Resultat Istrav

Idag drog vi iväg på istrav med Runaway och Svarten! 
Charlotte Larsson red svarten och Jenny red Runaway. Med 2 strykningar i loppet så fick Runaway endast 20m tillägg istället för 40. I värmningen såg Runaway kalas fin ut, jag själv värmde svarten i vagn och jag var inte nöjd med honom där. 
I loppet sen öppnar han ruskigt dåligt och efter ca 500m så galopperade han och därmed var väl hans chanser över. 
Runaway däremot fick en klockren start och var snabbast ut från sin volt, Jenny kunde enkelt rida fram och ta över ledningen redan in mot första svängen. Sen kom problemen, Runa fick inget sällskap direkt utan alla vart på ett led och då tycker hon inte att det är roligt längre och blir istället lite lat. Öppnade första 500 på 1.28 och varvet gick på 1.27. Så in i sista sväng så kunde enkelt hästen i Runas rygg gå ut och speeda ner Runa och snuva henne på segern. Jenny gav henne iaf ett optimalt lopp, Runa är lite svår att få fart på om inte man kan med henne så det fanns inte så mycket annat för Jenny att göra. Dom tar revanch!
Men men det är inget vi hakar upp oss på, Runaway gick 1.23,?? på vinterbana och pulsen visade på låga 60 efter loppet så det säger ett och annat om hennes form! 
Hon kommer gå ett jobb till nu så ska hon sen ut i start och det är då jag hoppas att hon visar vad hon går för!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0