ska vara klart. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll det ska vi ha. 
Uppdatering om loppet imorgon kommer senare. 

Lördag

Helgen rullar på så härligt. 
Skönt med helg då vi har valt att inte köra på något ute, bara göra det vi måste göra =) Förövrigt under helgarna tar vi det skapligt lugnt och försöket umgås hela familjen och bara ha det mysigt..
Igår körde vi Carmen och Gländerville. Båda skötte sig bra. Gländerville ska starta i slutet av December och jag hoppas då på en bättring och att hon gör ett vettigt lopp. 
 
Nu har jag gjort klart ute inför kvällen och haft fin hjälp av Sebastian =) 
Nu ska vi ta det lugnt och vänta på att hämta hem Jenny så får vi se sen vad dagen har att erbjuda =))
 
HA en bra dag och en fortsatt trevlig Lucia 
 
 
 
 

Fredagmorgon

Tidig morgon idag. 04.45 ringde klockan och då var det dags att stiga upp. 
Nu sitter jag och tar en morgonkaffe här och barnen vilar i sina sängar en stund innan det är dags att göra sig i ordning för skola och dagis =) 
 
1 häst att köra bara idag och 1 att sko så det är relativt lugnt och skönt, sen är det helg här äntligen =) 
 
Imorgon är det Lucia, tanken var att vi skulle baka lussekatter här och gå upp imorgon och kolla på lucia och äta bullar och dricka kaffe med barnen, nu vet jag inte hur det blir med detta för jag tror Bella skulle åka till sin Farmor! 
 
Får väl ta en kaffe och en morot och gå ut och fira lucia morgonen med Runaway istället <3 
 
 
 

Torsdag

Vilket blötväder vi haft idag. Vräkt ner något konstant sen imorse. 
Så idag var det fram med regnkläderna helt enkelt och ut och köra häst. 3 stycken har varit i backen idag, dom tränar på bra, lite överskottsenergi på några tycker jag =) 
 
När vi var klara med dom så körde jag Jenny till jobbet, sen drog jag hem och mockade och fixade klart allt tills dom ska gå in, nu ska jag alldeles snart hämta barnen så ska vi laga oss lite middag och mysa med varandra här hemma!
 
 För dom som inte sett Runaway's lopp i Tisdags så finns det HÄR

Resultat Momarken!

Gårdagen på Momarken vart kanonbra. Runaway höll ett väldigt samlat och fint intryck i värmningen, inte den där hetsiga och lite stela som vi brukar se. Travet flöt väldigt fint för henne och hon höll sig lugn! 
I loppet öppnar hon hyggligt tycker jag, Absolut bäst tog som väntat hand om ledningen. Redan efter 300 meter började Kristine skicka fram Runaway till ledaren för att sedan överta täten. Första 500 gick på 1.17 och varvet gick efter 1.18,6. 
Ut på sista lång så tog fransosen över loppet och drog ifrån nånn längd, men närmare upploppet så kämpade Runa ikapp honom igen men hade sedan ingen chans att utmana om segern utan får nöja sig med en kanonfin 2.a plats värd 8000 kr =)) 
Vad gäller ryttaren så gjorde hon det så jäkla bra med Runa. Hon använde sig utav hästens bästa egenskap ( Styrkan) Klockrent ridet och en sak är säker, hon kommer rida Runaway igen och dom vinner snart lopp tillsammans =)
 
 

Runaway mot Momarken

Idag är det dags för Momarken. 
Vi startar från spår 5 bakom bilen och Kristine Kvasnes rider! Förutsättningarna på förhand ser bra ut, hästen rids av den bästa ryttaren i fältet, hon har bra utgångsläge och distansen är 2140m. 
Vi får hoppas hon gör ett bra lopp nu iaf så känns det väl ändå som hon ska få en premie med sig hem! 
 
Sättrans Stuteri ar fått in en ny hingst. 
 
Så ser annonsen ut. Bara att boka in er på en prisvärd hingst! 
 
 
 

Måndag

Måndag idag och det har varit lite fram och tillbaka. Jenny skulle på möte 08.30 med jobbet så jag körde dit henne, lämnade barn på skola och dagis på vägen hem tillbaka. Körde Gländerville när jag kom hem, fortfarande brist på fina träningsvägar här så vi kör mycket skritt fortfarande. 11.30 slutade Jenny så då fick jag dra mot stan igen och hämta hem henne, sen körde jag även Ruby och Svarten var med som släphäst den turen! 
 
Jenny har skott i ordning Runaway för morgondagens uppgift på Momarken. Skriver mer om det i kommande inlägg! 
 
Sebastian är fortfarande krasslig och jag får nu ta i med hårdhandskarna för att få honom att varva ner och försöka vila istället så han orkar bli frisk, han är lite för aktiv för att orka friskna till ordentligt. 
 
 

Lördag

Härlig dag idag. Fint väder som bara den och alla har bara njutit av dagen. 
Vi släppte ut hästarna i solen och det vart en salig fart på dom ute i hagen, sen fixade vi klart stallet och allt det. Sen har alla gjort precis vad dom känner för under dagen. Bella och Jenny har varit ute på en ridtur, jag och Sebastian drog iväg till Pappa och har varit där så Seb fick hälsa på farfar och leka av sig lite där samtidigt som vi kollade på V75 =) 
 
När jag kom hem åt vi middag och sen gick jag ut och plockade in hästarna, och nu under kvällen har vi alla byggt ett pepparkakshus, och det må jag säga att det var inte bara att lyckas med det, men huset står upp och är brunt så något har vi gjort rätt =)) 
 
Nu har jag gjort klart ute för kvällen och sagt godnatt till hästarna så nu blir det mys resten av kvällen och stötta Jenny i sitt körkortspluggande =))
 
 
 
 
 
 
 
La in lite bilder från tidigare =)) 
 
 

Fredag

Idag snöar det äntligen och jag hoppas nu vi får en del så vi får bra träningsvägar igen! 
 
Idag drog vi till Färjestadtravet med Runaway, Jenny red ett jobb på henne inför Tisdagens start på Momarken. Hästen ser klockren ut och allt kändes kanon tyckte Jenny, pulsen efter jobbet var också bra. Så nu är hon redo för Tisdagens uppgift.. 
 
Runaway :
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem så hade vårat foderlass kommit som jag beställde igår! Skönt med hemkört nu när vintern är här så man slipper köra så ofta och krångla i dåliga väglag i onödan! 
 
 
Nu ska vi ha lite Fredagsmys här med min älskade familj <3 
 

Onsdag Kväll!

Så då var denna dagen nästan över! 
Distrikten var här och kollade Nordstjärna tidigare, inga problem med henne så papprerna vart ifyllda och sen körde vi henne till Åmotfors där vi mötte upp med Truls som hämtade henne=) Vi gav henne lite mys innan vi släppte iväg henne och Jenny hade gjort henne så fin med fläta och allt innan vi drog iväg! Kommer kännas lite tomt första tiden här nu utan lilla mystrollet men så är livet, kommer 3 nya föl till våren och det går inte ha alla kvar tyvärr! 
 
Har varit ute med Runaway idag, väldigt pigg och framåt idag! 
 
Idag var det även anmälan till momarken den 9.e December. Runa är utanmäld till montelopp där. Bra spår och en av Norges bästa ryttare rider henne så hon har alla förutsättningar att göra ett bra lopp. 
 
Nu ska det bli lugn och ro och vänta ett tag innan jag ska ut och kvällsfodra hästarna <3

Onsdag

Sitter med morgonkaffet och väntar på att Distriktsveterinärerna ska ringa, dom skulle ringa tidigt för vi var först på listan idag, 08.06 nu och dom har inte ringt än. När börjar dom jobba egentligen? 
Stönigt och dåligt tycker jag att inte våran vanliga veterinär kan utfärda ett friskintyg på hästarna när dom säljs till Norge. 
 
Igår var 2 hästar ute på en tur. Gländerville och Svarten. Båda 2 fick jobba framför rockarden =)) 
 
Idag är det ett par hästar också som det blir likadant för, när vi inte kan köra några hastigheter så får vi plocka fram rockarden och köra tung träning ett tag =)
 
Funderar på att man skulle haft en plog/harv och hålla efter träningsvägarna själv så inte de vart förstörda när det fryser, borde gå fint och harva på rätt sent på natten när det fryser för att det ska hålla sig mjukt så det är körbart dagen efter. 

Tisdag

Färjestad igår! 
Ruby tog enkelt hand om ledningen och öppnade första 500 på 1.12 och varvade på 1.14. Hon vart lite för ambitiös i ledning och Jenny Mahony kunde inte dämpa tempot som hon ville! Hon ledde loppet ända till en bit in på upploppet när krafterna sinade och slutade oplacerad på nya rekordet 1.16,5. 
Bra kört och hästen var fin i travet! Lite justeringar för att försöka få henne att hushålla med krafterna måste vi göra! Nya tag! 

Idag ska det vinterskos här och ett par hästar ska köras! 

Måndag

Full fart idag ensam hemma. 
Körde Jenny till jobbet imorse för hon börjde 07.00. Sen var det full fart hem och fixa ut hästarna. Har mockat och gjort klart allt i stallet inför kvällen, har bytt däck på hästtransporten så vinterdäcken sitter nu på där med! 
 
Färjestad med Ruby Frontline. Hon startar i lopp 3 och idag är det Jenny Mahony som kör. Dom har spår 3 bakom bilen över kort distans. Tanken är att hon ska laddas från start och det finns ingen i fältet som snuvar henne på ledning om hon öppnar som hon ska, kommer hon till ledning så ska hon köras där. Har lite svårt att sätta in henne i loppet då jag tycker formen är osäker, när luckan kom på upploppet senast i Örebro tyckte jag inte att hon avslutade som hon borde ha gjort, pulsen var inte så märkvärdig efter loppet så hon borde kunnat bjuda till lite, men detta är en känslig häst på alla sätt och passar det inte henne just där och då så struntar hon helt i det. Gör hon det hon kan idag nu så tjänar hon iaf lite pengar i loppet... 
 
Startlistan:
 
 

RSS 2.0