Lördag och sol

Idag har vi varit ute med 3 hästar samtidigt på träning.
Engsättra ( Jenny ) Serena ( Johan) Blackie ( Ingalill ) Detta gick kanon bra, alla tränade på kanon fint och hade kul, det är det som är den bästa träningen när hästarna är ute och har kul.
Serena är idag helt haltfri från sparken hon fick på benet för någon vecka sedan och hon kändes riktigt fin idag. Vad jag har planerat för henne nu är då att veterinären ska göra en tandkontroll på henne och fixa till eventuella fel. Hon har tex en vargtand på ena sidan och ingen på andra så den ska bort. Sen är det en tur ner till Broman som också ska genomföras men dit ska även Engsättra med så att vi får gå igenom dom riktigt för att veta att det är blankt papper :)
Efter detta så siktar Serena på kval så hon blir godkänd och eventuellt hinna med något 3-åringslopp senare under sommaren.
Vore såklart jätte kul om hon kvalar innan juni så uppfödaren ( Rickard Berglund ) får kvalbonus för hennes kval. Inget jag stressar med bara för att det ska bli så men det vore kul om hon går framåt så att hon hinner..
Har hellre häst i flera år än att en kvalbonus betalas ut så vi låter tiden avgöra..
Vädret är ju kanon och vägarna tinar upp som bara den, grusvägen idag var ganska bra tycker jag, mjuk och fin. På en annan väg vi körde var det helt isbelagt och det är ju jätte bra underlag det med..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0