Söndag kväll

Då var slutet på helgen här.
Ikväll har jag masserat Serena och pysslat om henne lite, hon stod så snällt och bara njöt av att få sin massage. När det var klart så gick hon in i sin box och fick sin efterlängtade kvällsmat. Det bästa just nu är att hon äntligen fått igång sitt ätande. Hon står och äter med aptit istället för att inte röra maten och bara leka med hö. Alltid soprent på mat och hö efter henne nu :)
Jenny slog på en sko på Engsättra som hon tappat sen gav sig dom iväg på en träningstur. Har beställt hovslagare till Blackie och Engsättra så han kommer eventuellt imorgon eller Tisdag då.
Copenhagen Cup??
All heder till Wishing Stone som gjorde ett bra lopp. MEN jag blir lika besviken varje gång inte Rapide Lebel sköter sig korrekt. Han skulle sopat banan med hästarna om han inte strulat 4 ggr. Trots alla dom där galopperna så spurta han sig in som 2.a i mål. Det är en riktig kämpe trots att han inte får det att fungera..
Jag fascineras verkligen av sådana hästar, tex Rapide Lebel, Maharajah, Ready Cash. Starka och helt monstruösa som bara går och går och går och fullständigt möljer ner sina konkurenter då det fungerar felfritt.. Väntar redan med spänning på att Marre ska komma ut på banan och börja ladda om batterierna för att ta hem Prix de amerique 2013 ( säkert felstavat )..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0