Runaway mot Örebro!

Imorgon ( Torsdag ) är det dags för Örebro med Runaway. Hon tränar fortfarande på bra efter Momarken loppet och verkar pigg och glad. 
Denna gången är det sulky som gäller och nu är det Petter Karlsson som kör henne denna gången. Vi kommer köra med jänkarvagn denna starten, det har hon gått med tidigare och hon fungerar bra i dom. Hon har fått ett tråkigt utgångsläge tyvärr, hon klarar inte försvara sitt innerspår tyvärr, OM är stort i frågan men OM hon på något som helst vis skulle få för sig att chockera och lyckas med det så ska hon köras i ledning. Nu får vi hoppas att Petter hittar ut med henne så hon slipper sura till sig i ryggar och sluta springa! Finns inget tecken på att hon skulle göra ett dåligt lopp imorgon, finns bra hästar emot men Runaway själv är en bra och en ytterst kapabel häst när hon är på det humöret! Men med läget får vi ligga lite lågt och hoppas hon gör ett bra lopp och tjänar en slant. Hon kommer med all säkerhet att gå med skor runt om imorgon, skulle banan vara i bra skick så att möjligheterna finns så ryker framskorna. 
 
Idag har vi haft distriktsveterinären här och kollat igenom Saint Ann så inte det är något konstigt med henne efter att hon kastade sitt föl, allt verkar vara helt okey och hon har fått lite medicin osv för att hindra eventuella infektioner. Nu har vi flyttat in henne så att hon ska få vara i lugn och ro och ta igen sig lite. Hon får heller inte komma tillbaka till fölstonas hage pga smittorisk om det skulle vara att hon bär något som skulle äventyra deras föl!
 
Startlistan till Örebro :
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0