Tisdag

Ny vecka rullar på för fullt. Jag är igång och jobbar på Volvo igen och det känns härligt. 
Har även varit härligt att vara hemma 4v och haft tid att träna hästarna! Tänkte dra lite allmänt om hästarna här under! 
 
Runaway har tränat på bra länge, känns starkare och smidigare än någonsin tycker jag, hon håller formen men har inte riktigt fått någon utdelning i loppen, Paw körde nytt rekord på henne näst senast hon gick sulkylopp och då gick hon 1.13,5 fastlåst med krafter kvar, starten efter var hon 3.a med Sofia Adolfsson i sadeln i monte och även det nytt rekord. Senaste starten körde jag och då kan man knappt begära att hästen kommer till mål, trots detta gick hon 1.16,7 och fick sista matlappen. Nästa start blir i Åmål den 16.e och då tror jag hon bara vinner om allt går som det ska! 
 
Ruby tränar på bra också och känns fräsch och fin och det är väl det vi haft strul med mestadels med henne. Loppena kämpar vi fortfarande med att hon ska få så fina lopp som möjligt för att bygga lite självförtroende på henne så hon ska börja avsluta loppen på ett bättre sätt! Men hon börjar ta sig något sådär så vi hoppas såklart att det snart är dags för ett kanonlopp! 
 
Tronidor kämpar på för fullt mot Premieloppet. Han tränar på starkt och bra och har nu tränat lite snabbjobb ett tag. Han går enkelt 1.31 i långvagn inne på Arvikatravet och är premieklar, ligger lite andra omständigheter bakom att vi tyvärr inte kan köra premieloppet ännu, men det ska snart vara löst om allt går väl och då anmäler vi ut honom direkt! 
 
Fölstona är hemma och dräktiga och går i sina hagar och äter som vanligt =)
 
One Wild Night och "Gråstenen" växer så det knakar, vi har verkat dom och grimmtränar dom för fullt, One Wild Night sköter sig kanon när vi är ute och går i grimma så hon verkar väldigt snäll redan, den andra är liiiite mer virrig!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0