Bokslut!!

Sådär då var travåret 2014 över för stallet. Tänkte först visa siffrorna vi fått till och sedan lämna en reflektion på det. 
 
Totalt har det blivit 51 starter på våra hästar. Det har resulterat i 0 segrar, 4 st 2.a platser och 5 st 3.e platser. Har lite andra penga placeringar också men inte något jag orkar skriva upp. Dessa starterna har givit oss drygt 101000 kr till stallet! Utöver detta har vi ett godkänt premielopp med Carmen Lill värt 20.000. Vi sålde även Nordstjärna också under året! Så lite smått och gott har det blivit. 
 
Mina tankar runt detta är då att jag är inte nöjd med dessa siffror. Ska vi jämföra detta med fjolåret så stod vi då med 5 segrar, 2 st andra platser samt 3 st 3.e platser på 36 försök och körde då in över 220 000 kr hit. Anledningen till att det har blivit såpass mycket sämre i år är ju naturligtvis i första hand att det har varit mycket strul runt Runaway och att hon inte har fungerat med samma kaliber i år! 
Ruby har tjänat drygt 35 000 i år, känns ändå som att det är en häst som borde kunna bättra, innerst inne är det en bra häst som har mycket att ge bara hon mognar i huvudet samt att vi hittar rätt med henne! 
Svarten är ju på ålderns höst nu och han har inte tjänat så jättemycket i år. Tror det ligger runt 15 000 ca. Han har inte heller tjänat pengar som han gjorde ifjol, han var ganska stabil på att ta sina matlappar förra året. Närmar sig pension! 
Sen har vi Gländerville som inte bidragit med något egentligen, hon tjänade 1000 kr som hon fick gratis för att hon tog sig runt ett lopp på Momarken, 1000 kr till alla som inte var diskade eller distanserade! 
 
Vårat mål nästa år får ändå bli att förbättra årets siffror, försöka förbättra kvaliten på hästarna och förbättra kvaliten på starterna från stallet! Kämpa kämpa! 
 
Det var väl mina tankar runt året! Nu laddar vi batterierna för 2015 och hoppas på framgång. 
 
Ha nu en mycket trevlig nyårsfirande och tänk på era hästar och djur i raketskjutandet =) Kolla till dom en gång extra (Y) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0