Resultat Örebro

Örebro stod på schemat idag. Som väntat så öppnade Runaway inte alls bra bakom bilen, inte nog med det så vart det en galopperande häst framför henne på innerspåret som naturligtvis vart ivägen. Väl förbi den så satt hon där hon satt ända fram tills 500 kvar då Petter fick ut henne i andra spår, in mot sista sväng öppnar det sig så hon skulle få fritt, i samma veva Petter flyttar ut så galopperar hon och blir diskad. 
I det läget hade hon rubbet sparat och fick inte göra sig rättvis alls idag. Hon kommer av banan och drar inte en pust och pulsen visar låga 79 direkt selen var av och 60 efter duschen så det vart ett lättare snabbjobb för henne. Det var en pallplats som rök sa Petter! Tråkigt när det händer men samtidigt är det sådant som händer så inget att orda om! Hon kommer igen och då hoppas vi på felfritt! Formen sitter nu och det hoppas jag hon får visa kommande start! 
Hon kommer förövrigt att göra 1 start till nu så blir det vinterträning för henne sen så kommer hon ut till våren igen med nyladdade batterier! 
 
Nu är vi hemma och hästarna är klara, svärmor är här och har tagit hand om barnen undertiden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0