Onsdag!

Så då var vi på Onsdag och halva veckan är snart gjord! 
3 hästar kördes här igår! Jenny körde Tronidor som hon tyckte var aningens seg igår, hon körde även Ruby som jag inte hörde något om ! 
När jag kom hem ftån jobbet körde jag Runaway som kändes pigg och fin inför Fredagens start i Åmål! 

Efter det så åkte vi på föräldrakväll på skolan och kollade på en uppvisning barnen hade om sitt rymdarbete. 


Barnen !

Lördag

Så då var det helg igen doch vädret är strålande för tillfället! 

3 hästar körda under dagen igår! Runaway och Tronidor var i backen och Notation gick sin runda! Alla gör det dom ska! 

Saint Ann lämnar gården idag, hon flyttar till en tjej i Örebro nu! Hoppas ni får det bra tillsammans! 

Gländerville ska köras ner till Valneviken för betäckning, mycket fram och tillbaka i beskeden där men nu är det spikat! Åker snarast! 

Ruby lite halt ett par dar, på bättringsvägen nu! 

Svarten lämnar gården om ett par dagar också! 


Så fin mat och dryck hade Jenny ordnat när jag kom från jobbet igår 👍

Tisdag

Idag efter jobbet så var det att äta och byta om så drog jag ut på en kvällsrunda med Tronidor. Han tränar på i backen nu för fullt och han sköter det med bravur! Han kommer få träna på där lite nu innan vi testar han på banan för första gången! Ska bli mycket intressant att testa han på banan! 
 
 

Söndag

Så då närmar sig helgen sitt slut och imorgon är det dags för ny arbetsvecka igen! 
Idag har Jenny kört sin första runda med Tronidor, han skötte sig bra med henne också ! 
Jag har fixat stallet och eldat upp brasan som jag hade liggande här, skönt att den är borta nu! 
Skit väder hela dagen idag, regnat till och från hela tiden! 
 
Nu har hästarna gått in från regnet och vi ska börja varva ner och ta kvällen! 
 
Ha en bra kväll allesammans 
 
 

Lördag

Idag när jag slog upp ögonen så sken solen så härligt, varmt och skönt ute! 
 
I Torsdags kördes Caspadia med föl upp till Sättrans Stuteri för betäckning, hon går till Banker Hall i år! Nu är båda fölstona på plats där så får vi hoppas dom tar sig snabbt! 
Med hem från den resan var Tronidor, en 2 årig valack e: Andover Andover ue: Juliano Star. Fin exteriör på honom och väldigt snäll och välhanterad häst som sköter sig kanonbra. Han kom i träning här fram tills han gått sitt premielopp! Nu hoppas vi allt fungerar som det ska så vi kan göra ägaren nöjd med honom ! 
 
Igår var vi till Färjestadtravet med Runaway som skulle kvala, jag själv körde henne där! Vi startade från spår 4 och fick väl kanske ingen höjdarstart, trodde från början att jag  skulle få 2.a ytter men den hästen gick ner invändigt så vi hamnade i dödens istället, ( borde kanske gått ner jag också ) Runaway jobbade ändå på bra och kändes fin tycker jag, hon kom in som 3.a på tiden 1.18,5 så hon vart godkänd! Nu får vi se framöver om det finns något lopp hon kan vara med i så får vi se hur det blir! 
 
Notation tränar på bra och gör det han ska! 
 
Bilder:
 
 
Tronidor! 
 
 
Tronidor efter en runda! Står lika snällt som alla andra hästar här!
 
 
Runaway fastnade direkt för Tronidor! Där har han sitt livs bästa kompis, finns ingen annan häst som tar hand om sina vänner på ett bättre sätt än Runaway, hästar som människor så är hon otroligt snäll och omtänksam och gör aldrig något för att ställa till det! 
 
 
Jag och Runaway i kvalet igår! 
 
 

Långhelg

Då var långhelgen påbörjad! Jobbade sista dagen på Onsdag för denna vecka. Känns skönt att få vara hemma och vila upp sig lite! 
Imorgon ska vi till Färjestad med Runaway som ska ut i ett kvallopp där. Jag kör själv där och vi fick spår 4! Måndag efter kör jag även Ruby Frontline på Färjestad, där fick vi spår 2 bakom bilen i ett P21 lopp! Mer om detta närmare. 
 
 

Måndag

Igår (Söndag) körde vi upp Frilla och hennes föl till Sättrans Stuteri! Hon ska betäckas om igen! Denna gång med Sleipner Tor! 
Hälsade även på Caballion och Banker Hall! 
Idag ska Notation och Runaway ut och träna! 
Runaway är anmäld till kval på Färjestad på Fredag. Där kör jag själv så får vi se hur det går! Ska bli kul att provköra henne! Vi får se hur det går i kvalet och hur hon verkar så får vi kolla framåt efter det! Väldigt ovisst runt henne nu om hon ska tävla mer eller inte! 

Sebastian var lite seg imorse så jag är hemma med honom idag! Imorgon är det full fart på jobbet igen!
Ha en bra dag alla! 




Tisdag

Tisdag idag och det ser ut att kunna bli fint väder! 
I Söndags åkte vi in till travet och körde ännu ett jobb med Ruby! Denna gången körde jag 1.23 första 1000 och sista 1000 körde jag efter 1.19 på ett bra sätt! 

Nu testar vi en start med henne! Hon kommer ut som första defilerande häst på Åmålstravets årspremiär! Jenny själv rider henne i monteloppet där! 


Runaway på Momarken

RSS 2.0