Tisdag

Tisdag idag och det fortsätter att snöa. 
Har inte skrivit på några dagar här nu så får få lite ordning här =)
Igår var vi iaf iväg till Färjestadtravet med 2 hästar. 
Ruby startade i lopp 1 och fick ett lopp i rygg ledaren. Skötte sig bra och fick en 4.e plats med sig hem. Lucka tidigare så hade hon tagit finare placering! 
 
Runaway startade inom V64 och skulle denna gången få ett snällare lopp i ryggar, resultatet av det blev som det blivit dom tidigare gångerna det testats, hästen springer inte, hon kämpar inte. Niclas tyckte inte heller att han fick något svar av henne hur han än gjorde. Trots detta fick hon också med sig en 4.e plats hem! 
Den hästen måste göra jobbet själv annars struntar hon tyvärr i det. Men hon var långt ifrån slutkörd iaf och det har hon igen i nästa lopp istället så det gör inte så mycket =)
 
Idag broddade vi om hästarna för att åka in till Arvikatravet och köra med Carmen och Call Me! Vart ganska förvånad när jag kommer dit och fick se vilken bra ordning dom hade där. En jätteliten krokig gång hade plogats upp över stallbacken som man fick ta sig fram i med bilen och kärran, banan låg under 30cm snö, boxarna var inplogade av snö så där låg stora vallar framför boxarna.  Var bara att vända och åka hem igen. 
Istället kommer vi åka till Årjäng på Lördag och köra före eller efter istravet där! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0