Tisdag

Idag har vi varit iväg till Sättrans Stuteri en tur och hälsat på fölungen och Caspadia :) Självklart hälsade vi på Rickard med haha :)
Hur som helst så hade han släppt ut båda i en hage precis utanför stalldörren så dom var nära till hands när vi kom dit, Carmen Lill ( Fölungen ) var kanon fin tycker jag. Normal stor efter St:Göran och rak och fin. Dom sprang omkring lite i hagen när Rickard skulle hämta in dom, Caspadia ville inte så gärna gå in verkade det som. Sen gick Jenny ut och testade och därmed stod Caspadia stilla och hälsade.
Hon vaktade sin bebis med full kontroll iaf, dock väldigt snäll när vi kom i närheten och hälsade på Carmen.
Jenny slängde sig in på Hööks på vägen dit och köpte med en fölgrimma i färgen rosa :( Denna testade hon att sätta på Carmen då, lite tveksamt gick det men nog fick hon dit den.. Den var på tok för stor så hon får nog ta och växa lie först :)
Vi hälsade även på många andra föl som han hade fått, och så sa vi såklart hej till pappan till Carmen :)
När allt detta var gjort så var vi alla så sugna på att hälsa på en häst som tidigare varit här hos oss :) Nämligen Linde Ricka ( Kinesen )
Hon stod i en stor grön hage och tuggade och åt. Vi tog en promenad igenom hagarna för att hälsa på henne, hon kände nog igen oss ganska väl för hon hälsade så trevligt och stod och myste med oss.. Men gud vad hon lagt på sig alltså, såg ut som en ardenner..
Efter rundvandringen så vart det in i fikarummet och dricka en kopp kaffe och disskutera lite framtid.
Mycket trevlig dag..
Bilder:



Rickard och Bella går för att hämta in dom



Och ja, såhär går det. Dom springer runt för glatta livet



Men men jakten fortsatte iaf och tillsist så kom dom in











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0