Annandag Jul!

Då var julhelgens sista dag här. 
Sammanfattningsvis så har julen varit absolut helt underbar, mycket god mat, mycket trevliga och glada människor har man fått umgåtts med, mycket fina julklappar har det blivit både för oss, andra och barnen! 
Båda barnen verkar nöjda med julen och då är det bra så långt iaf! 
Jag vill tacka alla som varit med och gjort julen till en bra, mysig och trevlig helg!
 
Idag har jag kört Runaway, är så nöjd med henne i träningen och har så varit en längre period. Hon startar på Bjerke den 30.e i monte med Kvasnes på ryggen igen. Kan redan nu säga att är hon på humör så kommer motståndarna få springa så mjölksyran sprutar ur öronen på dom, det finns 1 häst i det fältet som kanske har möjlighet att slå Runaway. Mer om detta närmare loppet. 
 
Imorgon är det Färjestad med Gländerville och Svarten i monteloppet. 
Jenny rider Svarten och Jenny Mahony rider Gländerville. Svarten står med 40 tillägg så det är inget att skriva om, han har inte startat på 3 månader och kommer behöva loppet. Matlapp där så får man va överlycklig. 
Gländerville har också haft paus från tävlingen, tränat bra under perioden, bytt foder på henne för att se om man kan få henne att prestera bättre på banan, kört en del tung träning nu så hoppas det faller väl ut, men samma där, en matlapp så får man vara överlycklig.
 
Startlistan:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0