Bra dag på banan!

Idag har vi varit in med Serena till banan och kört 3 heat ihop med veterinär Daniel Schützer och hans 3-åringar :) Första heatet gick efter 1.40 tempo, tror bestämt vi landade på 1.39. Serena sprang med klockrent där. Startade dock från spår 4 och det var inte till belåtenhet för henne så hon la på en startgalopp men sprang sedan ikapp dom igen och sprang bland dom andra. Rent och fint.
Andra heatet gick 1.35. Även där spår 4 och startgalopp så jag förlorade nog 20-25 meter direkt på dom andra, tänkte då att NEJ nu får hon springa ensam igen, men hon travade iväg igen och kämpade på och väl in på upploppet hade hon tagit igen det mesta och var så gottsom i rygg på dom andra igen.. Här gick hon då sista tusen på ca 1.31 och det är bra för henne..
Tredje heatet gick på 1.30 tid då gjorde vi upp att jag byter spår så då testade jag 3.de spår istället och därmed gick hon iväg perfekt utan galopp. Och hon sprang på bra även här trots att hon la på 2 galopper efter vägen så var hon inte långt efter dom andra i mål. Detta är alltså bättre än hon någonsin presterat sen hon kom hit. När hon kom och vi testade kval på Färjestad gick hon 1.36 och det var för fort för henne för hon hoppade 2 gånger och vart väldigt oren. Sen har jag kollat upp henne, hon har gått på behandling med Metacam för ömhet samt hon har fått tänderna uppkollade och vi har justerat hennes utrustning en del, detta har nu gjort så att hon såhär långt iaf fungerar bra. Hur det ser ut framåt sen tar vi inte nu för det kan lika fort vända igen.
Bilder:















Kommentarer
Postat av: Dedde

Oj vad kul! :)

2012-04-10 @ 19:44:54
URL: http://deddejonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0