Söndag

Söndag idag och grått och rengnigt hela dagen! 
Började dagen med att köra Tronidor, han känns riktigt fin nu och jag ser fram emot hans premielopp! Han kommer åka in och få ett enklare jobb på banan i början av kommande vecka i sulky! 

Under eftermiddagen har vi varit på trav i Arvika. Ruby startade i lopp 3 från spår 10 bakom bilen med Jenny Mahony i sulkyn! Dom kom igenom bra och fick 2.a utvändigt, in mot sista sväng styrde Jenny på i 3.e och det såg riktigt bra ut fram tills upploppet då Ruby i sedvanlig stil slänger in handduken som 2.a och slutar 5.a och fick sista matlappen! Bra kört av Jenny och skapligt bra av Ruby! 

I 9.e loppet red Jenny Ryman Biccs Dignity från spår 5 på 20m tillägg! Öppnar bra men får tyvärr galopp in i första sväng och tappar mycket där, kämpar ändå ikapp och får även han ett 5.e pris! Utan galoppen hade det blivit pallplats! 
Ska även understrykas att banan var otroligt dålig och hästarna slet med fästet, vilket även syns på alla galopper och dåliga tider! 
Bilderna är från vår semester på High Chaparral under veckan! Fantastiska dagar där ❤️

Kommentarer
Postat av: Johannes

Vad hade väntat dig av banan med tanke på vädret? ;)

Svar: JA med tanke på vädret hade jag väntat mig bättre helt enkelt, så illa var då inte vädret så att banan ska se ut som en leråker som varit i regnskurar i 3 år
Jonsson

2015-07-27 @ 08:18:59
Postat av: Ryman

Ruby fick inte sista matlappen då det var 8 priser och hon var 5a.

2015-07-27 @ 22:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0