Ingen aning

Nu har jag absolut inget att skriva om så blir lite dåligt med blogg skriverier.

Har iaf jobbat idag lite extra, Kent ringde och undrade om jag kunde extra ikväll och det gjorde jag såklart :) Nu sitter jag hemma med en kall folköl och slappar lite :) Till morgon är det dags igen för jobb. 9-17

Doppresenterna

Lägger upp lite bilder vi tog på presentbordet med då :) Tänker inte skriva från vem presenterna kommer utan lägger bara ut bilder på dom :)









Nu har jag visat några :) Eller alla syns på första fotot då det är taget över hela bordet :) Men just nu orkar jag inte sitta framför skärmen längre så lägger ut några fler senare eventuellt :)

Ha en bra kväll allihopa så länge :D

Bilder från dopet

Här kommer bilder från dopet :)

Första bilden visar en ljusstake som vi fik tända ljus i för Sebastian :)





Här går vi fram till altaret och dopfunten. Det är Jenny med Sebastian. Sen är det jag med bibeln, emellan oss ser vi Izabella, bakom sen ser vi Stefan Jonsson, min broder. Sist men inte minst har vi Malin , våran präst :)



Väl framme vid dopfunten stå ställde vi upp oss i en halvcirkel.
Från vänster: Stefan, Jenny med Sebastian, Jag, Mickael Ryman och Prästen
Stefan oc Micke var med fram för att dom ska vara faddrar



Här skulle alla som var med där fram lägga höger hand över Sebastians huvud :) Bella förstod inte det direkt men kort efter så höll hon sin hand där hon med :)



Som solist hade jag ringt efter ännu en broder :) Jerry Jonsson fick den äran att gå fram och ställa sig och sjunga :) Han sjöng en låt med Sonja Alden- Du är allt. Kantorn spelade piano i bakgrunden åt han :) Duktigt sjunget säger jag bara :D



Izabellas uppgift där framme i kyrkan var att hjälpa prästen att hälla upp dopvattnet :) Hon sparade inte på kraften utan vräkte i med en väldigg fart så vattnet for som i en rusch kana och rätt över på andra sidan och skvätte ner hela bibeln :)



Sen var det dags för själva dopet då :) Då hade Sebastian såklart orkat somna lite tidigare under akten, jag tänkte att nu blir det nog ett väldigt liv på han men han brydde sig inte så värst mkt om det :) Han var jätte snäll hela dopet och inga problem med någonting :)



Sedan lyfte prästen upp han mot ljuset och sa något :)



Här är det ett kort på oss alla då :)



Och här är bara familjen :D

Finns många mer kort men orkar inte lägga upp alla nu :) Har båda ungarna nu när Jenny jobbar så tiden att sitta här just nu är liten, Bella är klar i badet och Sebastian har varit vaken hela eftermiddagen så han är dunder trött och grinig nu :) Men det är bra för då sover han skönt inatt iaf :)

Dopet

Dopet var väldigt lyckat tycker jag. Nästan alla som vi bjudit in kom dit :) Tyvärr så kunde inte Ellinor komma för hon hade problem med en fot. Men iaf så var det en väldigt lyckad tillställning och det vart många fina kort som inte jag fått ännu. Men dom kommer upp på bloggen under kvällen nu :)

Sen alla presenter han fick var helt underbara faktiskt :) Jätte fina, och det kommer bilder på dom med :D


Dop och Födelsedag

Idag äntligen är dagen här. Min son ska döpas i Silbodals Kyrka kl 11.00 idag, efter det så är det kaffe i församlingshemmet :P Vi dukade klart allt igår och bakade det som ska vara :P bara att koka kaffe nu idag och fixa lite små pyssel.

Så fyller jag ju även 24 år idag också :P Alltid roligt att fylla år men detta med åldern får ju stanna nu om det vill så man inte blir gammal ;) Efter allt med dopet är klart så blir det nog att fira lite födelsedag med några öl tror jag :) Om jag nu hittar någon att fira ihop med :)

Resterande tårtor

Här kommer de två sista tårtorna då iaf :)




Nybakat

Jenny har stått hela dagen och bakat tårtor till dopet imorgon :) Det här är första gången hon bakar smörgåstårta (säger hon) Jag sa att hon kan iaf göra sitt bästa så får det bli vad det blir :) Och nu när tårtorna är klara så är dom kalas fina tycker jag :)
3 smörgåstårtor blir det och två vanliga födelsedags tårtor :)





Detta är två av Jennys tårtor :) Dom andra två kommer i ett senare inlägg :P Dom är inte klara än :D

Pysseldag

Idag är det en ketsig dag kan man lugnt påstå. Mycket att fixa inför morgondagens dop :) Måste iväg och handla och vi ska baka tårtor och det ska tvättas och församlingshemmet måste vi till och ställa i ordning bord och duka och sånna saker :)

Är rätt roligt att fixa med detta iaf :P Ska bli väldigt roligt att döpa min son :))

Kommer uppdatera med bilder under dagen på hur allt ser ut allt eftersom vi fixar :D

.....

Ny dag! Fint väder verkar vi få under dagen iaf. Har precis ätit frukost. Snart ska vi dra iväg till församlingshemmet för prästen ska visa oss runt och visa hur saker och ting fungerar och så inför dopet. Vi ska ju vara i f-hemmet efter dopet är klart i kyrkan :)

Efter detta ska vi iväg och handla lite diverse saker inför tårt bakandet :)
Uppdaterar mer under eftermiddagen ..

Ha en bra dag :)

Ger en extra tanke

I detta inlägg vill jag skänka en varm tanke till en kompis som varit med om en olycka på Rv61 utanför Arvika. Satt här hemma förut och åt middag och läste Nwt på nätet och läste om en våldsam krock som hade inträffat. Sen tänkte jag inte mer på det förän min broder skriver till mig att personen hade varit inblandad.
Anonsen hittar ni HÄR .

Jag vill nu skänka en varm tanke till alla inblandade samt anhöriga till dom som är svårt skadade. Jag hoppas verkligen att du klarar dig igenom detta Robin. Var stark och kämpa på så du kommer på benen igen..

Krya på dig nu!!


Fest!!

Efter vi var klara så drog vi iväg på fest hemma hos Tony Ryman :D Det var riktigt jävla skit kul :) Det kom lite olika personer dit som bor runt omkring och vissa bor inte ens i närheten :)

Här följer lite bilder från den kvällen då :D











Denna tjejen kom från Sala. Hon var hos Tony med en annan kompis så hon satt med gitarren och spelade för oss.. Kanon duktig att spela och sjunga. Stor applåd till dig :)



Min älskling här över var ju såklart med under kvällen också men hon brukar för det mesta vara den som tar alla korten så hon själv kommer ju aldrig med på kort :) Älskar dig Jenny <3

Årjängs Stora Sprinterlopp

Som alla travintresserade och säkert även ni icke intresserade vet så avgjordes ju Årjängs Sprinterlopp i lördags :) Jag hade ju min favorit från början ( Torvald Palema ) men så vart ju inte fallet.. Varför vet jag inte. Var nog något som inte stämde för Åke och Torvald i starten för att normalt sett så är Palema dunder snabb i startögonblicket men nu vart han istället backad sist och vart sen kvar där till 600 m kvar, då dundrade han sig fram och kom 4.a :)

Vinnar ekipaget såg ut såhär iaf :)



Beanie M.M/ Johnny Takter / Morten Waage

Grattis till er :)

Beanie hade startspår 6 i loppet om inte jag minns helt fel :) Från spår 2 startade dundret Lavec Kronos. Dundret var sanning iaf, dundrade mot spets gjorde Lutfi och lavec iaf i en otrolig hastighet. Upp till 500m på 1.08 och 1000 m på 1.09.4 tror jag det var. Beani hakade på i ryggen på lavec hur som helst. Men det märkliga var att det var bara dom två hästarna som körde loppet från början. Dom andra kom lixom aldrig upp och stängde igen för Beanie :)) Han fick en fin smör resa från start till mål hur som helst :))

Väntar på Hugo Åbergs nu så jag får hejja på Palema och Åke igen :D

Onsdag

Idag när vi vaknade så var vi upp till stallet och mockade och gjorde klart sen rattade vi bilen in mot årjäng :) Jag slängde mig i duschen och vart lite renare och fick på nya kläder sen åkte vi mot Norge för att handla "Billiga" saker. Såg dock inte så mkt utav något alls som var billigt :) Däremot så hittade vi räkor :) I sverige kostar det ca 70 kr/kg.
I Norge kostade dom 19,90 kr kg så vi laddade på med en hel kartong på 5 kg :D


Grattis Grattis

Jag vill samtidigt passa på att önska min Mormor ett stort grattis på sin födelsedag :) Hon fyller idag hela 68 år :D Hoppas du får en kanon dag nu då med nått fint i present och en god tårtbit att smaka på som inte du stått och bakat själv då såklart :)

Som sagt STORT GRATTIS.

Ses till helgen :)


Dop

Nu äntligen närmar det sig Sebastians dop :) Lördagen den 23.de Juli är det dags :) ska bli en väldigt rolig dag. INte nog med att han ska döpas utan jag fyller 24 år samma dag :)

Många släktingar som blivit inbjudna både från min släkt och Jennys släkt :D
Sen finns det även släktingar som inte blivit bjudna, men det är bara från min släkt. Iofs så är det bara en som jag inte tänker bjuda pga olika anledningar. Kan säga som så att kan man inte höra av sig när sitt barnbarn kommer till världen så ska man inte få någon inbjudan på dop heller det vet jag :)

Men hur som helst så ska det bli kanon kul att träffa alla samtidigt, och även att min släkt och Jennys släkt för första gången ska träffas :) Ska bli intressant det :))

Sen på kvällen efter dopet ska jag eventuellt ta några öl med några vänner som jag hoppas kan stanna kvar och fira lite på min födelsedag :) Men det får bli när allt är städat och diskat och klart i församlingshemmet :))


Kommer

Uppdateringar kommer. Är inte hemma bara så har inte tid till det just nu :P

Ha tålamod :) Höres kära läsare :D

Nattar

Har kommit hem från jobbet. Var och hämtade min lilla son hos hans barnvakt idag :P Jenny började 16 och jag slutade 18 så var tvungen ha en barnvakt 2 timmar :) Nu ligger han i sin säng och lyssnar på vaggvisor och äter lite :P Får vi se om han somnar eller inte :D

Imorgon är det dags för jobb igen då kl 07.00 :) Känns som jag flyttat in på Ica :)

Lördag är det dags för Årjängs stors sprinterlopp :D Ska bli jävligt kul faktiskt :)

Mer bloggande med bilder kommer men jag har inte riktigt tid känns det som :)

Have a nice evening :)


God natt

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för natten. Jag och Jenny såg på en Johan falk film under kvällen :P Eller iaf jag, Jenny sov i mitt knä så hon minns väl knappt vad vi såg :)

Jobbig dag

Idag har jenny jobbat mellan 12.30 till 20.30. Och sebastian har INTE haft en bra dag. Gud va jobbigt detta har varit. Hur jag än har gjort så har han skrikit och grinat...

Känns som jag bara får lust att kasta mig ut via balkongen ibland :( Ingenting kan jag göra för att få han att va lugn o snäll :/

Vilket kanon lopp

Var in på Atg och kollade startlistan till Årjängs stora Sprinterlopp :) Vilka kanon hästar det var med där i år :P Ska bli riktigt intressant att se :)

Hoppas och Tror att Åke Svanstedt vinner med Torvald Palema :))


The Holidays

Igår kväll efter jobbet så åkte jag och Jenny ut till L-Fors och skulle festa med Tony Ryman, Tony Liljedahl och Ida Eriksson samt Micke Ryman :) Det var ju dans där ute på bygden igår. The Holidays var där :) Kvällen började iaf med spö regn så vi gick in på puben som dom har där ute istället då så vi fick tak över huvudet :P Drog några bira där och sen vidare mot dansbanan när det hade slutat regna :) Jag dansade ett par gånger då iaf :) En med Jenny och en med min mor som var dit på besök :)

Sen efter dansen var slut så gick jag och Jenny fram till scen och jag tog i hand och hälsade på sångaren :) Också fick vi T-Shirtar =)
Här följer lite bilder från kvällen :)













En kanon trevlig kväll iaf :)

( JA VI HADE BARNVAKT ÄVEN DENNA GÅNG)

Ännu ett svar till Anonym

Jag känner ingen anmälningsplikt till sverige så känner att jag inte behöver berätta allt i detalj utan att alla ska vara med och lägga näsan i blöt. Jag skulle aldrig lämna min unge på 2 månader ensam hemma så det är en självklar grejj för mig, men onekligen inte för dig då. Skriv vem du är i stället så jag slipper skriva nya inlägg. Annars kan du sluta kommentera med massa skit fram tills du törs stå för vem du är!

Svar till Anonym

Måste börja med att fråga var du lämnat din hjärna? Är du så otroligt korkad så du tror vi lämnade barnen hemma och åkte? hahahaha. OMG

God morgon

Klockan har ringt och det är dags att åka mot jobbet. Sitter bara i lugn och ro och ska dricka en multivitamin framför datan :) När jag slutar kl 16.00 drar vi mot L-Fors. Blir väl hästträning samt hoppas på att pappren på bilen kommit så jag kan få till en besiktning på den tilll veckan eventuellt :) Intressant :D

Hörs senare ikväll då alla :) Have a nice day :)

Besök

Idag var prästen hemma hos oss på besök :) Vi skulle disskutera dopet och lite planerande för hur vi ville ha det :) Jag tror det kommer bli ett kanon fint dop samt födelsedag för mig eftersom jag fyller år samma dag som vi döper Sebastian :)

En kväll i hamnen med solnedgången :D

En kväll när ungarna lagt sig så åkte jag och Jenny ner till hamnen och drack lite rött vin och satt och kollade på solnedgången och bara mös riktigt :) Var en super mysig timma där nere i lugn och ro och bara solen och sjön att titta på, och min älskling såklart :)

Här kommer lite bilder på hur det såg ut :)











Älskar dig Jenny <3

Prinsen <3

Har blivit lite nya kort på Sebastian :) Kan inte skriva så mkt om han för just nu så händer det inte så mkt med han förutom att han växer på och skrattar och har sig :) Eller han ler rätt stort då iaf :) Men förövrigt så är det som vanligt med honom :)



Han är ju iaf hur söt som allra helst denna lille killen :) Här ligger han i sitt babygym och kikar sig omkring :) Såhär brukar han inte se ut utan det är nog för att mammsen hänger över grejjerna med en stor kamera hahaha :)





Titut världen :) Här ligge jag och busar i mammas och pappas säng :) hihi

Sjuk

Jaha då ligger man med feber då :( Har iaf jobbat hela helgen och även Måndag då .. Men idag när jag vaknade kände ja mig inte alls pigg men jag måste ju alltid testa iaf om man kanske orkar. Gick bra de första timmarna men sen fick jag sprängande huvudverk så det gjorde ont långt uppe i ögonen och grejjer. Och stå där och snora och hosta med feber i affären tycker jag nog är lite väl onödigt.. Hoppas nu bara att jag blir pigg fort som synden så jag får jobba..

Igår kväll var vi iaf i L-Fors. jag tog med Rocky filmerna ut och skulle se på där men det kunde jag ju glömma. Eller ja dom funkade ju men även fast jag valde svensk text så ändrade aldrig dvd.n till svenskt utan engelskt :) Nu testade jag filmerna här hemma och allt fungerar perfekt :) Lågkvalitets dvd där borta tror jag som inte vet svensk text :D

Ännu en helg över

Sådär då var även denna arbetar helgen till ända. Idag har varit riktigt drygt faktiskt. Förkyld som en dåre och aldrig någonsin släpper det.

Men men det är gött att vara på jobbet har jag precis kommit underfund med iaf :)

Söndag

Idag ska jag jobba kväll :P Har handlat lite under dagen och så har vi ätit fläskpannkaka :) Gött :) Nu ska jag gå ner och se om det går att pumpa moped däcket med en pump vi har här, annars får jag åka till macken före jobbet så jag får luft i det =)

Ikväll när jag kommer hem blir det nog inte så mkt annat än att lägga sig och slappa och sova sen.. Ska upp 6 te morgon och iväg och börja jobba kl 7 :)) Gött med pengar :)

Fredag

Idag är det Fredag och det är grått och tråkigt väder :P Både jag och Jenny är lediga tillsammans fram till kl 16.00 då jenny börjar jobba :)

Nu ska vi dra ut i Årjäng en sväng så jag får ta ut pengar och betala en räkning från HM för lite kläder till Jenny, Bella och Sebastian :)) Sen ska jag även ta och handla lite och köpa in lite grejjer som ska vara till dopet :))

Så måste jag visa ett par bilder från dagarna i L-Fors under veckan när jag och Jenny åkte ner till gäst hamnen och kollade :) Väldigt fint där nere med många fina båtar och fin utsikt :) Jag skulle med vilja ha en båt att åka iväg i =)








Älskar dig Jenny <3<3

RSS 2.0