Travgalan

Gårdagens travgala vi var iväg på var kanon. Vi kom någon minut försent så vi missade inledande talet då men det var inte noga. Maten såg otroligt god ut men personligen så tog jag ingen mat för jag var mätt av allt dricka :)
Efter ett tag så var det dags för prisutdelningen till Istravs champion inom dom olika kategorier, kusk, ryttare mm. Och där skar det sig väl kan man säga.
Fel monte ryttare vart utropad som champion och fick med sig priset hem. Detta trots att folk talade om att det hade blivit ett fel, svaret från konfrantiären var att det får ni ta nästa år, det får ni ta med Paw?? Men hur blir det Paws uppgift att fixa till det undrar man?
Senare när det var disskusioner om detta så var det en som sa att det var ingen big deal? Nej kanske inte för henne som inte det gällde, men för den som miste sitt pris och äran att få gå fram och hämta det inför publiken kanske tycker det var en stor sak att det vart fel. Men så behöver man ju inte tänka när inte man är inblandad själv tydligen. Hur som helst så tror jag att Jenny som fick priset iaf har tagit kontakt med Maria som skulle haft priset så att hon kommer få sitt pris :)
OCh en annan kul grejj under kvällen var, när vi stod ute och tog en cigg så kommer det fram en herre med en papperspåse med en stor pokal i som vi vunnit när Engsättra vann sitt ena istrav under säsongen :) Då hade hon utan våran vetskap deltagit i ett vandringspris där :) Undrar om det stod i proppen att det var det eller om vi helt enkelt missat det bara :S Hur som helst så sa vi i början utav istraven att vi skulle försöka ta hem ett vandringspris och det gjorde vi :)) Grattis Jenny och Engsättra :)
Vandringspriset ser ut såhär:



Så detta ska vi ha här hemma i 1 år nu då :) Nästa år ska vi försöka försvara det så vi får behålla det :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0