Istrav idag

Dagens istrav var helt okey trots risigt väder. Dagen började med Engsättras värmning 11.10. Allt såg kanon ut och hon kändes bra under värmningen.
När hon skulle ut i loppet så fick Johan och Ulrika sela ut Engsättra för då var Jenny ute och värmde Basnäs Bagera som hon vart uppsatt på i monteloppet..
Engsättra gick helt okey idag, vart dock bara en 6.de plats men då på ett nytt rekord 1.52.3. hon går framåt precis som planerat :)
Jennys monte lopp gick kanon. Hon fick en bra plats i rygg ledaren sedan kom en annan häst och tog över ledningen så Jenny satt 3.de invändigt. 500 kvar ca så var det bara 2 hästar som fortsatt kämpade om vinsten och det var Jenny och Jenny Mahony om inte jag är fel ute. Men min Jenny tog över ganska tidigt in på upploppet och höll fint till en seger :) 1 monte start har hon denna istravssäsong och även 1 seger då :) Stort grattis till dig Älskling och även till hästens ägare och tränare :))
Tränarstatistiken för oss ligger på en seger, en 3.de plats, en 4.de plats en 5.e plats samt en 6.de plats så vi är nöjda :)

Kommentarer
Postat av: ♥ Jenny ♥

segern då? engsättras?

2012-02-18 @ 17:18:15
URL: http://caspadia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0