Tisdag!

Tisdag idag och det är plusgrader!
Idag kommer Jenny hem från Semestern. Skönt faktiskt <3
Jag sitter och dricker lite morgonkaffe och ska ta och gå ut och jobba, lite lugnare här hemma idag så jag behöver inte stressa.
 
3 hästar anmälde vi till Momarken den 10.de Dec och alla kom med. Loppen ser vettiga ut på förhand och det är bara att hoppas att hästarna springer som dom ska.
Runaway är väl på pappret huvudet högre än samtliga motståndare tycker jag. Sen är det ju bara att hoppas att hon hittat tillbaka till den ordentliga formen med jobben hon fått inför detta. Hon kommer få ett jobb till innan vi åker dit =) Sen är det bara att hoppas att Niclas har att köra med =)
 
Svarten är med i samma loppet, Höitomt kör honom, vi vet inga spår eller något sånnt än. Svarten är väl då lite rappare ut från start än vad Runaway är så vi får se hur dom placerar sig från start.
 
Sen går Ruby ut i ett lopp upp till 12. 000. Höitomt kör där också, hästarna i hennes lopp har inte gått så väldigt, mellan 18 och 21 tider på samtliga. Sköter sig Ruby och gör det hon kan så kommer hon vara långt fram i loppet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0