Onsdag

Fint väder med strålande solsken. Ganska lugnt här just nu och inte så många hästar att köra per dag. 
Idag har jag varit ute med Sättrans Maja som sköter sin träning kanonbra, jättesnäll i vagn och hantering.. På Tisdag nu så är hon färdig här och ska åka hem till Sättrans Stuteri igen, med på transporten hem är även Call Me Rick som inte vi får att fungera här. 
Vi ska även ta med oss 2 av fölmärrarna hem från Sättrans för dom är färdigbetäckta. 
Runaway lever livet ute i hagen och njuter av att bara gå och äta och vila upp sig.. Nordstjärna är ju på bete hon och mår gott i gräset där bland andra vänner =)
Soraya jobbar på och gick ett jobb på banan igår tillsammans med svarten. Hon gick då runt 1.28 full väg och hon närmar sig sitt kval! 
Carmen tar det lugnt också efter sitt premielopp, körd 1 gång efter det och verkade fin då tyckte Jenny. Hon kommer framöver nu att få åka på bete ca 3 veckor och ladda för att komma hem och träna på mot kval! 
 
Svarten är anmäld till premiären i Arvika den 22.a Juni. Ser ut att vara ett bra lopp åt han på förhand och vi får hoppas han springer på bra, mer om det närmare starten. 
 
Ruby verkar inte ha fått några problem efter senaste starten på Åmål där hon vart överkörd, får se i nästa lopp hur hon tycker att det är att vara bland hästarna i lopp igen! Ska nog inte vara några bekymmer! 
 
Nu ska jag köra Jenny på jobb sen ska jag nog försöka måla insidan på verandan här =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0