Tummen upp

Jag vill passa på att tacka min svärfar Freddy.. Vi håller på att flytta alla våra saker här för vi ha fått ny lägenhet fom 1.a April. Så vi ska bo i Lennartfors 1 månad. Då är han så snäll så han hjälper oss att flytta sakerna när vi har det stressigt och låter oss även ställa våra saker hemma hos honom under den månaden så vi slipper köra ut allt dit och sen köra det tillbaka.. Jätte snällt verkligen.. Tusen tack till dig

Lördag

Då var man vaken då.. Mkt vart nedpackat igår, och idag återstår att köra ut allt ur lägenheten :) Men först ut till L-Fors till hästarna för hovslagaren kommer och ska sko 2 hästar.. Ritz/ Frilla

Hörs ikväll.. Ha en bra dag

Flyttar för fullt

Ja såhär ser det ut mitt i flytten.. Massa saker som ska någonstans som ingen vet vart =) Usch vilket elände detta är.. Ska bli underbart när det är över =)

Var på hästshoppen

Idag var jag på hästshoppen och uppdaterade mig lite för kylan. Köpte mig en "Rånarluva" för att inte behöva frysa ihäl :) Ska bli skönt att ha den i träningen och loppen när jag kör under vintern då det är kyligt och bistert ute =)Finn tack såklart då :)

Sen passade jag på att ta med Finntacks nya katalog som precis kommit dit.. Gick igenom den lite hastigt och fick se att deras nya tema verkar vara Stall Goop =) Alla test personer ser ut att vara Goop folk :)) Trevligt att ha dom i katalogen där :)Efterlängtad vante

Jenny har en längre stund tjatat om sina ridvantar som hon tappat bort.. Idag hittade hon den på ett ställe man minst ana att den skulle vara.. Nämligen under trappen :)) Är bra att flytta så lite saker kommer fram =)

Fredag

Idag är det fredag då.. Och här ska det flyttas för full :) Får hjälp av min snälle svärfar idag med :P Tusen tack till dig =)
Men först Frukost och dagis med Bella :)

Allt ska man göra själv

Massa att göra här. Har burit ut alla hyllor idag ensam och ställt in i transporten, kört dom till ett förråd där vi fått lägenhet och burit ut dom ensam där med undertiden andra bara pratade.. Sen hem igen och packa massa kartonger och burit ut i bilen samtidigt som jag ska hålla koll på en unge under kvällen som är överallt.. Och ändå har vissa mage att gnälla att inte jag gör nått.. Jävligt risig stil sånnt där.

=)

Sådär då var min licens registrerad igen och jag finns nu med på Travsport.se .. Nu ska jag till att börja med köra nästa istrav som är den 5.e mars, sen blir det anmälan till Momarken.. Har hittat ett bra lopp för Ritz där som hon ska va med i =) 12 000 NKR i första pris :)

Äntligen får jag ut den

Idag äntligen blir min licens utlöst igen :) Nu ska jag aldeles strax åka upp till travbanan så ulrika ska trycka in min licens igen =) Så nästa istrav nu kör jag själv igen :)) Kul kul :)))))))

Ritz var stel

Idag när jag kommer ut till min häst så säger Ingalill till mig att min häst är halt. Panik känner ja såklart inom mig då och skyndar ut till henne för att se hur det står till med henne. När jag kommer ut kan jag lugnt lägga en suck.. Hon var bara stel efter lördagens istrav på en bana som absolut inte var bra.. Ritz hade inte tillräckliga brodd för det så hon slirade och sladdade väldigt med benen.. Så hon var lite stel och kantig..
Men jag tog ut henne och strechade henne lite under tiden Jenny gjorde mat, sen tog jag med henne upp till Jennys stall och satte Jenny att massera henne och gå igenom henne lite under tiden jag tränade Ricka åt henne :) På hemvägen sen gick Ritz genast mkt fräschare :) Hon är bra om ett par dagar igen =)
Här masseras Ritz :))
Ricka tränade på kanon idag, Låg på bettet hela träningsturen och scalpade sig inte alls speciellt mycket. Någon enstaka gång bara.. Om hon nu bara kunde lära sig gå på transporten med så vore allt väldigt bra =))
Fredag kommer min hovslagare Lasse ut och skor 2 hästar =) Min Ritz ska skos innan hovarna blir för långa, märkte under träningen igår att det är dags nu :) Jennys Frilla ska med skos om då hon har växt en hel del så skorna sitter lite konstigt =)
Påväg ut med Ricka då :)

Flyttning

Idag ska vi börja tömma våran lägenhet :) Ska börja med att åka och tömma ett förråd där vi ska ha våra saker under tiden vi väntar på våran nya lägenhet som vi får 1.a April :)

Kallt idag

Var ute o tränade min älskling idag =) Hon kämpade på bra och känns fin efter istraven hon varit med i =) Fick till att börja med ställa mig och byta ut samtliga brodd på henne för dom var ruskigt dåliga :) Var rätt kallt ute på kvällen men det gick bra :) När jag kom hem så var det potatis och fisk som stod varmt och väntade på mig =) Mumma

Klart på dagis

Då har jag lämnat Izabella på dagis då =) Nu ska jag dricka lite morgonkaffe här sen ut och starta min bil och se om den tinat upp riktigt nu när jag satte i motorvärmaren inatt =) Hoppas det så den funkar nu :)

Sen bär det av mot L-Fors och träna lite hästar och byta lite brodd osv.. Full dag =)

Tungt

Då har jag varit ut till L-Fors då och hjälpt Tony bära in en 280 liters varmvatten beredare :) Det var det jävligaste att bära. As tung och inget att ta fäste i. Fick nypa så hårt ja orka i glatt plåt för att orka hålla den uppe :P Fy amejjen vilken grejj :) Men men nu är den på plats iaf =)

Frillisen

Här är Frilla ute och värmer lite :) Stilig tjej då =)

Min snygging

Såhär såg min älskling ut på travfesten =) Skit snygg : P Och det bästa är att hon bär mitt barn samt en ring med mitt namn i =)
Och samma dagen så firade vi 11 månader tillsammans =) Älskar dig gumms =)

Vf om istraven

HÄR läste jag en artikel från VF angående istraven i lördags :)
Jag vill börja med att grattulera Linda Pulkkinen till segern i Ossian Anderssons minneslopp :)

Sen om man läser igenom artikeln så står det såhär ... Flying Rossi såg strålande ut när han svepte fältet, tog över 350m kvar. Ledde med 15 meter och vann till slut med halvannan längd på imponerande 1.17,7/2160m på ren isbana!

Hästen såg absolut strålande ut. Vad jag vill påpeka är detta som står om ren isbana? Banan var världelös, hela innerspåret var fullt i snömudd, vissa strök sina hästar pga av banan. Men från Vf kanske banan såg annorlunda ut, vad vet jag som var där med en egen häst :)

Lite bilder från helgens Travfest

I lördags åkte vi mot blomskog för att gå på deras travfest :) Jag, Jenny och Ingalill blåste iväg. Var väldigt trevligt där men tyvärr då så hade jag inte egen bil dit så jag fick avgöra själv när jag skulle hem utan det gjorde två andra och det var på tok för tidigt :)
Här är Linda Hansson, Anita Hansson och Ulrika Axelsson.
Jag själv :P
Janne Hansson, I bakgrunden ser vi Emil Sillen och till höger Linda Hansson
Såhär såg matbordet ut iaf :) Vi fick kallskuret och kassler, riktigt gott.. Till maten fanns det dricka, öl, vin. Ja tog en öl o gick :) Bedrövligt var när jag fick se att ölen låg på 2.2 % alkohol =) Ture jag hade med en egen påse =)
Jag och Janne sitter och disskuterar förmodligen om nya rönet :D hahaha
Ingalill studerar sin spritvinst =) Ja och Janne tiggde så vi fick smaka av två av dom =)

Bytt

Jaha då har man bytt fördelarlock på bilen då ute i denna kylan.. Detta resulterade i att jag frös så inte jag kände fingrarna, jag tappade taget om verktyget så jag slog sönder fingern och tappade verktyget ner i motorn och såklart inte hittar det :( Det är ju svärfars nyckel med .. Bäst att leta

Istraven över denna helgen

Ja då var istraven över då.. Ritz gick inge bra och det tackar jag mig själv för som glömde kolla brodden på henne innan jag åkte.. Hon kändes pigg och fin och bättre än senast men hon fick inget fäste på den dåliga banan så hon kunde inte springa :(
Frilla galloppera 3 ggr och vart diskad. Mer uppdatering kommer imorgon.
Nu blir det Öl och istrav =) Kul kul

Fredag, Sol, Barnledig

Ja idag var det äntligen fredag då igen =) Det känns helt fantastiskt att det är helg med barnfritt och sol samt hästträning senare under dagen =) Bara umgås med min älskling hela helgen och slippa massa annat tjat och stim =)
Imorgon är det dags för istrav igen. Förra gången kom jag 5.a och fick ett presentkort. Ska bli intressant att se vad som händer denna gången om jag lyckas få nått pris :D
Men nu får jag inte priset direkt efter loppet denna gången utan det är Travfest senare på kvällen istället.. Så det blir att inhandla öl och bege sig dit =)

Töcksfors

Nu tar jag med mig min familj och tar en tur till Töcksfors och kikar lite =) Sitta här hemma på varandra hela dagen är verkligen inte kul när alla blir rastlösa och Izabella är full i energi o springer omkring o härjar här och tycker att hon själv är rolig =)

Torsdag

Jaha då var det torsdag då och en fruktansvärd dag. Försöker göra läxor här men det kan man glömma verkligen. Känns som man sitter hemma hos någon annan för det visas ingen som helst hänsyn till att jag har mycket att göra. Nej alla är runt mig och tjatar och fjantar o grinar och surar :(
Men senare i eftermiddag ska jag iaf iväg på arbetsinterjuv :) Det ska bli kul :P Och skönt att komma från detta väsnet här ett tag =)

Då var det dags för miljonförluster igen

Hittade en rolig artikel angående Arvikafestivalen. Varenda år som Arvikafestivalen har varit så får man veckorna efter läsa massvis med artiklar om vad mycket dom gick med förlust och att det inte drar tillräckligt med folk! Miljonförluster varenda år som detta körs. Ändå fortsätter man att stötta detta !
Vad är det intressanta i för staten att slänga flera miljoner rakt i havet egentligen. Jag tycker att det borde finnas hundratals andra saker att lägga pengar på.. Tex vägar, handicappade som behöver hjälp, skolor, cancer forskningen, sjukvården. Allt sånnt som är mycket viktigare än massa fjanteri. Och dessa 3-dagars festival som påbörjas redan veckan innan det börjar drar med sig så mycket annat dåligt som man också får läsa om sen, tex droger, rattfyllerister, våldtäckter, misshandlar osv. Sådant är tydligen intressant att hålla på fötterna eftersom det kommer tillbaka år efter år efter år trots alla dessa förluster dom gör med ekonomin..
HÄR är lite kort om vad dom bokat in hitills då

16 feb 2011

Idag har jag varit hos hästarna då ett tag =) Frilla och Ricka var ute på en tur.. Frilla skötte sig kanon fint, Jenny körde henne och det var nog tur idag :)
Jag själv körde Ricka, när jag kommer ner till vägen så hade en soptunna vält, det tyckte Ricka var livsfarligt så hon börjar stegra sig och hålla på så ena remmen som håller vagnen gick av och hela vänster sidan selar upp sig, när detta var klart försöker hon dra iväg men som tur är så fick jag stopp på henne i tid :)) Så jag vände och körde upp och selade om och sedan ut igen på ny träning =)
Där åker iaf Jenny och Frilla ut på sin träningsrunda :)
Här myser dom efter turen :) Jenny var nöjd med rundan =) Bilder på mig och min bråk stake jag körde kommer sen när Jenny kommer hem för dom bilderna är i hennes telefon =)
Ja såhär ser man ut när hästarna bråkar och försöker ha sönder hela selen och vagn med mig i =) Men Johan var som vanligt lite envisare och smartare än hästen så jag vann den duellen =)

Äntligen

Har sökt lite jobb nu ett tag men bara negativa svar =) Nu äntligen har jag fått ett bra svar så imorgon bär det av mot en arbetsinterjuv :) Gud va roligt med ett jobb nu om detta går vägen..
Håller tummarna för mig själv =)

<3

Såhär såg det ut under värmningen med Ritz =) Lite kyligt men annars helt underbart :)

Hittade nyss

Såhär såg min statistik ut för 2009 och 2010 inom travet. Vad man får tänka på nu då är att det är hämtat från Norska sidor så summorna stämmer inte riktigt då., Dom är lägre än vad dom i själva verket är :) Totalt 2010 körde jag in 19000 kr :)

Helgens startlista

Här ser ni Ritz motstånd då på lördag :) Min häst står väldigt bra till på sin volt iaf. Hon ska ju faktiskt vara den bästa då bland de som är på samma om man ska gå efter vad listan här visar =)

Snabbjobb 15 feb 2011

Ja då har man kört dagen 2 snabbjobb då.. Körde Ritz och Caspadia.
På Ritz hade jag ändrat lite på utrustningen så hon testade. Ändringen var att det helstängda huvudlaget byttes ut mot en murphy bländare, bettet byttes ut mot ett mindre tredelat bett och checket togs bort.
Resultatet av detta vart att hon var lite piggare men istället bröt värre i kurvan ut till stallbacken.. På Lördagens istrav ska jag ändra en sak igen och hoppas då på felfria kurvor =)
Där värmer Ritz upp iaf.. Kändes kanon fin för övrigt..
Sen körde jag då Caspadia... Hon var pigg så sett men fuskade en hel del med travet genom svängarna. Men men hon är så nära pensionär nu så inget att bry sig om tycker jag :)

Snabbjobb imorgon

Imorgon ska jag och Jenny in till banan med två hästar. Ritz och Caspadia ska köras fort på banan.. Ritz ska testa lite ny utrustning och vad det gäller caspadia så ska vi se vad hon orkar om hon ska vara med i Istrav eller ej =)
Uppdatering om detta kommer imorgon em

Mödravården

Då var man färdig vid mödravårdvården då. Lyssnade på hjärtljudet på bebisen.. 140 slag i minuten pumpar det lilla hjärtat.. Det låter oerhört härligt att höra sitt första barns hjärtslag.
Tiden går så fort nu så det känns som det snart är dags att han/hon ska ut och hälsa på sina föräldrar :) Ska bli kul =)

MVC

Då var det dags då igen att ta en tur till MVC och se så allt är bra. Men först så ska jag lämna Izabella på dagis och skjutsa Jenny till lab för hon ska ta några prover där :)

Alla hjärtans dag

Ja imorgon är det dags igen för årets kärleksdag. Det är nämligen den 14.de Februari och det är Alla hjärtans dag. Då ska man passa på att ge sina nära och kära extra mycket kärlek och omtanke. Det ska man visserligen göra alla dagar på året men speciellt imorgon då eftersom dagen har en bemärkning :) Jag ska iaf börja dagen med att ge mitt lilla barn som ligger i Jennys mage extra kärlek och närhet genom att åka iväg till MVC och lyssna på hans hjärta och se så att allt där inne är okey. Sen kl 16 ska Jenny börja jobba så då får jag och Izabella helt enkelt hitta på nått ensamma här hemma..

Hoppas nu alla får en kanondag imorgon och kanske tom en tårta eller en liten present av sin sambo, Son/dotter, pappa/mamma eller vad det nu kan vara =)Kl. 17.00

Idag när vi tränat hästarna så är vi bjudna på middag hos svärfar. Så blir det samtidigt Prix de france på tv =) Maharajah ska ut och ta revanch på Ready Cash =) Hoppas nu han orkar vinna över han denna gången just för att bevisa att han är bäst =)

Korrigering

I inlägget träning står det att det var snabbjobb på schemat imorgon. Så är alltså inte fallet. Jag har blivit dagvilsen =) Jag trodde det var tisdag imorgon men det är det ju inte :P
Tisdag är det snabbjobb.

Foder

Detta med foder till hästarna är riktigt svårt om mna verkligen vill att hästen ska få ut allt igenom det hon äter. Man vill ju såklart att dom ska få ut mesta möjliga näring och vitaminer och mineraler och allt det där, samt att vätskebalansen håller sig så bra som möjligt då..

När jag har formen på henne och hpn ska ut på tävlingar så kör jag självfallet med Krafft Sport och tillför därpå vanlig havre.
Men sen är det ju svårt att veta om man ska byta för att få ut mer. Ska testa med Krafft spor SPC nu närmare tävlingarna och se hur detär. Ska vara bättre vätskebalans i det så åtehämtar hon sig fortare vid hård ansträngningSå denna blir det då för att testa och se om det är bättre än tidigare.
Tar gärna emot råd och synpunkter vad det gäller foder och dom delarna :)

Träning

Ja då bär det av mot hästarna då kl 12 när Jenny slutar jobba.. Jag skulle egentligen kört Tony till Koppom under morgon för han skulle på en kryssning men det vart inget.. Tråkigt för han faktiskt att det skulle krångla nu så inte han fick åka..
Imorgon står det snabbjobb på schemat. Två hästar åker in till banan och ska gå fort. Min lilla Ritz ska testa lite utrustningsbyte och se om hon går bättre då, Caspadia ska få sig sitt första snabbjobb på länge. Ska bli intressant dag =)

Seg

Usch jag är fortfarande seg och sliten för att jag är sjuk. Hoppas detta går över nu så fort som bara fan så man får ägna sig åt annat.. Nu ska jag alldeles strax ta bilen och hämta hem min "Lata" flickvän som inte kan tänka sig gå över bron hem :)
huhuhu imorgon bitti ska jag köra Tony Ryman till koppom för han ska iväg på någon kryssning.. Bara att inte försova sig då^^
Måndag ska jag hämta han i Åmåtsfors kl 11-11.30 på kvällen.. Det känns drygt då faktiskt =)

Kyligt idag

Idag var jag ute i L-Fors och tränade en häst =) Jennys Linde Ricka. Det var ruggigt kallt vill jag lova att sitta i kärran idag minsann. Men men även en kall dag är en dag som måste nyttjas :P Ritz gick omkring i hagen och njöt av solen och sitt hö som hon hade :)

Bilder från massagen

Här kommer bilder från när Ritz fick sin massage då =)
Hon tyckte det var skänt med massage.. Var ganska behövligt med. Hon var rätt spänd i ryggmusklerna när jag kände en dag tidigare så nu hoppas jag att det känns bättre för henne =) Ska ge henne mer massage någon dag har jag tänkt =)


Kvällen

Har varit hos svärfar idag och tagit nårra öl under tiden Jenny jobbade.. Vi fick med oss en ny dvd hem samt en hel del nya filmer =) Nu blire film då för min del =) Får se om älsk gör mig sällskap :P Bilder från dagen kommer imorgon samtidigt som bilderna från morgondagen kommer upp :)
Ha en trevlig kväll alla =)

Skönt

Idag har Ritz fått sin massage =) Hon gillade det tror jag :P Under tiden jag masserade henne så roade hon sig med att stå och bita JEnny i jackan och naffsa i kläderna så Jenny vart lätt trött på Ritzan hahaha =) Bilder kommer sen =)

Film 21.00

Om 20 min avbryter jag mitt hockey tittande och växlar över till kanal 6 istället :) Där börjar The fantastic four :P Det är en väldigt bra film om inte jag minns fel vill säga =) Göra mig nårra mackor med och vänta sen på att älsklingen kommer hem =)

Kommentarer

Har tänkt på en sak. Jag har mellan 0 - 30 besökar ungefär per dag. Men knappt några kommentarer alls? Ni som är inne och tittar? Varför inte lika gärna skriva en rad så jag vet vilka som är inne och följer min blogg när ni ändå tagit er hela vägen hit :P

Från och med nu så kan alla som tittar in lägga in en kommentar så jag vet vilka ni är =) Vore kul det :)

Bett

Imorgon ska jag in och beställa nytt bett åt Ritz. Ska köpa ett som är lite vänligare mot tänderna på henne samt ett som passar bättre så inte det glappar och slår henne i mun hela tiden.
Nu blir det ett litet snyggt tredelat bett hon ska använda som ser ut såhär.
Sen ska jag iväg imorgon och bränna mitt presentkort jag och Ritz vann på Årjängs Järn. Fick veta imorse att det funkar på XL bygg med. Och där har dom spån, foder, vitaminer och diverse häst saker. Så nu ska man dit och fylla på lagret lite :)

Allt är blött

Gav oss iväg ut mot L-Fors och tränade lite hästar idag. Det snö/ Regnade eller vad man ska kalla det. Hur som helst så var jag iaf genom blöt innan jag ens kom iväg med hästen.. Men men hur som helst så tog vi en långtur på en skogsväg idag för att sträcka ut lite och få trava på lite.. Ritz känns jätte fin och hon återhämtar formen fortare än väntat :) Istravet den 19.de ska bli intressant nu och se på förbättringen :)
Tyvärr inga kort pga detta blöt väder

Morning

Nu bär det snart ut mot hästarna. Idag blir det en lång tur ihop med Caspadia. Trevligt för Ritz att få någon annan att träna ihop med.. Bilder kommer senare

Unionskampen

Fick propositioner till Unionskampen på Momarken den 12.de mars. Men att det var inget för min häst iaf som bara har 8 000 på sig än så länge :) Får åka dit utan häst och kolla på loppen iaf :P Ska bli riktigt roligt. Öl måste med då =)

Idag

Efter att jag tränat 2 hästar idag så vart det grillande ute i snön :P Vi grilla korv och satt ute och åt, det var trevligt och framförallt gott :D
Min älskling var självklart också med på allt detta ståhej men ingen annan än hon kan ta kort så hon står bakom kameran då hela tiden =)

Dagen på Momarken

Under tisdag eftermiddag var vi i Norge för att tävla :) På Momarkens travbana.. Det var Frilla som skulle tävla. Hon gjorde det bra tycker jag efter mycket problem som hon trots allt haft under vintern nu och inte startat på länge. Detta var första gången bakom Autostart bilen och även det momentet gjorde hon galant. Tyvärr nu då så fanns det vissa faktorer som sinkade både tid och vårt humör under kvällen men allt löste sig bra och hästen kom 5.a och tjänade 2500 NKR..
Såhär såg tävlingshästen ut iaf
Äntligen framme i min box på travbanan :) Väldigt nyfiken på alla andra hästar som går fram och tillbaka
Och Jenny har ju såklart sin rosa utrustning på sin häst :P Men men hon springer ju på så färgen spelar väl ingen roll för hästen iaf =)
Fler bilder från Momarken finns men dom är så suddiga då ljuset började svika för oss senare under kvällen så ingen ide att jag lägger ut dom =)

2 dagars träning

Nu har jag o Ritz tränat på både Tisdag och Onsdag.. Hon har gått back träning båda dagarna med tung vagn. Hon har kämpat på oerhört bra. Sen efter back träningen så har vi tagit en enklare tur i lätt trav för att känna hur hon känns! Travar på kanon fint efter där. Sen strechade vi idag och sträckte ut ordentligt så inte det ska bli massa knutar och stela leder och ben.
Här har vi iaf fått på lite tränings utrustning. Denna gången satte vi på ett körtäcke som hon hade under tränings turen..
Upp och ner hela tiden tänker Ritz nu när hon hela tiden måste kämpa i backen :) Men ack så nyttigt :P

Nya täcket

Såhär såg Ritz ut i sitt nya täcke :) Hon vart jätte glad för det. Varmt och skönt tyckte hon :))
Fin bild :) Öronen rakt upp och kollar in fotografen :)
Nu har hon modellat klart =) Fler bilder på mig och Ritz kommer i nästa inlägg då vi gör nått annat =)
SÅ ser hon iaf ut i sitt nya täcke nu då :)

8-9 feb

Då var man hemma igen. Bilder från den 8 och 9.de feb kommer under kvällen.. INte varit hemma så har inte kunnat uppdatera. Men håll koll här så kommer det alldeles strax :)

God natt

Nej nu är jag trött på att sitta här. Får gå och sova nu :) Lång dag med arbete imorgon =) Först lite träning av min egen häst imorgon samt test av nya täcket där :P Sen bär det av mot norge och Tävling där vi hoppas på ett bra lopp och att hon får med sig lite pengar hem :)
Lycka till Jenny och Frilla =) Själv står jag bredvid banan och håller tummarna =)
God Natt sverige

Morgon dagen

Imorgon när vi vaknar bär det först av mot dagis med Izabella.. Sen vidare ut mot L-Fors. Där ska jag hinna med att träna Ritz innan vi packar bilen och drar mot Momarken =) Ska ta mkt kort under dagen imorgon så det blir en del uppdatering efter den resan =)
Önska oss lycka till =)

Hjälm

Sitter och funderar på hur min nya hjälm ska se ut? Har mina små funderingar som jag tror kommer bli kanon snyggt :P Får fundera lite så =)
Några förslag? Rita gärna upp en och skicka mig så jag får se =)

Förhållande

Vad är ett förhållande?
För mig är ett förhållande att man ska leva ihop med den människa man älskar, man ska kunna umgås och ha det trevlig/roligt. Man ska känna sig trygg ihop med sin sambo eller om man nu lever särbo eller nått sånnt. Man ska även känna att man har sin sambos fulla stöd i saker och ting och veta att denne vet vad jag tycker och tänker i vissa situationer och stöttar i ur och skur. MAn ska inte behöva känna att man inte vet var man har sin partner.

Kärleken är det viktigaste, den måste man vara rädd om.
Man kan vara uppväxt på olika vis men det innebär inte att den ene ska springa omkring och försöka ändra sin partner på nått vis utan man får helt enkelt lära sig att leva ihop.
Ska man ändra nått på en person så är inte personen längre den som man vart kär i. Då kanske det är bättre att leta efter någon som passar en bättre.

Så för alla nu som springer omkring hela tiden och hackar och klagar på er sambo om allt vad det nu kan tänkas vara så tänk en gång extra innan ni klagar. En vacker dag så tröttnar man på detta klagande och förhållandet brister, då är det kanske inte så roligt att veta att om jag kanske klagat mindre på allt så hade jag fortfarande haft min sambo kvar och allt roligt och trevligt vi upplevt tillsammans.

Alla lever som dom själva vill men detta är lite ur mina tankar iaf.. Man måste nödvändigtvis inte gnälla på allt. Ingen som orkar med sånnt hur länge som helst =)

Ha en bra kväll alla där ute :)

Resultat

Såhär såg täcket alltså ut =) Grönt och fint som kommer passa Ritz kanon =) Min stall färg är grön så man får hålla sig till grönt =)

Massage

Idag ska jag åka ut till hästarna och riktigt rå om min Ritz =) Hon ska få strecha lite samt att hon ska få massage över hela kroppen =) Det tycker hon om :P
Samtidigt som det är väldigt nyttigt för hästen :D  Bilder från detta kommer i eftermiddag =)

Äntligen

Imorgon kommer äntligen täcket till Ritz som jag beställt =) Bilder på det kommer imorgon under eftermiddagen :)
Bilder på när Ritz provar det får vi på tisdag då :)

Nya små kläder.

Ytterligare 3 plagg till mitt hjärta som väntas i April :))
Det här var det storasyster Izabella själv som kom hem och visade för Johan vad hon köpt till sin lillebror :) Snällt gjort av henne =) Plagget längst ut till höger hade hon tagit direkt hon kom in i affären och vägrat släppa det :)
Mkt fina kläder mitt lilla barn har fått ihop nu tills han kommer ut och ska hälsa på sin mamma och pappa första gången =) Längtar!!!

Ritz

Har varit hos Ritz en sväng nu på Jennys rast :) Hon verkar må bra efter sitt istrav igår =) Gick ute i hagen och slappade lite och mådde gott :) Gav henne lite lunch och fyllde upp vatten =) Hon ställde sig till rätta direkt och började bearbeta hö högen hon fick =) Ska inom den närmsta tiden tillsätta havre i hennes mat igen så får jag genast lite mer gnista där :) Sen har jag en liten hemlis till jag använder mig av som också ska tillsättas i maten som jag vet svarat bra på alla hästar vi haft och det gör det även på ritz :P SÅ många sekunder att plocka innan jag är tillbaka på det hon äter när hon tävlar på :)

Priset

Här är priset jag och Ritz fick med oss hem igår =) På en järnhandel så jag vet inte riktigt vad jag ska köpa där men =) Hade det inte varit just Årjängs Järn så hade jag nog skickat precenten till Afrodites ägare Vivianne Rittbring =)

Mina två älsklingar detta =)

Här myser Jenny o Ritz lite =) Jenny tyckte Ritz va så go här så när vi kom tillbaka till Årjäng idag efter att ha lämnat kört hem hästarna så köpte Jenny en morotspåse åt Ritz som hon ska få imorgon när vi kommer dit =)

Istravet 5.de Feb Årjäng

Här kommer lite bilder på min toppen tjej som deltog i istrav idag =) Hon har vilat hela vintern nästan och jag började träna igång henne igen för 3 veckor sedan =) Idag var första ut bland andra hästar då i istravet.
Hon kom 5.a på 1,23,0.
Här är det iaf en provstart då. Jag tycker hon såg fin ut i den =) Första gången föressten som jag ser min häst på banan utan att jag själv kör henne=)
Här står vi efter loppet när jag hade duschat ren henne och sånnt och myser och är glada för att hon var såpass bra direkt :) Hon återhämtade sig väldigt snabbt efter loppet och var snart lugn och fin igen.. Hon var inte direkt utsliten när hon kom av banan heller så jag tror nog att Ritz inte använde allt hon har idag =) Jag vet hur hon ser ut när hon kommer av banan och har kört allt hon kan och så tycker jag ändå inte hon såg ut idag =) Den 19.de kommer vi tillbaka och då är farten och orken ännu bättre...
Ha en trevlig  kväll önskar Stall Hawk :)

Då var det dags

Nu äntligen är vi framme på dagen för Ritz första istrav för året. Matilda Svensson kör henne idag pga av att inte jag själv får medverka =)
Vi har lite tråkigt utgångsläge, 40 m tillägg på start hästarna. Tror dock ändå att Ritz kommer göra ett bra lopp :)
Var egentligen inte meningen att hon skulle vara med före den 19.de Feb men jag anmälde in henne iaf så får hon sig ett lopp i kroppen före där :) Uppdate om dagen kommer senare =)

Jennys bil

Volvon Jenny köpte har ju krånglat nu ett tag här. Vi trodde det var tändstiften då så vi köpte ett nytt för att testa det vi trodde va sönder, det funkade.. I 1 dag. Då köpte vi 4 tändstift till och bytte ut alla för att se om det vart bättre. Det vart det inte. DÅ köpte vi ny tändkabel. Funka inte. Före jag kom på att det bara var glapp så nu funkar det =)

Dåligt nu

Har dåligt att uppdatera om =) Ska iväg o träna lite hästar nu och förbereda inför istravet imorgon så senare ikväll blir det uppdatering med bilder och så :)
Ha en bra dag där ute i solen =)

Från Aftonbladet

Jag satt och läste på Aftonbladet.se och hittade en artikel angående Socialdemokraternas kris där.
Artikeln hittar ni HÄR. Ser ut som att dom flesta vill att Göran Persson åter sätter sig som partiledare för Socialdemokraterna.
Ska jag lämna en åsikt i det så tycker nog faktiskt jag med det. Han fick partiet att fungera i 12 år ca om inte jag minns helt fel nu. Och jag tycker då att det var bättre när Görfa var statsminister än att denna Reinfeldt ska sitta och styra och ställa och göra allt svin dyrt för dom som redan är fattiga.
Några fler som tycker att Göran ska göra Come Back? Skriv gärna era tankar om detta

Golfen

Nu äntligen fick jag ihop avgassystemet så det verkar hålla ett tag =) Hoppas jag iaf. Men med min tur så rasar det väl i nästa korsning =)

För söt

Denna hästen är väl bara för söt. Hon ser verkligen rolig ut =) Och är alltid mysig och snäll :P Gör sitt bästa när vi tränar :D

Massa hö

Imorse innan vi kunde åka till banan så vart även detta mitt jobb då =) 34 höbalar skulle bäras ut ur kärran innan hästen fick plats. Testade att få Frilla att sitta uppå hö't men det gick ej ;) Så jag tog o kavlade upp armarna å satte igång =)

Bilder från träningen 2 februari

Idag har jag tränat 3 hästar vara 1 av dom på banan. Lägger ut lite bilder här då, börjar självklart med min egen Ritz.
Hon gjorde jätte bra ifrån sig idag under träningspasset. Lite tyngre träning tog jag till idag och det funkade bra. Fick även speeda ur lite på en fin rakstrecka vi har efter vägen.. Det gillade hon verkligen idag.
Här lunkar vi sakta hemmåt efter träningen. Då satt mina kära familjemedlemmar där uppe och tog kort på oss :) Det tyckte inte Ritzan om när hon var svettig och inte iordninggjord ;)
Va så himla gott väder idag så jag tog en tur i jeans och tröjja bara istället för att pälsa på mig björnpälsen ;)
Sen var vi in till banan med Frilla. Då var det lite kallare så där gällde det att ha kläder :) Här kommer bilder från det =)
Här är ett av värmnings varven iaf. Hon kändes fin där så det verkar bra så långt iaf :)
Sen tog vi lite skritt här bort till volten och pratade lite med Jenny som stod vid måldomartornet med sin kamera :)
Här har vi gett oss av för att göra sista finslipet inför momarken.. Jag tycker hon gjorde bra ifrån sig så det ska nog gå bra på tisdag =))

Vad är detta?

Jag kikade in på VF idag och läste en artikel där angående helgens ISTRAV. Det roliga är att dom enbart har skrivit om ett enda lopp? Det lägsta där även min häst ska starta. Men dom har enbart skrivit om Horpestads 3 hästar som startar i loppet! Varför bryr man sig ens om att skriva något om man inte kan tänka sig att skriva om alla lopp och kanske skriva en rad om samtliga hästar. Nej det var en usel artikel tycker jag.

Ny dag nya möjligheter

Då sitter man här igen och laddar för en ny dag full av hästträning =) 1 ska in på banan och gå fort, sista finslipet inför tävlingen på Tisdag på Momarken. 2 styck ska träna på hemma under dagen =)

8 feb 2011

På tisdag nästa vecka ska vi iväg till Momarken på trav :) G.G.Frilla ska starta nu första gången efter sitt uppehåll. Ska bli riktigt intressant att se vilken form vi tränat fram nu så vi har nått att arbeta utifrån :) Hejja Frillisen

Sökt jobb

Sökte ett extra jobb idag. Hoppas verkligen att jag får det =) Vore kanon kul verkligen =) Hoppas hoppas hoppas =)

Bult

Var på Öb och fixa mig nya bult till abgassystemet på golfen så jag skulle få dra ihop det igen så inte den dundrar så .. Då var dom gamla bulten så rostiga och dåliga så jag får inte bort dom utan bågfil naturligtvis : P Tar flera dagar för mig att fixa denna golfen i detta tempo verkar det som =)

Startlista istravet

Här han vi startlistan till Ritz istrav iaf. Hamnade väldigt långtbak då och med ett rätt skapligt spår ändå =)
Nu råkar Jenny stå som tränare på min Ritz men det är bara tillfälligt bara så alla vet :) I slutet av februari kommer jag stå som tränare igen :)
Sen har vi även startlistan till Linde Rickas lopp :)

Då var det dags då

Ja om 1 timme och 17 minuter går anmälan till istraven ut. Så nu ska jag snart ringa och anmäla in Ritz då :) Hoppas hoppas. Ska bli kul att se motståndet senare idag :) Bild på startlistan kommer senare =) Ha en bra dag :P

RSS 2.0