Måndag

Dålig uppdatering här! Mesta uppdateringen blir på vår facebooksida, så för alla intresserade är det bättre att kolla där för löpande uppdatering! 
Under kvällen har vi kört intervallpass med Runaway och Ruby. Jag körde Runaway och Jenny körde Ruby! Båda tränar på bra och känns som dom ska, funkar inte riktigt i loppena men jag hoppas det vänder och ger lite framgång snart igen! 

Lördag

Idag har vi snickrat för fullt! Inredningen i stallet förnyas och det ser riktigt bra ut! Skönt med förnyelse! 
Imorgon ska Ruby tävla i Åmål! Jag har inte läst på motståndet alls och till att börja med så hoppas vi att hon springer till mål! 


Bild: Sebastian på Volvos familjedag! 

Resultat Åmål

Runaway var i Åmål igår! Startade från spår 4 bakom bilen! Hon öppnade bra och fick 2.a ytter, Lindberg bytte bort den positionen mot 3.e inner och där var loppet slut för hennes del! Ingen lucka kom tyvärr och hon gick imål som 5.a på tiden 1.16,3 med norsken orykt och alla krafter kvar! Bra inför nästa start om jag hittar något lopp! 


Runaway älskar att mysa! Hon är så genomsnäll den hästen ❤️❤️

Tisdag

Då var det Tisdag. Spöregn hela eftermiddagen. Lugnt på träningsfronten här hemma! 
Vad som är nytt här är att Tronidor kommer att lämna stallet under veckan, hans period här är nu färdig då vi enbart skulle träna upp honom för premie och få det kört och det är nu gjort! 
 
Runaway startar i Åmål på Torsdag ( Mer om det närmare ) 
 
Har haft kontroll på stallet idag och det var inga problem! 

RSS 2.0