Rullar

Livet rullar på =) Jag och Jenny börjar få fint i lägenheten nu =) Minb kära häst ( Ritz) Har jag flyttat så hon står i ett annat stall nu =) Formen på henne känns kanon för tillfället =) Hoppas det håller sig så är vi snart ute på tävling :D

RÖSTA!!!!

Jag och min häst Ritz Afrodite är med i tävlingen på libresse.se. ( Sveriges finaste häst) Alla som läser detta tycker jag ska gå in på hemsidan o kolla tävlingen och såklart lägga sin röst på Ritz Afrodite.. Tack på förhand :)

Härlig dag <3

Här är jag på Arvika banan med Jennys häst.. ( Kinesen ) Hon gjorde ett bra lopp tycker jag, och bättre blir hon :) JAg och älskling hade en topp dag på banan med kaffe o smörgås med hemifrån då det vart en lång dag för oss :)

Har ja nu tur

Det har ju blivit så här att jag inte hade nånn plats till min lille travare så jag var nära på att göra mig av med henne,, Men nu har det dykit upp en plats eventuelltdå. Så nu har jag pratat med ägaren av hästen att jag vill behålla henne så jag hoppas nu att hästen får stanna kvar hos mig iaf =)

Arbetsförmedlingen??

Sitter och funderar på detta med Arbetsförmedlingen?

Vi arbetslösa ska ju så fort som möjligt skriva in sig på AF för att få hjälp med att få jobb och olika grejjer tex CV skrivning och jobb coach och allt vad det är.  Men om man kollar då vad man egentligen får ut av att va med på AF så märker man ju snart att det inte är nått.. Jag har varit inskriven på AF i evigheter nu, allt jag fått därifrån är massa krångel med papper, onödiga möten och en hel hög med tjat och skit prat från någon som sitter vid ett skrivbord och redan har ett jobb, och som inte fattar hur svårt det är att få jobb idag. 
Arbetsförmedlingen för mig har inte varit ett dugg hjälp att få, en stor bluff är vad det är bara för att dom vill sitta och moral predika inför ungdomar som inte fått jobb, allt dom erbjuder är en sketen praktik plats som dom inte ens betalar personen för så han tar sig dit..

Mulet

Ja idag var det mulet, grått och tråkigt. Min tjej är på sitt jobb så hon lämnade sängen vid 6 eller nått imorse :P Segt att sitta här ensam hela dagarna. Har egentligen massor att göra innan lördagens inflyttningsfest här i lägenheten, men har inga grejjor te nått så går tyvärr inte.. Å ingen bil heller så kan inte åka iväg o fixa grejjer.. Men men man tager vad man haver :) Ha en bra dag

Fränt

Ja här har vi iaf en häst att prata på :) Folk springer runt o säger att dom har en stor häst som kanske bara 160 cm :) Denna då som är 200 cm vad kallar man den om det kallas stort redan vid 160 :) Då är denna enorm, visserligen är den ju enorm :) Hmmm sulky bakom denna och ut på travbanan ;) DÅ skulle iaf inte jag sitta bakom :)

Efterlyser!!!

Efeterlyser denna bilen.. Det är min mammas bil. Den vart stulen hemma på henne tomt inatt i Arvika.. Den som vet nått om bilen får gärna höra av sig till polisen eller skriva te mig antingen här eller på facebook.se. Johan Jonsson heter jag

Full farrt

Hej på er alla =) Har masssor att göra under veckan.. Denna dagen har börjat segt, ha gått igenom duschen en sväng på morgon iaf så man känner sig fräsch :P Snart ska jag gå upp till Årjängs travet o se på trav :) Jag måste få tag i gardin stänger så jag får upp gardiner, alla kartonger efter flytten måste bort frå golvet, det ska skuras, dammsugas, putsas fönster o pyntas :) Nämligen inflyttningsfest på lördag :) Kul om det ser bra ut när kompisarna kommer :)

Sambos?

Hmm funderar lite ?? Om man tex blir ihop med någon och tiden rullar på och man älskar varandra och bor ihop i varandras grejjer och väntar barn ihop.. Ska det då inte heta att man delar liv med varandra? Det trodde jag iaf.. Men så är tydligen inte fallet för en del, utan man ska hållasten koll på vilka grejjer man använder i lägenheten man bor i så inte man tex använder sin sambos bärbara dator nere för att man ska kunna fixa i lägenheten under tiden man pysslar med datorn, när man själv har en dator uppe.. Nej helt sjukt sånnt där tycker jag. Bor man ihop och är ihop och älskar varann så bör det inte spela någon roll vems saker man råkar använda.. Rätt krångligt om man tex ska måla upp på toa rullen i färger vilken del av pappret man får använda :)

RSS 2.0