Lite uppdatering

Häromdagen var vi i karlstad och handlade lite :) Detta kom med hem.



Nytt avgasrör till V70 Jennys :)



Och JAG köpte nya kläder åt Baus :) Strumporna han fick är här över :) Han fick något extra snyggt också som han ska ta på sig och springa och visa sin morfar någon dag :)) Vet nog att Freddy kommer älska denna :) Här under kommer bild på den :=))





FBK kläder måste man ha annars överlever man inte :) INGA hammarby grejjer här hahaha :)



Och ny pyjamas köpte jag också åt han :))



Sen köpte jag ny styrled till bilen som jag åkte hem och bytte :))

Köpte även ett jätte snyggt öl glas, men haar ingen bild på det just nu så det kommer i nästa inlägg. Måste ta med det till Svärfar och bjuda han på en öl i det :) Undrar om han dricker ur det ens :)

....

Idag är det en regnig och tråkig söndag :) Sebastian har varit hos sin faster från Lördag eftermiddag tills idag :) Han var med mig och Jenny till karlstad i Fredags och handlade lite saker :) Kommer lägga upp bilder på detta antingen under kvällen eller imorgon :) vart mycket fina saker :P

Ikväll gjorde vi pannbiffar och Potatis och åt till Bingolotto. Riktigt gott var det iaf. Också fick jag även bingo idag det var kul :) Vann 2 sverige lotter :)

Sen är jag i planeringen för att dra igång på nytt igen :) Mer än så skriver jag inte just nu förän jag vet hur det blir :P Mkt förändringar ska det iaf bli om det är så att det blir något av :))

Ha en regning natt :D

Bilder från Baus middag

Såhär såg det ut när Sebastian första gången skulle testa att äta gröt :)






Sen var det inte lika roligt längre för då vart han nog trött. Såhär såg han iaf ut då!





Men men han åt faktiskt en hel del gröt :) Se om han ska äta lite imorgon med :)) Min lilla älskling det där <3

Lätt fixat.

Här har jag suttit i flera veckor nu med en blogg som varit så stor så att den har försvunnit ut i skärmen och inte visst vad felet är :) Skickade till supporten om detta och dom visste inte utan sa att det såg normalt ut från dom :) Nu bad jag Jenny kolla och då fick hon se direkt att jag har lyckats zooma in sidan utan att veta det och jag visste inte hur jag ändrade tillbaka detta :) Så nu ser jag bloggen riktigt igen hahaha.

Ikväll åt min käre Son gröt för förste gången i sitt liv :)) Uppdaterar om detta senare eller till morgonen := ) Har lite att göra nu när jag precis kommit hem och har ätit :)

Have a nice evening :)

Tisdag!

Idag har jag jobbat extra. Skulle egentligen varit ledig idag och Torsdag denna veckan men det vart extra jobba båda dagarna :P Jenny tog som vanligt med sig ungarna och åkte till L-Fors igår morse. Tänkte jag skulle visa på ett ungefär vad dom få gjort där ute undet två dagar :) Så mkt "Nyttigt"



En kaka har det blivit bakat då iaf :) Nu har jag inte sett den på riktigt men gissar på att det är lingon elle hallon i den :)



Sen vet jag inte vad det var för fel på våran son eftersom man måste roa sig med att klä ut han till kärring, klädde någon ut mig till kärring skulle jag riva sönder både klänning och hatt :P Han ser inte speciellt road ut heller så :) Stackars min lille Baus :) Tur du är hemma hos Pappa nu så inget sånnt här försiggår :=)





Så var det med det..

Nu ligger iaf Sebastian i sin säng i Sina kläder och sover skönt :))

Handledarkurs!

När vi var på Öb häromdagen så läste vi en lapp om att dom hade handledarkurser här i Årjäng på Torsdag. Med handledarkurs menar jag att vi ska gå en sådan för att Jenny ska få böja övningsköra med mig så hon lär sig av den bästa att köra bil ;)

Hur som helst så har Jenny bokat in oss där så vi ska dit då och vara med på denne, Håller på ca 3-4 timmar stod det på lappen så det ä lagom tid :) Sen bär det av mot nya äventyr i bilen :D


Måndag

Ja då var det ny vecka och Måndag igen :) Jobbat 10.5 timmar idag så är ganska sliten just nu, imorgon ska jag upp kl 06.00 och bege mig mot jobbet igen :S Pusstt När jag kom hem så var jag som vanligt ensam hemma, det är jag för att tillägga varenda vecka, någon ny trend verkar det som..

Men men nu ska jag äta lite mat och se på Snuten i Hollywood 3 :)

Bingolotto

Har gått med i någon prenumeration på bingolotto så jag får hemskickat bingolotter för varje helg hem :) Så jag har börjat spela lite här i hopp om att kunna vinna något :) Men det verkar väldigt dystert får jag nog lov att säga.

Vad jag däremot undrar är hur dom kan vara säkra på att de som sitter runt bordet inne i studion som spelar för att gå vidare till finalspelet att dom kommer vinna? Ger dom ut lotter dit med vinst på? Hur vet dom att det är vinst på lotterna dom har? För lotterna jag få verkar det då aldrig vara vinst på. Fusk isf om dom ger ut vinstlotter till personer och alla andra inte har lika stor chans att vinna :S


Bartendern!

Jenny var på ÖB igår och köpte sig något jättegott :)



Såhär såg den flaskan ut :) Den va halvfylld från början ungefär sen skulle man fylla upp den med sprit stod det. Så Jenny fyllde nästan fullt då just för att inte den skulle bli så stark :) hahaha sanna mina ord när ja kom hem och smakade på blandningen , det höll på att rycka huvudet av mig så stark va den :D

Får köpa en till o testa med fast gärna sorten av turkisk peber :P

Bartendern!

Jenny car på ÖB igår och köpte sig något jättegott :)



Såhär såg den flaskan ut :) Den va halvfylld från början ungefär sen skulle man fylla upp den med sprit stod det. Så Jenny fyllde nästan fullt då just för att inte den skulle bli så stark :) hahaha sanna mina ord när ja kom hem och smakade på blandningen , det höll på att rycka huvudet av mig så stark va den :D

Får köpa en till o testa med fast gärna sorten av turkisk peber :P

Bella

Bella var med sin morfar på Cirkus under veckan som var. Hon fick en leksak där som jag ska visa bild på nedanför här sen :) Men först vill ja berätta va rädd hon var om den :) Jag lånade den och skulle fläkta på henne i ansiktet för den var som en propeller så den fläktade när man körde med den :) Men då skrek hon att den går sönder och så började hon grina hahaha :) Prata om att va egoistisk om sina saker :P Ska bli kul att se hur detta blir när Sebastian blir äldre och börjar dra i hennes saker :))




Min Baus :)

Min lille Sebastian växer så det knakar runt honom känns det som :) Alla kläder går mot sitt slut här pga att han blir så stor :) Får börja köpa in nytt nu när lönen kommer :P Idag har han varit ganska lugn och snäll mot mig här hemma till skillnad från igår :P

Lägger upp några bilder som följer för tidigare dagar då jag inte uppdaterat så mkt :) Som vanligt kommer bildtext under respektive bild då :))



Ligger på morgonkvisten och matar min käre son :)) Och för er som undrar vrf han för det mesta har en snutte trasa i facet när han sover så är det för att han älskar det :) Han istort sett ber om den om inte vi lägger dit den själva :))



Här är mina 2 absoluta hjärtan :) Min älskade son och min älskade flickvän :)) Det är er jag håller av mest <3



Tillbaka vid stallet efter träningen med G.GFrilla. Vi tog oss en tur ute på åkern med henne och det verkade som att allt var bra den dagen iaf :)



Ricka fick gå lite snabbare så henne tog vi lite intervaller med.. Kändes väl sådär med henne, hon kämpar på och vill allt men hon får det inte riktigt att stämma märker jag.. Tror jag ska bjussa Jenny på en tur till Broman med denna hästen och se om det ger något :))



Dessvärre så ser hagarna ut på detta viset :S Här ska det inte mycket till för att skorna ska sitta kvar i marken när benen lyfts :) Men det är ju såklart värst just på bilden för det är där dom går mest hela dagarna och kikar på allt som låter :) Finns mycket hage till häger utanför bilden där det är gräs :))




Lilleman var såklart med och ville kolla till hästarna :) Och test sitta såklart :))

Söndag!

Idag är det söndag och fint väder. Jenny jobbar och jag och Baus är ensamma hemma. Just nu sover han i våran säng så sött :)

Igår jobbade jenny också, då tog jag bilen och Sebastian och åkte iväg och bytte bromsar på Jennys bil samt tränade Linde Ricka åt henne :) Dom gamla beläggen var inte så värst fina när jag tog ur dom :) På tiden med nya :)
Så nu när lönen kommer är det mycket utgifter tyvärr. Måste köpa massa delar till min bil som jag fick anmärkning på vid besiktningen :)) Men det är lätt fixade saker iaf så det går nog bra :)

När Sebastian vaknar nu så hoppas jag han är på bättre humör än vad han var i går när vi var hemma för då var han totalt hopplös mot mig. Allt jag gjorde var fel tyckte han :(

Over and out för ny vaknar han :) Lägger upp lite bilder under kvällen :)

Bilder

Har väldigt dåligt att blogga om för tillfället när all tid går åt jobbet. Jobbar varenda dag och när ja kommer hem så orkar jag inte göra nått för då är jag så trött så ja håller på att somna stående. Men jag tänkte iaf lägga upp lite bilder här på lite olika saker så skriver jag vad det innebär under bilderna :D



Första bilden är min underbara son som ligger i insatsen med sin fina grod mössa och sin nuttis :)) Skön kille :)



Såhär glad är man när man får vara i mammas och pappas säng och leka :)) Tydligen roligaste platsen det både för stora och små ;)



:)



Övandet på att ta sig runt från mage till rygg fortsätter för fullt. Han har klarat det någon gång i våran säng, vet ej om det lutade lite så det var lättare åt han för på golvet går det då inte full väg runt ännu :D


Oväntat

Har tänkt mig att plocka isär min bil och skicka fronten på lack. Har haft lite småskavanker på den som jag tycker är så stygga :P Så hade jag den utlånad nu några dagar och då råkade det hända en olycka av storlek mindre, att bilen kom lös då den var parkerad och rullade rakt in i en stenmur så det skrapade upp under delen av kofångaren och smulade min registreringsskylt, så nu är det bara att förbereda för nedställning inför vinter och ta av sakerna och skicka dom på lackering. Har funderat på att jag inte kommer använda bilen under vintern, kommer nog istället att uppdagradera den lite så den är snyggare till våren när den kommer ut igen :)


Ännu ett steg!

Idag på morgonen när vi låg och mös så började Sebastian kämpa och slita med att försöka vända sig runt från ryggläge till magläge :) Efter ett litet tag så gjorde han det faktiskt :) Väldigt roligt att se när han klarar saker :P

Jag kommer lägga upp bilder och så när han tränar senare, men nu måste jag göra frukost så jag inte svälter ihjäl :)

Nattie Nattie



Neej nu får det nog bli natten för min del. Sitter ensam hemma nu igen.. Börjar kännas som man bor här själv, lika mycket sällskap har man iaf.
Imorgon är det dags för jobb igen kl 07.00 till morgon.

Skulle vilja hitta på något riktigt roligt någon helg när jag är ledig men jag kommer inte på något men nu känns det som inte jag hinner det och att sommaren snart är slut :( Och då får man väl vänta tills nästa sommar igen och hoppas att man fortfarande har ett jobb :)

Sliten

Idag började jag jobba kl 08.00. Var lite extra timmar jag tog. Så det har gått i full rulle idag. Jobbade över lunchen idag för att sluta tidigare, men tiden rann iväg så otroligt fort så märks knappt att man var på jobbet :) Jobbar imorgon samt lördag med. Lördag är också en extra dag då en annan ville vara ledig :)

Funderar på att ta en till lördag som finns tillgänglig om jag vill men måste planera det ihop med Jenny så det finns barnvakt och grejjer :))

Kontot

Idag drog Jag, Jenny och lille Sebastian upp till banken för att öppna ett nytt konto åt honom :) Passade samtidigt på att få en kopp varm choklad där :) Iaf så fick vi igång ett konto nu då så han har att spara på tills han blir 18. Många utgifter efter vägen. Mopeder och sängar och Cyklar och Crossar och allt vad det nu innebär, så en liten budget när han kommer dit kan nog vara lämpligt :) Ska försöka sätta in lite pengar åt honom varje lön jag får nu så det blir en del där :))


.....

Så då har man jobbat klart för idag. Det jag skulle göra i spelet idag på jobbet var lättare än jag från början trodde.. Gick till Vidar och Jessica och hämtade ungarna direkt efter jobbet iaf.. Sebastian hade varit väldigt bråkig och grinat en del. Bella var väl som vanligt antar jag :P

Gick iaf tillsammans med Jessica hem, vi skjöv varsin bebis upp iaf. Jag hade sebastian i vagnen och Jessica hade Bella i en. Väl hemma så vart det ett saligt väsen. Bella börja bråka och grina för att inte hon hittade sin nuttis, samtidigt som Sebastian gtrinade och skrek för att han var hungrig.. Mem men redig karl reder sig, så jag fixade detta utan större problem :)

Nu väntar jag på älskling som slutar jobba kl 21. Då blir det movie :)

Uppdaterar med bilder bara ja matat Sebbe o lagt han :)

Cheva Van

Har suttit och kikat lite på nätet. Är väldigt sugen på att ha en Cheva van faktiskt. Väldigt häftiga bilar och stora :) Sen får man plats med det ena och det andra i dom :) Rätt fina festar bilar med :P Fina bord inne i där och soffor och kaptenstolar :)) Får se framöver hur det blir tror jag :D

Men nu ska jag snart dra ner till jobbet en snabb sväng :P Lite extra arbete mellan 17-19 :)

<3

Måste lägga upp lite bilder på min lilla prins med :) Han har blivit så stor tycker jag när jag sitter och kollar på bilder från månaderna han varit med oss nu :D  Lägger sig och sover så snällt på kvällarna och allt vad det nu innebär under vardagen så är han för det mesta väldigt lugn och snäll :)

Lite tråkigt är det att man aldrig tar sig tid eller råd att hälsa på hans andra del av släkten. Alltså mina släktingar. Men det ska bli oftare nu som jag tar med han och åker ner och hälsar på dom. Klart han ska få träffa dom lika mycket som någon annan :)





Här kollar han in sin nya babysitter han köpte sig :) Den är rolig tycker han :P



Myspys vid dörren innan vi går in :)



Sen var det roligt att stå med mamma ute på åkerskanten och kolla när pappa körde häst där :) Mkt Intressant






Melonfika med familjen :))

Ny tränings slinga

Idag när vi åkte ut till L-Fors så stannade vi till hos en gubbe efter grusvägen för att fråga honom om vi kunde få använda hans åker för att träna hästarna på. I utkanterna av åkern då. Det var inga problem fick vi till svar så jag drog iväg och selade på Linde Ricka och tog en tur dit och körde runt 5 gånger så det vart ett litet spår.
Är ju väldigt skonsamt att träna på så mjukt och fint underlag, det spar både hästarna och skorna istället för att köra på en grusväg som är som en betongplatta jämt och ständigt.
Hur som helst så Ricka tränade på väldigt fint idag tycker jag, ny kombination av skor på henne är det också nu för tiden, halvrunda skor fram och vanliga bak :) Verkar fungera just nu. Framöver ska jag försöka få till lite rakbane jobb med henne inne vid travbanan i Årjäng och se hur hon beteer sig där :)

Efter träningsturen när jag tog henne i grimskaftet och skulle gå en tur så tyckte hon nog att jag gick för sakta för då slet hon sig och sprang hem igen haha :)
Här kommer lite bilder från turen :)













Också vill jag passa på att Tacka ägaren av åkern för att vi får utnyttja den :))

Tisdag

Idag är det visst en tur till L-Fors som gäller då verkar det som. Jag ska ta fram min travhjälm igen och träna en häst åt Jenny. var ett litet tag sen jag körde nu faktiskt :) Ska bli rätt kul :)

Måste ta och komma igång med hästlivet nu igen snart känner jag :))

Uppdateringar om detta kommer senare ikväll när jag kommer hem igen ..

Monster race i Ed



Har funderat lite på att jag ska försöka samla ihop ett roligt gäng och sticka iväg och kolla på detta den 27.de Augusti :) Har aldrig varit på en sånn här show förut så vore nog riktigt fräsigt att få komma iväg och kolla :) Var inte speciellt dyrt inträde heller så det verkar lagomt :)) Ska höra med några killar om dom har lust att haka på så man slipper åka själv :)

God mat

Idag vaknade jag och Jenny vid 11 ca tror jag :) Vi var ute och festade igår och Sebastian sov hos Carro :) Så ingen som väckte oss imorse :P Var skönt att sova lite :) Sen kom sebbe hem igen och vi drog iväg till hans morfar som bjutt över oss på middag :) Kanon god mat hade han lagat. Potatis och någon köttgryta med en supergod sås :D

nästa gång ska vi bjuda honom på middag har vi tänkt :)

Sen lånade jag en film med som vi ska sätta oss och kolla på nu,

Hörs imorgon, ha en bra kväll alla :)

Baus

Häromdagen när vi va ute i L-Fors så lekte jag och Sebbe i bilen lite undertiden vi städade den :)
Sebastian kände för att kika ut i naturen via takluckan :D







Hamnfestivalen

Idag var meningen att jag och Jenny skulle dra på hamnfestivalen i Arvika. Men det ser ut som att jag som vanligt får skita i saker som jag sett fram emot. Vrånga människor finns det gott om märker jag. Men jag kommer aldrig mer att ställa upp på någonting mer mot personer aom ALDRIG och då menar jag ALDRIG hjälper till att fixa så det går att göra saker. Tjänar man något på det själv då går det väldigt lätt att hjälpa till men om inte man får ut något av det då är det som att klämma hjälp ur en gråsten.
Sånnt där gör mig så fruktansvärt förbannad så jag får lust att lyfta upp hela Årjäng och slänga det så långt det går så jag blir av med skiten. Aldrig en enda gång att man kan hitta på något med sin flickvän utan att det är massa krångel och alla andra ska vara med o lägga sig i var folk ska vara under veckorna och om dom får jobba eller inte. Helt jävla sjukt beteende är det. "Nu tar du inget jobb denna veckan så du kan va här "
"Nu kan du stanna här tills söndag" Ta hänsyn till att andra kanske har ett liv att sköta då och inte kan sköta alla andras.

Men men sätter man det före sitt eget liv och familj så kanske det är roligare då. Hoppas det blir roligare i längden med när man tillslut sitter ensam kvar.

Jävligt irriterad nu för er som tycker jag gnäller

Torsdag

Hej kära vänner. I tisdags kväll när jag slutade jobbet så packade vi och drog iväg till Lennartsfors. Jag har tvättat bilen in och utvändigt så den vart lite renare och snyggare :) Bytte även nummerplåten bak för den gammla var det 2 rostpunkter på efter skruvarna som håller fast den och det orkar jag inte se på :) Sen slapp jag det fula solblekta skattemärket med :)

          Före



      EFTER



Nästkommande åtgärd blir det stygga utblåset som hänger ner där :) Kommer eventuellt att klämma dit en fet kromad 5" jappsdämpare :) Kommer bli kanon snyggt :)

En dag på stranden

I Lördags när jag mådde som sämst efter Fredagskvällen i Arvika så fick vi får oss att dra iväg till badlandet :) Vi packade ner våra grejjer och tog med båda ungarna och drog iväg :) Var nog kul för dom att bada men jag och Sebastian låg att kvar i skuggan på gräsmatta vi i stället :) var skönt det. Var ner en snabbis och doppade fötterna men där kom jag på att mer blir det fasen inte :)



här ligger 2 utslagna hjältar och vilar tillsammans i skuggan :)) Skönt var det :)



Bella verkade iaf ha roligt som sprang så hon höll på att snubbla på näsan flertalet gånger :)



Sen kom hårdingen him self ner i vattne o vise för pappa hur en skulle göra :D Han var duktigare han :P Han tyckte det var skönt verkade det som :D

Sebastian visar upp sin nya present

Här är Sebastian nybadad och testar sin nya morgonrock som han fick av sin morfar i doppresent :) Rocken kommer från Spanien :)





Min lilla älskling detta <3

Besiktning

Häromdagen var jag ju till Bengtsfors för att besiktiga bilen :) Fick 7 tvåor på den då :P Många enkla som jag egentligen kunde lagat men eftersom jag visste att jag ändå inte skulle få den igenom på första så tänkte jag att då får det vara eftersom jag ändå måste ombesiktiga :)

Felen!

* Anliggning på broms höger bak
* Vindrutespolare ur funktion. ( var bara ingen spolarvätska så den funkar )
* Styrleden på högersida glappar
* Handbromsen var inte tillräcklig
* För svagt rött ljus bakåt. ( Har vita baklampor på den så måste lägga på lite extra färg på lamporna )
* Sen var ddet rost längst bak på avgassystemet så det nästan var av. ( Gick dock av efter att gubben ställt sig på det och skulle demonstrera att han kunde ha sönder det )
* 7.de och sista felet vart ju så självklart CO halten på bilen :)

Men att nu går den lagligt en månad iaf så nu ska jag börja reparera detta så är det blankt nästa gång jag åker in :)

RSS 2.0